Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Honem. Honem. Už aby jste byl na ukrajinském frontu. Žvaněním Ukrajině nepomůžete... [UA]

8 8
možnosti
Foto

Doufal jsem, že tato doporučení z Blbákova a Buranova utichnou.

4 0
možnosti
TH

Kolikrát jsem slyšel, že nás Západ nejednou zradil a nepomohl nám. Dnes máme možnost pomáhat a co na to proruský hnus?

8 0
možnosti
JU

J35o82s61e87f 22U85l11m78a97n

2. 11. 2022 17:12

Nemyslím si, že by na lidi bez charakteru zabraly jakékoliv informace a vlastně jakýkoliv racionální přístup. Lidi, které na některých diskuzích potkávám, jsou nefalšované morální zrůdy a nemyslím si, že se s tím dá něco dělat. Jiní jsou zase ukázkově hloupí, což je vidět už i na tom, že se nedokázali naučit správně psát. Někdy se tyto skupiny vzájemně překrývají. Jen málo z nich je schopno nějaké sebereflexe. Naštěstí ty skupiny nepředstavují ani zdaleka většinu společnosti, jen jsou prostě hodně vidět, protože jejich frustrace je doslova hmatatelná a proto se velmi aktivně projevují.

13 0
možnosti
VB

Trefné, krásně napsané.

9 0
možnosti
Foto

Na Radiožurnálu vysílají reportáže přímo z Ukrajiny a dělají rozhovory s Ukrajinci, které takto jmenovitě představují posluchačům.

Vám jinak karma za článek.

14 0
možnosti
MR

Zapomel jste na pocetnou skupinu lidi co jim to je jedno. To je skupina co se stara jen o svoje blizke a ostatni ignoruje a dokud se jich nejak osobne moc netyka tak to neresi. Za sebe muzu rit mne je upne jedno jestli dneska umrelo x/y Ukrajincu, nebo treba Eritrejcu. Sice vnitrne chapu, ze to je asi tragedie, ale resit to nechci. A vlastne ani nemam jak. Beru to tak, ze jsem mel proste stesti a narodil se v CR.

8 2
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale i pro Vás je tedy určena poslední věta - citát, z mého blogu...

4 0
možnosti
Foto

Ano, velká smutná karma, Vláďo R^

7 0
možnosti
NP

Vladimíre, karma. Jen si myslím, že kdo chtěl vidět, viděl. Ta část společnosti, která nechce vidět, neuvidí a je natolik radikalizovaná, že kdyby mohla, vyřídí si to se zbytkem násilím. Vždyť Vrábel prohlašuje "převezmeme tuto zemi" a dav s ním souhlasí a tleská.

To vše pak vede k tomu, že v naší zemi na děti střílí vzduchovkou pomatený agresiní člověk.

A to v době míru.

13 0
možnosti
JM

J66o37s41e34f 14M57i29k55i26n

2. 11. 2022 12:27

Je dobré začít u sebe.

Čím jste začal?

5 13
možnosti
Foto

Čím? Třeba tím, že odmítám veřejně lidi, jako je Vrábel, Paroubek a další proruské aktivisty. Dále svým blogem od rozpoutání války na Ukrajině jasně dávám najevo, kam patřím a kam si myslím, že patří všichni slušné lidé, a hlavně kam patří ti "druzí". Dále jsem pak pomohl se sbírkou zdravotnického materiálu, který v prvních dnech války vezla kolegyně mojí ženy (Ukrajinka) přímo adresně na Ukrajinu lidem, kteří se formovali jako ozbrojená domobrana proti ruské okupaci. A čím jste začal vy, že jsem tak smělý?

15 0
možnosti
MK

Napsal jste to velmi dobře.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám