Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Není to na vás dost primitivní argumentace?

3 2
možnosti
ZB

Proč ne.Konvička si s Volfovou může založit politickou stranu a mohou si prosazovat co chtějí.Volfová má se zakládáním politickém stran asi největší zkušenosti v Česku.V té poslední to měla i slušně rozjeto, při posledních volbách 0,16 procent;-).Jediné v čem vyhrála,byla soutěž o nejtrapnější předvolební klip...

4 5
možnosti
Foto

V33í22t 44H96a51s20s84a67n

16. 2. 2015 13:36

Pane Bárto, já jsem si o vás dřív myslel, že patříte mezi tzv. karmoloviče. - Tímto se vám za své někdejší názory velice omlouvám. To, že jste v sobě našel odvahu se postavit mainstreamovému názoru a křičícímu davu, považuji za hrdinství a velice si toho vážím.R^                                                                          VH

1 5
možnosti
Foto

Víte, napíšu to sem nahoru, aby to nezapadlo - víš, ohánět se strachem z návratu do třicátých let, kdy Evropu zblbli nacisté, vyznívá trochu nepatřičně, když si uvědomíme, že se tady bavíme o náboženství, které všude tam, kam zavítalo, snaží se navodit poměry ne v řádu desítek let nazpět, ale v řádu staletí. Jak jinak nazvat poměry, kde se řežou hlavy, bičuje se, upaluje se zaživa, mučí se a provozuje se otrokářství...? Takže zkus najít jiný, silnější argument, tohle není to pravé ořechové...

13 1
možnosti
Foto

V90í76t 65H41a17s92s68a75n

16. 2. 2015 13:34

Tudíž bude nejlepší se k těm umírněným zachovat stejně, jak to dělají oni a zvát si na demonstrace militantní nácky. - Skutečně inteligentní řešení.

Apropo: Četl jsi vůbec tohle?

http://www.antifa.cz/content/ivcrn-zadni-nackove

http://www.antifa.cz/content/protiislamsky-populismus-rukavice-hozena-neonacistum

Mám nápad. Pojď dnes na pivo, kde prodiskutujeme naše názory. Napiš mi to mailem. Na jedno Tě (v míru) zvu.;-)

1 5
možnosti
DK

Pred Muslimy nas nejvice varuji nemuslimsti obyvatele Iraku, Syrie, Egypta, Lybie atd. Cili ne lide, kteri o nich nic nevi, ale primo lide, kteri s nimi ziji jkozto mensina. V podstate rikaji "pustte si je tam a za 30 let jste ztraceni jako my".

10 1
možnosti
MH

Divíte se? Já už ani moc ne. V socialistické EU si ani nemůžu rozhodnout koho si pozvu do SVÉ VLASTNÍ restaurace... Natožpak aby tahle parta osob s mentálním deficitem (evropské vlády a EU) respektovala názor někoho, kdo nejde s davem a chce jen to své...

2 1
možnosti
Foto

V27í26t 90H17a98s61s80a31n

16. 2. 2015 12:53

PRÁVĚ PROTO, že chci žít v míru, klidu, beze strachu z násilí a návratu někam do 30. let a jelikož tady v současné době cítím, že lidé jako Okamura, Matějka a Konvička svými štvavými články a manipulativními vystoupeními rozdmýchávají nenávist vůči místním muslimům, (kterých tady všehovšudy žije pět a půl, do České republiky se v budoucnosti žádný masový příliv muslimských imigrantů nechystá a většina Čechů viděla muslima jen z rychlíku), píši v současné době články, jaké píši. Přečti si článek v prvním odkazu, poslechni audiozáznam na druhém odkazu a možná pochopíš :-):

http://hassan.blog.idnes.cz/c/447646/Vsichni-priznivci-hnuti-Islam-v-CR-nechceme-nejsou-extremiste.html

https://soundcloud.com/v-t-hassan/vit-hassan-projev-ivcrn

PRÁVĚ PROTO, že chci žít v míru, klidu, beze strachu z násilí a obávám se toho, že si to za islamisty mohou odnést slušní, umírnění muslimové, či lidé, kteří svým vzhledem či příjmením, budou jednodušším lidem muslima pouze připomínat, se svými články a fotoreportážemi snažím upozornit na to, co se tady v současné době děje. 

Odpověď najdeš v diskusi pod mým článkem.

4 13
možnosti
SB

My si v této zemi budeme dělat to, co uznáme sami za vhodné. Nehodláme vás žádat, abyste nám to laskavě dovolil.

Když se vám to nelíbí, tak se můžete odstěhovat kamkoli, kde vás budou ochotni přijmout.

12 3
možnosti
SB

Docela jste obrátil oproti tomu, co jste psal, když jste mě před přibližně dvěma a půl týdny neprávem obvinil, že prý jsem v jiné diskusi psal o tom, že by se proti islámskému státu měly použít jaderné zbraně. Potom jste si zkontroloval příslušnou diskusi, konstatoval jste, že jsem o jaderných zbraních nenapsal ani slovo a že vy jste si mě spletl s jiným člověkem, který o nich skutečně psal, ale neomluvil jste se mi, protože se vám nelíbilo mé strohé konstatování, že současný stav je v podstatě válkou.

Tento váš dnešní článek v podstatě válečný stav přiznává, přestože o něm nepíšete otevřeně. Ale myslíte si, že muslimskou invazi je možné zastavit vašimi slovy, že nejste ochoten taové lidi tady živit, nebo je možné ji zastavit pouze válečnými prostředky?

Hlavně že mne jste za podobné konstatování holé skutečnosti pokáral!

Zkrátka a dobře, když někdo konstatuje, že tohle už zavání válkou, tak to neznamená, že by to byl válečný štváč, který válku chce. Může to být i mírumilovný člověk, který pouze konstatuje skutečnost, že válka tady je, ať on chce, nebo nechce.

Prostě věc se má tak, že buď ty muslimy zastavíme v podstatě válečnými prostředky, nebo je nezastavíme vůbec. Třetí možnost neexistuje, i když ta by se mi líbila ze všech nejvíce (zastavit je dohodami od kulatého stolu). Bylo by to ideální, ale je to naprostá utopie.

Je mi líto, že několik let jsem byl tak neprozíravý, že jsem vás dříve považoval za slušného člověka a dobrého blogera.

5 0
možnosti
Foto

Musím se přiznat, že ač zřejmě píšete česky, nerozumím Vám...

0 0
možnosti
JK

Není. Není totiž žádná šance islám zakázat. Došlo by k porušení Ústavy ČR a Základní listiny práv a svobod.

2 2
možnosti
Foto

Já osobně mohu nechtít co se mi zlíbí. Nemusí se mi podařit toho dosáhnout, ale nechtít je zase moje právo dle Ústavy ČR a Základní listiny práv a svobod...

1 1
možnosti
OK

Když už jsme u té naší křesťansko-židovské populace, nemohu nevzpomenout tu nesmrtelnou větu jednoho vlastně Žida: "Amen, pravím vám, cokoliv jste učinili jednomu z těchto mých nepatrných bratří, mně jste učinili."

1 0
možnosti