Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... co s tem dělá Evropa ?,- tak to náhodou vím naprosto přesně,- v rámci bezpečnosti a boje proti terorismu musíme legální držitele zbraní odzbrojit VEU!

2 0
možnosti
Foto

Nic, než politickomocenské tanečky, ekonomiku nevyjímaje. A to jak vnější, tak i vnitřní. Nejednou to má ovšem bumerangový efekt.Což není nic nového. Turek tedˇ ve výhodě, bohužel, je. M.j. je nejvetším zákazníkem BRD co se nákupu zbraní týká. Ale i jiných. Penízky na to má, vždytˇmu je EU poskytla, že. A navíc, co když je tedˇ začne nakupovat od rusa.? Už o tom jedná. O jistých produktovodech ani nemluvě. I segment na trhu, tzv. migranté, původně vydávaný za potřebu, je ve skutečnosti zas jen o byznysu:-/

2 0
možnosti
Foto

Tak, Putin je "nebezpečný" pouze tím, že se nechce podřídit americkému velvyslanci,

ale s Tureckem to asi tak vážné nebude.

Turek má na Evropu zbraň v podobě milionů muslimských migrantů, Evropa zase na Turka zbraň v podobě miliard eur, které na zadržování migrantů Turek dostává.

Žádná ze stran by na nějakém větším konfliktu nevydělala.

0 0
možnosti

...koukám,že na něj platí pouze Putin ať se nám to líbí nebo né...

1 0
možnosti

J17a58n 91R29á39ž

14. 3. 2017 12:26

Erdogan dělá politiku výhodnou pro něj a pro jeho představu jak by mělo Turecko vypadat, ne aby se zalíbil Evropanům. To, že vyslal své ministry agitovat do Evropy, je velmi dobrý tah. A že byl úspěšný je vidět jak Turci proti úřednímu zabránění této agitaci demonstrují jak v samotném Turecku, tak i v Evropě.

A říkat, že si moc vyskakuje, je hloupost. Tím, jak dává najevo, že názory politických evropských špiček jsou mu šuma fuk, získává respekt v arabském světě. To je pro něj důležitější, než to, co říká Nizozemský premiér. To, že Merkelová spíš než razantní reakci volí uklidňující chlácholení směrem k Turkům, Erdoganovi získalo velký respekt mezi německými Turky. A podporu 3 miIionů německých Turků s hlasovacím právem potřebuje, ne to, jestIi je s nim Merkelová kamarád, protože tu drží na háku migrantskou kartou.

2 0
možnosti
Foto

A to podle Vás neznamená, že si "vyskakuje"...?

0 0
možnosti
Foto

To mají Němci jako školu, aby pochopili co dělali oni nám v Sudetech. (Sice vzdáleně, ale opravdu mně to přijde podobné).

1 0
možnosti

Němci dělali mnohem horší věci a dobře o tom i 72 let po válce vědí. Takže - z vaší strany poněkud mimo mísu.

0 0
možnosti

To co se děje v Rusku a Turecku je jen konzervativní nacionalismus a silní vudci v čele "lidu"...i u nás ruzní "vlastenci" touží po něčem podobném...Hesla,která používá Erdogan,když masíruje turecké vlastence a národovce lze najít i ve Vaší tvorbe v české verzi.Takhle konzervativní nacionalismus a hrdý národ vedený silným vudcem vypadá v turecké verzi.Dost odpudivé na to,abychom si něco podobného zaváděli i u nás...

0 2
možnosti
Foto

No, tak si to hlavně uvědomte, až se zase budete zastávat uprchlíků z muslimských zemí. Vy jste jeden veliký rozpor...

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS