Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a26k33u86b 67M73a76c87h

18. 3. 2017 8:52

Vyjimečně s Vámi nesouhlasím. Zamýšlíte se nad proklamacemi ,které nám jsou v záplavě protitrampovských a záměrně zavádějících informací neosocialistického tisku

podsouvány. Samozřejmě je nelogické, abychom od Trampa a kol. očekávali,že si bude hrát jen na svém domácím písečku a zahraničí nechá tzv."plavat". Převzal USA po Obamovi v podobě papírového tygra a bez jakékoliv prestiže.Aby se to brzo začalo měnit potřebuje jak Amerika,tak i my v Evropě. Jen silná Amerika vždy pomohla Evropě z hloupých chyb. A v dnešní době,díky EU, kupíme chybu na chybu. Jsem přesvědčen,že bez pomoci silné Ameriky nemáme co nabídnout. EU omezuje vše, vojáky, policii,snaží se nám vzít zbraně. Dělá vše pro ještě větší bezzubost Evropy. Obama je spoluzodpovědný za dnešní arabský svět a vznik tzv.Islámského státu. Má být Tramp, podle Vás, stejně hloupý jako EU a naši politici ? Dělat mrtvého brouka a čekat, že to nějak s Putinem ,Koreou a islámským terorizmem dopadne ? To vidíme v plné síle na naší politické scéně.

Když si Váš možný přítel hraje nebo začíná hrát na nepřítele, brnká národu na nacionalistickou strunu a zbrojí, co budete dělat? Chodit s hrabičkami a urovnávat zahrádku a nebo se také připravíte? Takový už je dnešní svět a politiky byla vždy svinstvo, ale ono se v pozici stejně silných protivníků lépe diskutuje o přátelství.

1 0
možnosti

Vazeny pane Kroupa a vsichni diskutujici. Trump nezvani a take nemeni politiku vuci Severni Koreji, protoze chce se ukazat. Duvod je pro USA trochu dramaticnejsi. Severni Korea zkousi balistickou raketu, ktera muze doletet a zasahnout Spojene staty. Pripocitame-li, ze SK ma taktez atomove hlavice, nebezpeci je o to vetsi.

Bylo by dobre se zajimat vice o vyvoji v SK a na nebezpeci, ktere prinasi.

Pro vsechny, kteri kritizuji novou administrativu ve Spojenych statech, by meli se podivat na sve zvolene zastupce a upresnit si, kdo vede nasi republiku. Take se zajimat o zpravy, ktere nejsou jednostrane. V Americe je to jeste mozno.

3 0
možnosti

"A najednou se dočítám, že USA ústy svého nového ministra zahraničí sdělují světu, že je na stole i možnost vojenského útoku na Severní Koreu... "

No a v tom je zakopaný pes. Že to vyslovil ministr zahraničí a ne Trump.

Uvědomte si, jak nesmírně složitou hru to Trump musí hrát, když je obklopen lidmi s méně nebo i více rozdílnými názory, než má on. Dokud nebudete slyšet přímo z Trumpových úst přímou výhrůžku Severní Koreji, tak je to politická hra Washingtonu.

1 0
možnosti

Muzete mi rici, pani Necasova, kde jste se docetla o cem pisete? Take bych rad vedel, zda sledujete deni v USA denne. Zda vite dobre co prezident Trump rekl a co ministr zahranici rekl a kdy.

Pri vypusteni 5ti raket do japonskeho more, Severni Korea narusuje bezpecnost svych sousedu. Hovorim tim o Japonsku a Jizni Koreje. Dale take SK, jak jsem uvedl nad vasim prispevkem, v blizke budoucnosti chce vypustit balistickou raketu s doletem az nad Spojene staty. To je poruseni umluv a rezoluci OSN. Cina, ktera ma nejaky ten vliv na SK, pozastavila nakup uhli ze SK. (hlavni zdroj financi).

Ministr zahranici je dnes v Asii a ma planovanou navstevu Japonska, Jizni Koreje a take Ciny. Prinasi vysvetleni, jak se USA stavi k provokacim ze Severni Koreje. Presne, jak diplomacie vyzaduje. Tak to bylo vysvetleno z nestraneho media. Proto moje otazka k vam. Dekuji predem za odpoved.

1 0
možnosti
Foto

J55i70r56i 97B38i29l80i48n70a

17. 3. 2017 15:23

Trumpuv problem je v tom, ze zvani co ho zrovna napadne. A chudaci kteri pro neho pracuji maji plne ruce prace s omlouvanim jeho prusvihu.

Ja doufal ze prezidentem bude zvolen republikan a ne tohle......Rv

7 5
možnosti

Myslím, že do konce roku už bude zase vše v naprostém pořádku a Sputnik a komouši budou Trumpa opět srdečně nenávidět a označovat za krvavého psa a válečného štváče, tak jak to má u správného amerického prezident být:-)

5 1
možnosti
Foto

Myslím si, že Saúdská Arábie je větší hrozbou než Severní Korea.

Náš universitní profesor M.C.Putna by to jistě potvrdil.

0 7
možnosti
Foto

blog primárně není o Saudské Arábii, ani profesoru Putnovi.

Zkuste něco k tématu.

5 0
možnosti

Ve všech článcích pořád jenom Trump udělá to, Trump prosazuje ono, jenže co z toho je Trump a co jeho ministři? Opravdu sedí Trump po večerech nad státním rozpočtem? Je politika směrem ke Korei z jeho úst nebo aktivita amerických diplomatů?

1 0
možnosti
Foto

Jedna věc jsou články, kterými je krmena veřejnost, druhá pak skutečnost;-)

2 0
možnosti

No tak je známý, že demokratická severní Korea je to poslední, co by si USA přály. Těžko by to totiž pak jižní Korea zvládla tak, jako kdysi SRN NDR:-) Takže to jsou jen takový řeči.

2 0
možnosti
Foto

Však tot akto i Číně vyhovuje;-)

0 0
možnosti
Foto

mám tak trochu škodolibou radost, jak "převezl" ty pokrokové z leva, kteří v něm viděli spasitele a nové pořádky.

5 0
možnosti
Foto

Změna třeba byla. Vše bylo již příliš zakonzervováno. Jak kdys jinde za kom. Jinak každá změna přináší rizika.a nejvíce se jí většinou děsí ti, kteří po zmněne volají. Ale té podle jejich, často do jejich hlav implementovaných představ;-)

3 3
možnosti

No,přesně takhle to dopadá,když populista a žvanil oblbne lidi natolik,že ho opravdu zvolí...Trump dobře ví,že jeho voličum je uplně jedno co bude dělat a nikdo z nich nebude moc řešit,že dělá opak toho co slíbil.Oni ho prostě chtějí a každý populista si tuto svou obrovskou moc nad svými voliči dobře uvědomuje.A pokud jde o realitu,Trump je uplně zmatený a moc neví co má vubec dělat...

4 2
možnosti

J62a76r35a 69R52a58n35k

17. 3. 2017 17:19

Problem je, ze ti, kteri si mysli, ze o nem a jeho vejsplechtech/bonmotech vi - a sleduji pouze ceska zneni, nevidi celovecerni debaty, klid tady dole u sousedu rozhodne neni a uz se pripravuji.....

0 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám