Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Americkým filmařům došly nové scénáře a kromě detailněji rozpitvaných střev došlo na moderní "vyváženost", kde musí být od každé zájmové skupiny nějaký zástupce. Bohužel si zatím nikdo nevšiml zcela závadného názvu pohádky, kde je "kráska", která naštve škaredé feministky a "zvíře", čili alfa samec, který rozpálí doběla všechny ostatní. Celý děj by zasloužil pořádné přepracování, jeden homosexuální jedinec? Málo!! Úplně tuctová holka za pomoci gay kamaráda "přeškolí" alfa samce na bisexuála štrykujícího ponožky, který ani staré babičce nepodrží dveře. Potom děvče zjistí, že je vlastně transsexuální a nechá se čarodějem s tváří Putina předělat. Potom ti tři šťastně žijí až do smrti vychovávajíc adoptované děti odebrané "zlým" bílým heterosexuálním rodičům.

5 0
možnosti

Režisér Condon je "openly gay", stačí podívat se do Wiki. Z jeho strany podraz - kdo neví, jde s děckem na tu homopohádku jako by šel do veselého průvodu a netušil, že je to ta jejich barevná pýcha. A ano, v ložnicích ať si dělají co chtějí, homofilmy ať si promítají v gay klubech. Rus má v tomto případě jasnou pravdu, dobře dělá.

16 1
možnosti
Foto

Správně, velmi dobře. A my té propagandě, na rozdíl od Rusů, 100% podléháme.

3 1
možnosti
Foto

"Já osobně proti homosexualitě, respektive proti lidem, které potkala, vlastně ani tak moc nic nemám. Pokud mě osobně nenahání nějaký neodbytný hoch, který by si nenechal vysvětlit, že nepatřím do jeho sexuální menšiny (měnící se pomalu ale jistě na většinu...?), tak ať si ve svých ložnicích dělají, co chtějí.".... Tak máte nebo nemáte? Nahání vás nebo nenahání? Jsou čtyři procenta většina nebo nejsou? Není nad to, když chlap mluví jasně a srozumitelně. To se "asi určitě" všem líbí.

3 2
možnosti
Foto

4% jsou čtyři procenta a tak by se také podle toho měli chovat A ne že jím patří celý svět

11 2
možnosti
Foto

Tak já si myslím, že by studio Walt Disney mělo do příští pohádky zapracovat třeba rakovinu.

Protože pravděpodobnost, že se s ní v životě setkají je daleko větší, než ta, že budou žít s osobou jinak sexuálně orientovanou.

0 0
možnosti
Foto

...že se s ní děti setkají....

0 0
možnosti

.... a proč voni musijou všade rvát ty žehličkový borce(?),- lesby mám rád!,- a ty jako zrovna nejsou na skladě, nebo cóóóV?!?,- .....kráska dá francouzák netvorovi a ejhle, druhá kráska je na světě,- temu říkám sexy happy end, žejo?!

0 0
možnosti

J48a17r89a 93R85a52n55k

8. 3. 2017 21:05

Neblbni Peto, lesby? Butch?

0 0
možnosti

Pane autore víte co je divný?Chlap,který chodí na procházku s bílým pudlíkem.Vždycky,když někoho takovýho potkám,tak si v duchu řeknu.Ten chlap je nějakej divnej,určitě to bude nějaká bukvice...;-)Svět je prostě divnej a popírat jeho divnost a rozmanitost je fakt divný...

3 1
možnosti

Že Vy máte stále nutkání někoho nálepkovat.

1 0
možnosti

Jak ho tam dostali? (ještě jsem to neviděla) Udělali snad z krásky chlapa nebo ze zvířete samici?

0 0
možnosti

Tihle jsou hodně vynalézaví, dokážou znetvořit jakoukoliv pohádkovou nebo i historickou postavu.

0 0
možnosti

Proč by se patnáctileté děti neměly dozvědět o tom,že jsou i jiné sexuálního orintace a že takto zaměření lidé žijí své životy mezi námi a není na tom nic divného...naopak,gay zrovna do pohádky Kráska a zvíře symbolicky patří,pohádka je přece o tom,že pod obličejem "zrudy",tedy někoho odlišného se muže skrývat krásný člověk,kterého přes své předsudky nevidíme.To je symbolické vyznění pohádky,které Rusové,stejně jako Vy asi nechápou.Co se divit,většina místních "vlastencu" jsou více či méně svou mentalitou Rusové...

0 7
možnosti

Tak ať si ale neomarxisté vymyslí vlastní pohádky a nezneužívají k tomu už ty zavedené.

9 0
možnosti
Foto

Teda takhle to hrát na obě strany!

A teď si představte, že vás navrhnou jedna z těh stran na řád? Která by Vám byla milejší? /A vybrat si musíte. Žádné chytrácké vytáčky typu "ani jednu"./ ;-)

0 0
možnosti
Foto

V tom případě si počkám, až mě na řád navrhne skupina bezpohlavních...:-)

0 0
možnosti

Nevidím důvod, proč do pohádek násilně roubovat jakoukoliv ideologii. Aspoň dětský svět by měl zůstat ještě v pořádku.

9 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám