Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myšlenka zajímavá, pusťte si film "Slídil". Ale souhlasím s tím, že lidé obecně ztrácejí určité pudy, obranné mechanismy a zdravě reálný pohled na věc. Ovšem chápu, že na tomto konkrétním místě byl takový zmatek, kdy nikdo nevěděl, co má dělat, co se děje. Člověk prostě v extrémní situaci, kterou nedokáže vyhodnotit dělá různé věci. A co si budeme podívat, podívejte se kolem sebe, všichni drží mobil neustále v ruce, doba mobilní. A když jsem začal s filmem, skončím i s ním na tuto tématiku "Ona".

2 0
možnosti

G48e36o97r22g49e 92H61o37l52y

11. 10. 2017 3:46

Tak jak vyplyva z dnesnich zprav (utery), tak tam v tom hotelu byl opravdu chaos a kdyby nebyl tak tem velkym ztratam mohlo byt zabraneno:

http://www.cbc.ca/news/world/las-vegas-gunman-timeline-1.4348545

0 0
možnosti

Ked si vlastne spätne uvedomim, ze ako to, ze som si nenahral skon mojej matky na mobil, ktora pred par rokmi necakane skonala v mojom naruci, co som to za cloveka ?

1 0
možnosti

P57e16t90r 23S79k43á95c47e76l

9. 10. 2017 23:56

Pane autore a další, nedivte se společnosti v USA. Přesně to o nich vyjádřil génius:

„Americký národ je výborným příkladem národa, který přešel od barbarství k dekadenci, aniž by poznal civilizaci..“ » Albert Einstein.

7 1
možnosti

Takže je řeč o Evropanech s tisíciletou kulturní minulostí, že...:-P

2 0
možnosti

máte pravdu. a začalo to šíleným focením s příchodem foťáků, které ovládá snadno i dítě. jeden známý už před nějakou dobou řekl: když se vrátím z dovolené, musím se podívat na fotky, abych věděl, kde jsem byl. a všeobecný hyenismus je další stupeň. nevidí člověka, vidí událost, kterou se budou chlubit, ačkoli na ní nemají žádnou zásluhu

1 0
možnosti

Nevím, je zbytečné bojovat proti světu jaký je a jaký ho lidé chtějí.Kdo chce záznam, ať si udělá záznam..taková je doba. Beztak to byli jen někteří..

0 0
možnosti

Nuda nikoho nezajímá. Vždy se natáčí tam kde se něco děje a když už mám zemřít, tak ať po mě něco zbyde. Natočit svoji vlastní smrt, na to musí být koule. Někdo jde za tím cíleně a jiný k tomu přijde náhodou a další se shová za ostatní aby pak mohl vyhlašovat svá moudra...

1 1
možnosti
Foto

Vy si asi svého života moc nevážíte...

0 1
možnosti

Pamatuji se na pro mě dosti otřesný televizní šot v době záplav, tuším 1997 - jeden člověk šel hledat svého otce a našel ho vyplaveného na břehu rozvodněného potoka - vše si snímal kamerou. Nechápu člověka, který vzlyká do mikrofonu a pěkně si hlídá záběr na utopeného tátu.

Dovolím si mimo téma upozornit, že scestný nesouvisí s výrazem " z cesty".

1 1
možnosti

D23a94v83i60d 70V22l96k

8. 10. 2017 7:57

karma Vladimíre a už se to děje.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS