Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také pana Větvičku nečtu. Nelíbí se mi jeho ,,čeština" , ani jeho témata.

Nicméně by mluvil jinak, kdyby mu na Ukrajině za zadkem vybuchla raketa, jako generálnímu tajemníkovi OSN. Toby asi dostal koktavku, jako ten tajemník.

3 0
možnosti

J49a11n 85M33a88r24e94k

29. 11. 2022 2:21

Ale možná že z toho šoku by se naučil dobře česky.

0 0
možnosti

Když uvážíme druhou světovou, tak teroristi byli na všech stranách, západní spojenci bombardovali Drážďany a Hirošimu, i Rudá armáda zabíjela civilisty... Troufl bych si říct, když to takhle bereme, není války bez terorizmu. Tím pádem slovo "terorizmus" ztrácí svůj původní význam. Manipulace s jazykem je obvyklý nástroj těch, co hrají nepoctivě. Západ to nemá zapotřebí

0 0
možnosti

Rusko je středověk. Nic jiného než tetor mu není vlastní minimálně poslední století. Mění se pouze intenzita a prostředky. Někdy stačí novičok, jindy je potřeba salvových raketometů. Stále stejný humus. Havlíček měl pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Za článek velká karma a jen tak houšť.

Co se týká pana Větvičky, já osobně ho nečtu a nikdy jsem ho nečetl. Nesedí mi jeho styl psaní což není nic proti ničemu. Spíš by mě zajímalo: Jak na tu Ukrajinu jezdí?

6 1
možnosti

Žádné právo na válku neexistuje, takže co Rusko dělá, je terorismus.

Ten kdo nevyužil pádu železné opony a neodzbrojil svět od jaderného arzenálu (protože nechtěl přijít o vlastní), udělal velkou chybu.

Dal agresivním státům možnost beztrestně zaútočit, na koho chtějí.

Takže teď se jenom díváme a fandíme. Místo, abychom agresora poslali, kam slunce nesvítí.

9 1
možnosti

To myslíte vážně?

0 3
možnosti

Rusko Ukrajině válku nevyhlásilo. Takže to, čeho se dopouští, je akt terorismu.

17 0
možnosti

Rusko je normální imperiální stát. Jakých bylo před I. SV po Evropě spousta a v II. SV si západní státy ujasňovaly do jaké míry už to není pravda. EU v čele s Německem Rusko podcenila nebo spíše ve své blbosti vůbec nepochopila.

Pokud jde o zvěrstva, doporučuji knihu

Život, boj a smrt pod sedmi vlajkami od Václava Vlka. Co dělala rakouská armáda na Srbské a Ruské frontě. Biologie Homo sapiens určuje, že po kom začnete střílet, ten přestane být člověkem.

3 0
možnosti

Ukrajinci, které znám pracovně, žijící blízko polských hranic jsou nešťastní v hrozné situaci. Nefunguje u nich nic, nemají práci, každou chvíli chybí základní potraviny, proud jde tak dvě hodiny denně, když jde déle, považují to za šťastný den. No prostě blaho.

15 0
možnosti

A přesto se nikdy Rusku nevzdají. Na rozdíl od naší páté kolony, pro kterou je miska šlichty víc než osobní svoboda a hrdost.

10 1
možnosti
Foto

R^Pokus o genocidu Ukrajinců nelze jakoliv racionálně vysvětlt. Jedná se o akt iracionálního psychopata. Nejedná se o terorismus, ale o sprosté vyvražďování a bezuzdné pustošení.

8 0
možnosti
Foto

A já si myslím, že označení - terorismus, je takové padnoucí a zastřešující.

4 0
možnosti

J10a28n 14Z45i76e37g33l70e55r

25. 11. 2022 12:52

Skutečné Rusko je nejen teroristickým státem, ale i zločineckým a mafiánským státem, který neumí ochránit soukromé vlastnictví. Ano, můžete v této zemi vybudovat úspěšnou firmu, jenomže pak si o ni řekne Putinův kámoš, abyste mu ji za pár korun prodali, a člověk je bez šance. O Rusku jako skvělé zemi blouzní pouze Ti, kteří v ní nikdy nebyli, žádného Rusa neznají a nic o ni neví. Ve skutečnosti by v Rusku nevydrželi ani minutu.

A jinak zasloužená karma.:-)R^

13 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám