Ale dost, tohle už se fakt nedá!!!

Asi jako spousta lidí jsem očekával, přiznám se, že dokonce s napětím, co národu pan prezident Zeman na čtvrtečním setkání s novináři sdělí. Že to bude předložení důkazu o jeho psychickém stavu, jsem opravdu nečekal…

.

Pro mě osobně už je to divadlo se spálenými rudými trenkami poslední kapka do poháru mojí trpělivosti. Ať se na mě příznivci pana Zemana nezlobí, ale dokáže si někdo představit lepší důkaz pro duševní nezpůsobilost vést zemi ve funkci prezidenta republiky, než jakého se nám dnes dostalo?

Co lze očekávat příště?

Vystrčí příště pan prezident na novináře v přímém přenosu holý zadek, aby jim i všem ostatním okolo konečně srozumitelně ukázal, co si o nich myslí a také to, že jemu to už vlastně vůbec nemyslí…?

Kladu si otázku, co může být za lidi, kteří tento jeho „žertík“ s trenkami oceňují. Skutečně jim nevadí ta tragičnost bez komičnosti, protože to, co se děje, už nemůže být k smíchu?!

Osobně bych se vůbec nedivil, kdyby některý ze senátorů, nebo poslanců přednesl vážně myšlený požadavek na psychiatrické vyšetření naší hlavy státu. Je myslím třeba zatřepat svými hlavami a uvědomit si, čeho jsme to vlastně byli svědky. Po takové trapárně ze strany HLAVY STÁTU, už si asi může vytahovat, nebo zandavat kdokoliv cokoliv symbolického z kteréhokoliv tělesného otvoru, protože nyní už je všechno jedno, po tom, co svět vidí, CO reprezentuje naší zem…

Tohle už bylo opravdu moc, to už se fakt nedá!

.

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 14.6.2018 17:14 | karma článku: 47,15 | přečteno: 16926x