Zdalipak si to někteří demonstrující proti Babišovi a komunistům uvědomují…?

Ne, pan Babiš není mým oblíbencem, pan Zeman už vůbec ne, komunisty bych rád viděl někde na Marsu, přesto bych se některých demonstrujících proti všem těmto rád zeptal, jestli mají ve věci opravdu jasno…

.

Před pár dny opět ožila některá náměstí našich některých měst a městeček davy lidí, kterým se nelíbí představa menšinové vlády pana Babiše, požehnaná komunisty. Babiše jmenoval prezident Zeman, takže se demonstrovalo i proti němu. To všechno chápu, ani mně se nezamlouvá fakt, že po necelých třiceti letech od chvíle, kdy jsme si naivně mysleli, že započala cesta komunistů na hnojiště dějin, mají tito tak silnou pozici v naší zemi a jsou dokonce tak silní, že mohou reálně zasahovat do vlády nad všemi našimi životy.

Už zase…

To je ale samozřejmě brekot nad nejen rozlitým mlékem, to je pláč nad mlékem dávno vyschlým. Když jsme s komunisty nezatočili po právu hned po Sametu, a to způsobem, který si zasloužili, tedy způsobem, jakým se normální společnost vypořádává se zloději, tyrany a vrahy, je možné dnes dělat jen málo co, vlastně není možné dělat nic.

Jednou jsou usalašení v obou komorách parlamentu, dokonce požívají status demokratické strany, takže se s nimi bohužel počítat musí, oni totiž mají, opět bohužel, s ohledem na jejich stále živou doktrínu třídního boje, stejná práva zasahovat do veřejného a politického dění, jaké mají ostatní parlamentní strany.

I já chápu odpor demonstrujících proti panu Babišovi, respektive komunistům, chápu, že se lidé v naší zemi bojí opětovného, a možná hodně tvrdého nástupu levice k moci, ale jedno trochu nechápu.

Nechápu celou řadu politiků údajných pravicových stran, kteří se se svým vlivem i postoji staví jednoznačně na stranu odporu proti levici. Paradoxem totiž je, že většina těchto stran a politiků, kteří je reprezentují, jedním dechem protestují proti levici, aby druhým dechem jásali nad vlivem EU, který na nás tato má.

Jako by neviděli, nebo spíše NECHTĚLI vidět, že Evropská unie je skrz naskrz prolezlá právě levicí. Vezměte si jen nejmocnější státy EU – Francii a Německo. Kdo tam vládne?

Socialisti, tedy levice!

Komu, nebo čemu se onehdá klaněl předseda Evropské komise, Jean-Claude Juncker?

Nikomu a ničemu menšímu, než odhalené soše Karla Marxe, tedy zlořáda, který v podstatě stál za pozdějším bahnem zvaným komunismus, který likvidoval životy lidí i celé země.

Když si vzpomenu třeba na pana Kalouska a ostatní velikány ducha z TOP 09, na jejich do krve obhajující podobu EU, když si vzpomenu na pana bývalého kandidáta na post prezidenta České republiky, pana Drahoše, na některé ostatní bývalé kandidáty, kteří dnes tvoří div ne tvrdé jádro vlajkonošů na demonstracích proti vlivu levice na naši budoucnost, a uvědomím si jejich současně hlásanou lásku k levicí prolezlé Evropské unii, tak si musím položit jednu jednoduchou otázku – nejsou názory a proklamace těchto pánů náhodou tak trochu schizofrenní…?

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 7.6.2018 9:53 | karma článku: 47,87 | přečteno: 17710x
  • Další články autora

Vladimír Kroupa

Co je na Rusku teroristického?

25.11.2022 v 11:40 | Karma: 30,45
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám