Vladimír Kroupa

Představte si, že máte velmi, velmi krásnou a milovanou ženu…

16. 05. 2018 10:23:20
... která je nejen krásná, ale i milá, chytrá, obětavá, prostě je to ŽENA z rodu nejlepších. A co je hlavní - je před Bohem i před lidmi Vaše...

.

Staráte se o ni, jak jen můžete, pracujte proto, aby se měla dobře, aby byla šťastná, rozmazlujete ji dárky a drobnými pozornostmi, za což Vás miluje.

A teď si představte, že Vám ji každý mužský v dosahu závidí. Každý druhý by udělal bůhví co, jen aby se jí dostal pod sukně. Vy, jako alfa máte co dělat, abyste si tento poklad uhlídali. Ne, že by snad ona sama Vás chtěla opustit, nebo podvést, spíše máte obavu, co by se stalo, kdyby se k ní dostali nějací maniaci, sexuální násilníci, prostě psychopati.

Když zjistíte, že neoplocený pozemek a nikdy nezamykané dveře domu, což jste měli až dosud, nejsou to pravé, když zjistíte, že po nějakém čase ti chlípní drzouni klidně vlezou až k Vám do kuchyně, co uděláte?

Asi to vyřešíte vysokým pevným plotem, kvalitním domovním zámkem a možná i hlídacím psem, co by za Vás dal duši, třeba vycvičený a stále při chuti rotvajler by se hodil.

Máte to?

To je dobře.

A teď si zkuste představit, že máte velmi, velmi krásnou rodnou a milovanou zem...

.

Autor: Vladimír Kroupa | karma: 40.66 | přečteno: 2248 ×
Poslední články autora