Ochranku pana Zemana už to nebaví…

Jak jinak si vysvětlit to, co se odehrálo ve volební místnosti, kde pan prezident volil? Nemůžu si pomoci, ale takový amatérismus od jeho ochránců jsem nečekal…

.

Jak se ukazuje, Miloš Zeman má okolo sebe samé budižkničemy. To platí jak na straně jeho nejbližších úředníků, tak, jak se zdá i na straně osobní ochrany.

Úhel, odkud na prezidenta vyběhla polonahá žena, neměla ochranka vůbec pokrytý, navíc, když se část ochranky snažila ženu zpacifikovat a další část objímala pana prezidenta, tak ta zbývající část, místo toho, aby chlapci čuměli na okolí a hlídali každý pohyb novinářů a ostatních lidí ve volební místnosti, tak sledovali co se děje s prezidentem a jak probíhá zatčení.

Kdyby byl mezi přítomnými další útočník, měl téměř stoprocentní jistotu, že v té chvíli o něj nikdo z ochranky nemá zájem.

No, sorry jako, chlapci, ale za tohle by mezi vámi, hochy v černém, měly padat hlavy. Takhle vás vykolejila jedna polonahá nána, která, kdybyste byli co k čemu, a používali důsledně hlavu a izraelské "vajíčko", tak by se k Zemanovi nemohla dostat ani na dva - tři metry. A to ani nepíšu o tom, jak asi probíhala lustrace přítomných v místnosti, když vám tam stála jako by nic jedna z nejznámněších figur protestů v celé Evropě...

To, co jste předvedli, to je síla…

 

O práci bodyguardů jsem napsal řadu článků ZDE.

.

 

 

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 12.1.2018 16:28 | karma článku: 43,46 | přečteno: 7765x