Jak snadno a rychle dokáže sex rozbít veliké přátelství…

23. 03. 2018 11:06:04
Už je to hodně let, a už je to vlastně promlčené. I tak ale hořká příchuť mandlí po té noci přetrvává...

.

Kdysi byla jedna parta kluků, která se zdála být nerozbitná. Říkejme jim třeba Olin, Standa, Miloš a já. Já byl tehdy jako jediný z party bez ženské, byl jsem čerstvě rozvedený a stále jsem se z toho životního kopance, který jsem dostal v necelých dvaceti čtyřech letech, vzpamatovával.

Olin sice taky neměl nic trvalýho, ale zase měl to, co já ne – ksicht filmovýho herce s postavou atleta, takže mu ženské lezly do postele samy, vlastně, jak bude za chvíli řeč, i do spacáku...

Standa s Milošem na tom byli jinak, oba měli své drahé polovičky uvázané na krku oním kontroverzním slůvkem, které řekli před ošerpovaným předsedou ONV (obvodní národní výbor).

Bylo nám všem přibližně stejně, něco přes dvacet a ještě dost před třiceti. Svět nám patřil a my jsme toho využívali. Jako parta jsme jezdili společně pařit, po zábavách, po grilovačkách, nebo třeba i na ryby, stejně, jako tenkrát, když jsme jeli na slapský Cholín.

Olin byl přesvědčený, že nejlíp budou ty potvory šupinatý brát pod cholínským mostem, my ostatní jsme byli jinýho názoru. A tak jsme nechali na jeho vlastní žádost Olina samotného pod mostem a my ostatní jsme se vydali o pár kilometrů dál.

No, nakonec jsme skončili v jedné vesnické hospodě, protože jsme si nějak řekli, že pivo, na rozdíl od ryb, tam budeme mít jistý.

A měli...

Tak jsme tam posílali jeden kousek za druhým a nějak jsme si my kluci nevšimli, že obě drahé polovičky naších spolupijáků, říkejme jim třeba Marta a Bobina, někdy kolem jedenácté večer zvedly kotvy a zmizely neznámo kam. Všichni, včetně jejich manželů jsme si mysleli, že šly holky spát do aut, tak jsem po nich ani nijak zvlášť nepátrali.

Jenže holky nešly spát, šly sice do auta, ale do úplně cizího, který si ty dvě husy hloupý stoply kousek za vesnicí a který je štandopede dopravilo těch pár kiláků k Cholínskému mostu. Marta si až do poslední chvíle myslela, že se jen jedou nevinně podívat na kámoše Olina, jak mu jde rybaření. To Bobina měla jiný důvod k tomu nočnímu výletu.

Jak se ukázalo, Bobina to už nějaký čas táhla s Olinem, o čemž neměl nikdo z nás ostatních ani toho nejmenšího tušáka. Jen tam holky dorazily, hupla Bobina Olinovi do spacáku a vítala se s ním tak nějak víc, než by se na obyčejný kamarády slušelo...

Marta z toho měla tak trochu šok a protože měla v hlavě taky pár žejdlíků, nechala Bobinu tam, kde byla, a sama a pěšky se vydala zpátky za náma do vesnické hospody.

V tý době už byla po obou holkách sháňka, jejich manželům konečně došlo, že někdo chybí...

Marta dorazila k nám, ale za žádnou cenu nechtěla nikomu říct, kde je Bobina. Nakonec to řekla v ústraní jen svému muži Standovi. Ten vůl, protože měl pěkně pod čepici, Martě jednu plesknul za to, že v noci jezdí stopem a když jsme se ho snažili uklidnit, protože my ostatní jsme vůbec nevěděli o co kráčí, tak to na rovinu devíti vypitejch piv nahlas vyblil všem okolo.

Miloš, jehož žena ještě v tu chvíli zahřívala spacák Olina o pár kiláků dál, zareagoval po svém. Protože to byl kliďas a hlavní motor jeho života byly prachy, tak řek okolnímu světu, že Bobina přišla do jejich baráku s holou prdelí a jestli se jí zachce, tak se stejně holou může jít klidně o dům dál (fakt byl, že Miloš a Olin byli sousedi...)

Asi za dvě hodiny dorazila vysmátá Bobina, která neměla ni páru, že už všechno prasklo. Nevím, co si pak s Milošem v jejich autě říkali, ale hádám, že si Bobina vážila svou holou prdel a spacák Olina.

Druhý den ráno, po noci, v který jsme asi nikdo nespal, jsme jeli vyzvednout Olina na Cholín. Ten taky nevěděl, že se o jeho sexíku s Bobinou veřejně ví, tak se strašně divil, že ho Miloš nechce naložit do auta, kterým minulý den s nimi jel.

Vzal ho do auta Standa, kterej celou cestu mlčel a jen vrtěl hlavou. Já jsem se na Olina smutně podíval a jediný, co mě napadlo, bylo – „Ty seš ale vůl, Oline, teď je všechno v prdeli...“

A bylo a vlastně je dodnes.

Jedna jediná noc, kdy všechno prasklo, jedna nadržená mladá ženská a jeden pitomec, co požádal ženu bližního svého, to všechno mělo za následek konec jedné party mladých lidí, party, která se zdála být věčná. Party, kterou nerozdělil ani bolševik, ani prachy, který na rozdíl od nás ostatních jeden z nás měl.

Od tý doby si říkám, že vědět vždycky celou pravdu je někdy dost na hovno...

.
Autor: Vladimír Kroupa | pátek 23.3.2018 11:06 | karma článku: 32.91 | přečteno: 2026x

Další články blogera

Vladimír Kroupa

V Brně sněží, v ODS jsou zřejmě závěje…

Primátorka Brna, paní Vaňková, si naběhla s jednou pitomou fotkou. Veřejnost neví, co se dělo po cvaknutí foťáku, ale vnímá, co se děje po zveřejnění oné fotky...

2.8.2023 v 14:11 | Karma článku: 44.52 | Přečteno: 5522 | Diskuse

Vladimír Kroupa

Pomáhat Ukrajině ano, ale ne za cenu hlouposti...

Jak už asi mnozí z Vás vědí, z ukrajinského obilí a dalších potravin se stává problém. Jedna věc je jeho množství, druhá věc je riziko zdravotní závadnosti takových komodit...

18.4.2023 v 10:33 | Karma článku: 46.62 | Přečteno: 10214 | Diskuse

Vladimír Kroupa

Málem jsem zabil dítě / Málem jsem umřel…

Zaseknul se mi závěr. Trhnul jsem s ním dozadu, abych vyhodil vzpříčený náboj. Když se mi to konečně povedlo znovu jsem na něj zamířil. Jeho obličej, který ke mně otočil, byl dokonalým terčem...

23.3.2023 v 11:09 | Karma článku: 19.66 | Přečteno: 833 | Diskuse

Vladimír Kroupa

Den, kdy se naivům zastavil dech…

Píšu naivům, protože člověk nenaivní, nebo třeba šachista, co umí přemýšlet o dva tahy dopředu, musel s něčím takovým počítat. Otázka nezněla - zda, ale - kdy...

24.2.2023 v 13:59 | Karma článku: 31.22 | Přečteno: 1379 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 21.93 | Přečteno: 182 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 21.49 | Přečteno: 856 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.29 | Přečteno: 211 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.55 | Přečteno: 167 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.83 | Přečteno: 239 | Diskuse
Počet článků 2182 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3086

Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...