Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Většinou zastáváme rozdílné názory, ale jsem rád, že se shodneme alespoň občas. Neboli - karma. ;-)

0 0
možnosti
JS

Vaše "dvakrát měř a jednou řež" je plně na místě. Nejspíš by měl Ženíšek přeříznout Černochovou a zklidnili by se oba.

0 0
možnosti
LB

Tentokrát mám dávám stoprocentně za pravdu a zasloužená karma.

1 1
možnosti
Foto

Kroupo jak vy to děláte? Takový počet přečtení. Jeden místní profesionál co se snaží každý den, to dá stěží za tři týdny. Nechcete ho vzít do učení?

0 0
možnosti
DR

Upřímně, v panu Kroupovi se nevyznám. Na jedné straně dokáže vypotit naprostý blogový ideologický blábol, který samozřejmě s nadšením okarmuje celý místní uliční výbor, na straně druhé ovšem dokáže napsat i tento dle mého názoru skvělý blog.

8 0
možnosti

Po dlouhé době je zde smysluplný a objektivní příspěvek. Sice psaný ve fázi určitého stupně nasranosti, ale s chladnou hlavou.R^

1 1
možnosti
Foto

To je tak, když vládnou pomatení aktivisti.

6 0
možnosti
DR

Zde je to také pěkně vystiženo. Opravdu, jak toto může dělat ministry nechápu, hlavně jak měli v minulém volebním období plná ústa Babiše.

https://www.extra.cz/zpravy-rakety-v-polsku-cernochova-a-rakusan-s-pospisilem-prestrelili-general-pavel-zachoval-chladnou-hlavu-fbdde?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tentokrát jasná karma. R^

5 2
možnosti
VK

Pan novinar se lepsi. Jeste trebs rozkryje ten energeticky megatunel jez prave probiha a pak pochopi ze se nam vratilo cele stado kmotru.

0 3
možnosti
Foto

A kterého že to novináře máte prosím na mysli?

0 0
možnosti
JK

Černochová tu raketu chtěla populisticky využít pro svůj prospěch.Takže to tak slovně zabalila, ať už by se z toho později vyrojila pravda jakákoliv.

3 1
možnosti
Foto

Zelenskyj dál trvá na tom, že raketa byla ruská

dnes 18:15 • Aktualizováno 20:35

Jitka Zadražilová:-(

0 0
možnosti
ZK

Ano, přesně tak jak říká pan Jiroudek a Zelenskyj to tvrdí už od začátku. Paní Černochová vystoupila odhodlaně jako pevný spojenec Ukrajiny, což jí zdobí. Buďto mají Ukrajinci v armádě takovej bordel, že neví po kom střílej, nebo vrchní velení nemá přehled o situaci a chvilkama neví která bije. Obojí si dovolím škrtnout a možná si, pane Kroupo, nakonec před tím zrcadlem budete muset nafackovat Vy sám, jestli k tomu najdete odvahu.

0 10
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS