Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeste celkem nedavno mohli za vsechno Amerikanci. Kdyby nedrazdili chudaky musulmany, nemuseli musulmani na trzistich vybuchovat. Dneska muzou za vsechno musulmani. Nejen teroristi, ale vsichni musulmani.

Jeste celkem nedavno prijimala vlada ministerskeho predsedy Zemana tisice muslimskejch uprchliku z Cecenska a Kosova, dnes by moudry prezident Zeman neprijal ani jednoho.

Jeste celkem nedavno vyhral moudry pan Zeman volby s tim, ze podporuje NATO a E.U. a vyvesil nad Hradem vlajku s hvezdickama. Dneska .......

------------------------

Po nastupu Hitlera k moci demokraticke zeme uprchliky z Nemecka prijimaly. Jeden stary Anglican dokonce nedavno dostal od Zemana metal za to, ze do Britanie posilal vlaky plne deti.

Amerika zase prijala profesora Berlinske akademie ved Alberta Einsteina.

---------------------------

Jeste ze nemaji muslimove v Cesku zadne obchody. Spravedlive rozzurenej dav by mohl po navsteve pivnic vzit do rukou pochodne a zelezne tyce a za bohatyrskeho revu usporadat dalsi kristallnacht.

0 0
možnosti
Foto

Ta otázka "zázemí" je dost důležitá.

Nepochybuju o tom, že drtivá většina muslimů jsou mírumilovní lidé. Ale oni poskytují zázemí těm, co jsou o něco méně mírumilovní a ti pak poskytují zázemí těm opravdu nebezpečným.

A až dojde na lámání chleba a oni si budou muset vybrat mezi hodnými nevěřícími psy a pomýlenými souvěrci, kteří si pouze text prorokův vyložili trochu radikálněji, nedělám si iluze, kam bude směřovat jejich loajalita.

0 0
možnosti
Foto

J11i71r59i 57B92i85l75i11n37a

31. 5. 2017 22:14

Na druhou stranu pane Rehacek - vetsina teroristu je v zapadnich zemich zatim odhalovana diky tomu, ze je nejaky jejich "spoluverec" bonzne. Takze co s tim....

0 0
možnosti
Foto

J78i11r97i 51B64i75l20i18n65a

31. 5. 2017 19:14

Ja bych namisto podporovani nenavisti proti vybranym nabozenstvim radeji podporoval politiky, kteri prosazuji rozumnou imigracni politiku. Prijimat jen radne proverene uprchliky, pomahat jim v jejich integraci a snazit se zamezit vzniku nejakych ghet.

To znamena neprijimat masove lidi z jednoho regionu nebo zeme. V tom udelali chybu treba Francouzi kdyz dovolili hromadnou imigraci ze svych byvalych kolonii.

Kdyby autor clanku vic cestoval vedel by, ze treba v nejlidnatejsi muslimske zemi - Indonesii ziji uplne normalni, tolerantni lide ktere muzete mit za kamarady i za sousedy.

Delat si z muslimu kteri uz mezi nami ziji nepratele je nejvetsi hloupost, ktere se muzeme dopustit.

0 0
možnosti

Pokud jde o Česko, pan premiér Sobotka se před časem vyjádřil naprosto jasně, že si zde nepřejeme posilování muslimské komunity a vytváření muslimských oblastí či ghett. A další premiér, pravdobodobně A. Babiš, na tom nebude nic měnit.

Nebudeme přijímat a zaplatíme za to bruselskou daň (tuším 250 tis.Euro za jednoho).

Tady myslím není pochyb.

Starý evropský Západ se s situací nějak vyrovná......... - uvidíme jak.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte asi nový islámský Západ...

3 1
možnosti
Foto

Máte v tom textu vnitřní nesoulad. Nikoliv, že bych chtěl obhajovat Merkelovou či jiné potentáty, to v žádném případě, ale sám si odporujete. Na straně jedné uznáváte, že atentáty páchají rodilí občané daného státu, na druhou stranu z toho obviňujete teroristy v lavině uprchlíků, což ten v podstatě přijatelný text znehodnocuje.

Pravdu máte v tom, že bude hůř a hůř, v tom s vámi plně souhlasím. Ale není to jen zásluhou několika potrhlých politiků, je to problém celkové podstaty. Každej terorista i ty živé výbušniny mají vizi, že svým činem se dostanou přímo do ráje a tam teprve začnou žít. Proti tomu je postavena, řekněme, korektní a demokratická společnost, v principu postupující v legálních mantinelech (opakuji: v principu). V tomto souboji jsou poměry sil jasné a obrovský hendikep boje proti islámskému terorismu nevyrovnává ani vyspělost technická či společenská.

Pokud boj proti teroristům nepůjde proti kořenům fanatismu, bude úspěšnost diskutabilní. Co mám na mysli? Směrovat na motivaci atentátníků a islámských "kamikaze". Zaměřit se na jejich od malinka vtloukanou představu cesty do ráje a slastného pobytu tam např. tím, že po takovém zbabělém činu se do ráje nedostane. A protože slovům "ďaurů" neuvěří, muselo by to být futrováno činy. A pokud tedy považujeme takové teroristické činy za odporné a nelidské, měli bychom jejich aktéry stejně pohřbívat, tedy zároveň s uhynulým vepřovým. Po kontaktu s ním se už do ráje nemůže dostat!!!

Že je to hnusné? ANO, nepochybně je, ale naše společnost se jednou nutně dostane do bodu, kdy korektnost bude muset ustoupit účelnosti. V tom vidím správnost zaměření boje proti islámskému terorismu.

3 1
možnosti

O25n15d24ř58e79j 29N90ý75č

24. 5. 2017 11:16

Mě spíš zaujal izraelský expert ktorý tvrdil že u nich tvrdě trestají i příbuzné atentátníka a že hodně si to jich rozmyslí když vidí jak by dopadli jeho blízcí.

9 0
možnosti

Máte ve všem pravdu.Ale co s tím? Osobně nemám iluze o tom,že jakýkoliv politik , který zvítězí ve volbách,bude tak osvícený aby zabránil vstupu islámu na naše území.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám