Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to na té fotce vypadáte jako kus chlapa. Asi photoshop? ;-(

1 1
možnosti
Foto

Nějak mi uniká, co má co dělat to, jak vypadám na fotce, s mým názorem na EU...

0 0
možnosti

Vladimíre, já myslel, že už nejste hysterický. A vy jste. Božíčku, proberte se, "islám v zemi", co je to za hloupost? Nesmíte se pořád všeho bát, jste chlap, no ne? :-)

1 4
možnosti

A13l73e17x 74G42r86e62g70o89r

16. 10. 2015 14:02

Pane Kroupo, nemyslím, že je nutné opouštět EU . Dokonce si myslím, že bez EU bude naše republika ekonomicky strádat. Co si ale myslím je nutnost návratu na cestu, která udávala směr EU pře uzavřením Lisabonské smlouvy.Tedy do stavu, kdy se jedná o společný volný hospodářský prostor mezi jednotlivými nezávislými státy . Nepotřebujeme přerozdělování peněz ani žádné nesmyslné dotace  a už vůbec nepotřebujeme jednotnou legislativu, protože jsme zeměmi s rozdílnými společenskými a kulturními hodnotami.

Proto bych raději vyzval naše politiky a všechny , kteří to také cítí podobně, řekněme hlasité NE současné EU a vraťme se zpět ke kořenům. Potom nebudeme řešit islámské uprchlíky ale budeme se k nim chovat tak jak my sami chceme, podle našich zásad a možností.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas s Vámi, jenže mám pocit, že je spíš v dohledu rozpad unie, než aby v ní zavládal rozum.

2 0
možnosti

No já jen že dnes jsme s mužem a přáteli podepsali petici o vystoupení z EU.  Raději chudí a izolovaní nežli žít mezi muslimy a to i kdyby byli "umírnění".  Když měl být "konec světa" r.2012, připravovala jsem se na něj tak trochu a on přitom přichází až dnes, v r. 2015!  

Takže ode mne karma bez řečí! R^l

1 2
možnosti

A45l37o72i50s 43Ž48í82d70e55k

16. 10. 2015 11:27

Vladimíre,všechno co píšeš,že nemůžeš,tak můžeš.Jen se nesmíš bát ;-D

0 2
možnosti
Foto

S tebou je Álojs ta potíž, že nikdy netuším, o čem píšeš a jakým směrem se ubírá to, co ti bloudí v hlavě...:-)

3 0
možnosti

Čím rychleji z EU vystoupíme, tím lépe. Vždyť jsme v ní pouhých 10 let, to nic neznamená.

10 1
možnosti
Foto

Tvarite se, ze existuji jen dve vami zminovana reseni, z nichz obe jsou dle meho naprosty nesmysl ... cely zbytek clanku vychazi z vaseho predpokladu a je tedy podobne nesmyslny .... skoda

2 5
možnosti

Třeba v Bulharsku je třeba 13 procent muslimů,to si jako myslíte,že tam vládnou a je tam zavedena sharia?Kolik takových zemí s muslimskou menšinou je a nic takového se tam neděje.Jen vystrašení Češi si myslí,že je tady pár tisic muslimů ovládne.Muslimské menšiny má i Norsko,Švýcarsko.Tam také vládne islám?Islám jistě vládne v Turecku a tvrdit,že se tam praktikuje nejtvrdší verze práva šaria je jistě nesmysl.Pochybuji,že ani nevíte,jakých oblastí se týká a co vše znamená sharia....

3 8
možnosti

P71a51v10e78l 48Z58e71m21a34n

16. 10. 2015 10:18

napište mi stát s více než 30-40% muslimské populace v kterém by jste chtěl žít a kde by jste chtěl vychovávat vaše děti/vnoučata... (neříkám že nejsou, když člověk pohledá, já jen že by pomohl jasný pozitivní příklad) tož ?

2 1
možnosti
Foto

Pane Kroupo největší hloupost je izolace země-nejen kvůli ekonomickému propadu, který by byl nevyhnutelný.

Všude kde dojde k izolaci dochází k nárůstu agresivity a nesvobody-tudíž je velmi pravděpodobné, že v rámci boje za záchranu před islámem by to u nás vypadalo obdobně jako v Islámských státech s právem Šaria jen by předmětem uctívání nebyl Alláha, ale ochrana před ním. možná by u nás byly tresty méně "nelidské" ale o to víc by jich v rámci zachování izolace bylo.

PS. pravdpodobnost, že by u nás (Evropa i ČR) převládl islám je zcela mizivá takže je to od vás jen hloupá demagogieRv

3 6
možnosti

P65a93v45e94l 29Z64e64m90a89n

16. 10. 2015 10:14

proč jste si jistý, že vystoupení z EU by automaticky znamenalo "izolaci země" ? 

ps: v jakém časovém horizontu uvažujete ? respektive do jakého časového horizontu si na vaše PS (že možnost převládnutí islámu je mizivá) jste ochoten vsadit (samostatně na jednotlivé země, např. na Francii, Švédsko, Německo a ČR ať máme i  domácí hřiště)

2 1
možnosti

No ono hodně sociálních inženýrů sní o sjednocené Evropě a mají podporu v pachatelích dobra nebo-li nevládních organizacích, které nám s podporou USA chtějí vládnout.  Evropa byla,  je (a bude) však historicky založena na národních principech a nelze ji sjednotit  jinak než násilím. Vojensky se o to pokoušel Hitler a skončilo to fiaskem, politickým to teď zkouší neomarxističtí sociální inženýři, kteří se v duchu marxismu pokouší odnárodnit Evropu ("dělník nemá vlast").  Osobně se domnívám, že pokud jedna země opustí EU, bude následovat dominový efekt. Odchod z EU musí být méně bolestný než v tomto byrokraticko-direktivním spolku, kde se dobro prosazuje násilím. Prosperující země, jako je Německo, Rakousko asi i my táhnou ekonomiku EU, avšak e Francie, Itálie a Řecko táhnou ekonomiku EU ke dnu a poslední kapkou je teď pouštění žilou tzv. "uprchlíky" , kterou podporují krachující USA. jediná alternativa je ven z EU, protože včera již bylo pozdě.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS