Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

až si to Vláďo přečte a vyvodí  z toho důsledky, dej vědět, kam ti mám nosit buchty, aby ti je nemusela pořád nosit jen manželka ;-)

0 0
možnosti
OP

Děkuji Vám, souhlasím a přidávám se.

Snad jen dodám, že na mne zapůsobila hlava státu nejvíce v souvislosti s "příhodou" s korunovačními klenoty. Ten tupý výraz nad královskou korunou budu mít před sebou ještě dlouho.Rv

Ad obhajovači: argument se stářím a sešlostí zde nezapůsobí. Např. pan Duka je o rok starší, dokonce kdysi seděl v kriminále a vypadal normálně. Tedy: pokud by se chtělo, šlo by to. Ale proč se namáhat, proč brát funkci jako službu, když ji můžu pojmout jako bojovku se zářezy na pažbě každý druhý den, když ji můžu pojmout jako příležitost vyrovnat si účty s každým, kdo se na mne křivě podíval.:-/

2 0
možnosti
LH

Dobrý podvečer Všem a Veliké DÍKY panu Vladimírovi že otevřeně napsal slova a myšlenky se kterými se zdravě smýšlející člověk prostě musí ztotožnit,ať si Vás haní kdo chce,pro mě jsou lidi Vašeho ražení  novodobí rytíři a hrdinové,jen škoda že je Vás tak málo,má generace se už lepšího života určo nedočká,ale mám 6-letou dcerku a ráda bych pro ní důstojnou VLAST kde by vyrůstala a byla hrdá že je Čech.Máte plnou mou i mých přátel podporu,Váš otevřený dopis prezidentovi mi včera zaslala bývalá lektorka VŠ a rozeslala dalším svým známím,toto jsou lidé kteří si zažili několik vlád,ale to co se děje posledních 13 let je k neuvěření,je to nekonečný komiks a výsměch nám všem.Otázka zní:CO S TÍM? hezký večer a ještě jednou děkujiVVV

0 0
možnosti
PV

O tomto dopisu jsem slyšel mnohé, ale naprosto překonal mé obavy. Co je schopen český občan chválit s nadšením připomínajícím léta hrdinů socialistické práce, to mi hlava nebere. Tady níže kdosi napsal, že je to na úrovni dvacetiletého studenta... To snad ne! Nevěřím, že by psali bez sebemenšího náznaku analytického myšlení, to v pamfletu není ani okrajově. Jen blitky. A to je pro mě málo. 

Za tohle vás chválit nebudu, pane Karle.

0 1
možnosti
Foto

Nejsem ze Zemana nadšenej, teda z některých jeho rozhodnutí (složení vlády), ale tenhle dopis je směšnej. Zeman je osobnost. Osobnost, která se nechová jako čítankový prefabrikát, jako usměvavý přikyvující ťulpas. Nevím, jestli se s ním shodnu v jeho názorech a motivacích, ale rozhodně vím, že si ho vážím jako člověka. Jako člověka, který - i když se mu netleská - neuhne. Jako člověka, který zjevně ani nechce být chválenou modlou, ale chce provokovat - k myšlení. Jako člověka, který neprohrává, ač média (téměř) jako jedna potrefená husa kejhají, jaký je to oblud. Ano, je to provokativní osobnost - a někomu tím pije krev. Ano. No a? :-)

7 4
možnosti
LD

Ve spoustě věcí máte jistě pravdu, ale váš text mi svojí úrovní připomíná slohovou maturitní práci tak dvacetiletého studenta. Píšete již stokrát řečené, nezamýšlíte se nad důvody chování prezidenta, zmińujete jen mediální aférky, o politických či jiných rozhodnutích se v podstatě nezmiňujete. Na otevřený dopis prezidentovi je to strašně málo.

2 3
možnosti
PV

Neurážejte dvacetileté studenty. Doufám, že ti by zplodili lepší slohovku.

2 0
možnosti
IP

Asi budu jedna z mála nebo dokonce jen sama, ale dovolím si s dopisem nesouhlasit. Spousta lidí si o panu Zemanovi myslí že vypadá jak nějak panák, kterým bude v jeho úřadu manipulováno a hleďme on si dovoluje říkat své vlastní názory. Je stále všude v médiích pouštěn záznam z otvírání (vyjma ČT). Ale nikdo 100% nepotvrdil že byl opilý nebo pod vlivem. Co když jen opravdu byl nachlazený a šel tam aby udělal svým voličům radost. Copak Vám se někdy nestalo že jste byl hodně nachlazený, vzal si prášky (nevhodná kombinace nebo větší množství, aby to bylo brzy pryč) a pak se motal nebo mu bylo špatně? Ne Vám třeba ne, ale někdo to tak bohužel má. 

Nešťastným rozhovorem v Německu s novinářkou arabského původu pobouřil 1/2 národa, ale nepřijde vám že třeba lidé kteří svoji hloupostí se nechají zajmout v cizím státě jsou pro své spoluobčany stejným rizikem? Já nechci jezdit na dovolenou s tím že pokud se tam 10 holek vyspalo s černochem, že jsem stejná jako ony a budu ta jedenáctá. Nevolila jsem pana KS, protože nechci se stydět za prezidenta který spí v práci. Co by si asi o nás cizinci museli myslet. Nemyslím si že by pan Zeman měl každý večer mít okénko v TV a tam seznamovat svůj názor s tím co za celý den udělal a co řekl. Jsou zde jiní lidé kteří této zemi ublížili a ubližují více než on a těm by konečně měly zaklapnout pouta na zápěstí. [>-]

6 4
možnosti
Foto

Máte na svůj názor samozřejmě právo, ale dovolte mi, abych se podivil nad Vaší myšlenkou, že se pan Zeman na oslavě na ruské ambasádě nastydl, a ne opil. Že by měli Rusové přenosnou Sibiř i na konzulátu...?

3 2
možnosti
MR

M51o43n69i97k80a 12R86a32u51s

6. 11. 2013 13:30

Musím s Vaším dopisem souhlasit. Já od prezidenta také očekávám, že se bude chovat reprezentativně, slušně, nebude nikoho urážet ap. Pan Zeman ode mě nedostal hlas ani v jednom kole, protože způsob, jakým se chová se dal celkem čekat. I když vlastně musím říct, že on to všechna ta očekávání neustále překonává...:-(

Za mě karma

1 0
možnosti
JM

Není nad to, když moralizuje člověk, který byl mnohokrát usvědčen, že se o správnosti jeho informací dá důvodně pochybovat. Na druhou stranu, já Vás Mistře chápu, kde honem sebrat nějaký karmohoň. Cikáni jsou téma momentálně dost vyčpělé a plivanec na presidenta je v kurzu.

3 5
možnosti
Foto

Ano, Mistr je někdy trochu dokumentární epik reality, ale tento postoj mu vcelku věřím.;-)

4 0
možnosti
BM

To já si zase představuji prezidenta jako člověka s názorem, který si nenechá kálet na hlavu a který také patřičně dovede odpovědět na různé ne zrovna inteligentní kecy, který nekrade na státních návštěvách a není pochlebovačný.

Nechci prezidenta který bude stát tam kam ho někdo postaví, který bude jenom klást věnce a podepíše co se mu podstrčí. A vzhledem k tomu že je to v první řadě také člověk tak mě určitě nebude štvát když se tak také bude chovat.

Hezký den

0 1
možnosti
JR

J76i33ř62í 27R51o27d

6. 11. 2013 20:43

Ale prezidenta, který bude svrhávat demokraticky zvoleného předsedu politické strany, kterou kdysi zastupoval, jistě také nechcete. Nechcete ani prezidenta, který z názorových oponentů dělá blbce. Nechcete snad ani prezidenta, který se mstí svým nevoličům. Nebo snad ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám