Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kroupa, popírači se stávají spíše osoby, které neuznávají nebezpečné látky v injekcích, které tam nezávislí odborníci našli. Užíváte si cenzury, aby jste se nedozvěděli, co se skutečně děje. Kdo vysvětlil nanolátku grafen, kterou pozorovaly desítky expertů, a její působení na krevní obraz? Typický popírač je třeba slovenská prezidentka, sdělila, že nemá smysl argumentovat a tedy hledat poznání o realitě. Totalita vyžaduje jen poslušnost, Vy ji svou naivitou podpoříte.

0 0
možnosti

Doby, kdy bouřliváka Vladimíra opouštěly mozkové buňky v osmistupech, jsou pryč, ale následky to nechalo. To divné není. Ale že se těmito exkremety ukájí (dle karmy) takové množství lidí, to je opravdu otřesný obraz. Jinak promiňte, pozvracel jsem se už u druhého odstavce. Dál jsem to nedočetl.

3 1
možnosti
Foto

Také to nechápu. A docela mě ta karma vyděsila. :-/

0 0
možnosti
Foto

Takže, pokud Vám to zbylé mozkové buňky již akceptovaly : vy nás tu budete teď ještě rok diskriminovat, buzerovat a dehonestovat a my se vám potom na to odškodnění budeme skládat.

TO NEVYMYSLÍŠ R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Nebudu hodnotit Vaše zvratky o hlupácích apod.

Evropský parlament, ohledem na článek 143 jednacího řádu,

- vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky již uvádí přibližně jeden milion případů nežádoucích účinků po očkování vakcínami proti onemocnění COVID-19

- vzhledem k tomu, že závažné neurologické účinky se údajně projevily u přibližně 75 000 osob po očkování

- vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky uvádí, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob ( celosvětově přes 18000)

vzhledem k tomu, že o kupních smlouvách jednala Evropská komise a že si nepřála, aby farmaceutické laboratoře nesly odpovědnost; vzhledem k tomu, že poslanci EP neměli ke smlouvám přístup během jednání;

žádá Komisi o zřízení fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19

Ano, my všichni jsme hlupáci.A ted to začněte relativizovat. Oproti tomu kolik bla,bla, bla jsou to ještě dobré výýsledky a bla, bla, bla........

2 0
možnosti
Foto

Maji to jednoduseji postavene ... reknou, ze lzete ;-D

0 0
možnosti

A k tomu další dva hoaxy o vakcínách se stávají realitou:

Minulý týden tu zveřejňovali článek se seznamem hoaxů o Covidu. 4. nebo 5. bod bylo: Současné vakcíny jsou zastaralé, proti novým mutacím. A najednou koncenzus:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ucinnost-vakcin-protilatky-covid-prubeh-jiri-beran-studie.A211115_115233_domaci_baky

+ stale se zkracujici ucinnost vakcin. podvod na ty stojící ve frontě na hlaváku. Získají jen politickou bezinfečnost i tu jim nejspíš zkrátí.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakciny-ucinnost-dva-mesice-covid-treti-davka-meses-janssen.A211115_091031_domaci_dape

2 0
možnosti

Vaše analogie s koncentračními tábory je už úplně absurdní. Nepokoušíte se tím vyvinit se z Vašeho vlastního zločinu souhlasu se segregovaním.

Nespatřujete spíše analogie s velmi zvláštním posunem význam slova dobrovolnost?Za bolševika byla dobrovolná účast ve volbách a v průvodu, rovněž dobrovolný vstup do strany. za nacistů docházelo k segregaci konkrétní skupiny lidí, kteří byli izolovani od spolecnosti a rovněž chemicko biologickým pokusům na lidech. Viz nehotove studie a snaha to cpat detem.

4 0
možnosti

Opravdu nechápu arogantní řeč vašeho kmene. Zejména kvůli tomuto:

"Pokud vás někdo musí ukecávat, napomínat, tlačit, lhát, lákat na pobídky, nutit, zastrašovat, odhalovat, obviňovat, vyhrožovat, trestat a kriminalizovat, tedy pokud je toto vše považováno za nezbytné k získání vašeho souhlasu, můžete si být naprosto jisti, že to, co se propaguje, není pro vaše dobro."

Komu tohle jednání nepřipadá podezřelé a usvědčující, musí trpět mimořádnou a slepou vírou. A slepá víra je typická pro sektářská hnutí.

Vám skutečně nevadí seznam lží na stránkách Ministerstva zdravotnictví, které Vojtěch dokola opakuje: Například že očkováním se získá komplexnější a dlouhodobější imunita než proděláním nemoci?

Nebo:

“Povinné očkování pro všechny. Co nejdříve by se mělo začít s dětmi, studie jsou hotové, míní Milan Kubek”

Jenže studie pro použití vakcíny Comirnaty byla totiž společností Pfizer zahájena pod ident. č. NCT04816643 dne 24.3.2021 a bude dokončena až 18.6.2024! Podrobnosti zde: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04816643... Možné dopady předmětné vakcíny na organismus dětí ve věkové skupině 5-12 let budou známy až za 3 roky. Pan Kubek tedy prokazatelně lže, čímž bezprecedentně ohrožuje zdraví našich dětí.

5 0
možnosti

To všechno je autorovi fuk.. Pro něj to dokonce není ani pravda a nic takového neexistuje :-D

0 0
možnosti

Pro zajímavost seznam sportovců,Kteří umřeli krátce po očkování

http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/12/lide-po-celem-svete-si-zacinaji-vsimat-kolik-sportovcu-po-ockovani-umira/zdroj:https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554

Dovoluji si upozornit na Vaši zjevnou manipulaci, doufám že ne záměrnou lež: v nemocnici není minimum lidí z kategorie očkovaní, ale lidi z kategorie uzdravení.Tohle se provalilo před několika týdny a a divím se že byste o tom nevěděl. Data: https://twitter.com/dostalondrej Očkování ve srovnání s přirozeně získanou imunitou tedy drastický prohrává. Jinak počty neočkovaných v nemocnicích jsou trojnásobné než očkovaných. Toto srovnání je zkreslené dimi způsoby: očkovaných je více než neočkovaných, Ale opačným směrem je toto korigováno skutečností že nemálo nemocnic na příjmu očkované netestuje-Takže statisticky zachycení očkování jsou v nemocnici na kovid (Mají skutečně příznaky), kdežto neočkovaní mnohdy jen s covidem-bez priznaku s jinou diagnozou. Takže učinnost očkování není ta bájná jak naznačujete v článku a navíc vyprchává. Domněnka že neočkovaní lidé smýšlejí podobně jako Větvička je rovněž manipulativní. Zkratka lidé kteří z minulosti uzdravili a mají protilátky, těmto zpravidla jejich lékař zásadně nedoporučuje. Navíc lekcdo mám ve svém okolí naopak lidi, které očkování dost ublížilo ať ti ho také nedoporučují.

4 0
možnosti
Foto

Kecy. Podle původního zdroje nejde o sportovce, co umřeli po očkování, ale o sportovce, kteří utrpěli srdeční zástavu z nejrůznějších příčin (ani jednou z nich nebylo očkování). Tyto příčiny jsou vyjmenovány:

https://www.berliner-zeitung.de/news/raetselhafte-herzerkrankungen-im-fussball-li.193554

2 2
možnosti

J45a47n 47D28o54u11š71e40k

15. 11. 2021 19:41

Já vždy pana Láďu považoval za člověka, který se schválně pro pobavení sebe i ostatních stylizoval do role jakéhosi šaška. Vážná polemika s ním se mi zdá trošku, no, nesmyslná?

1 0
možnosti
Foto

Viděl jste Forresta Gumpa? Zaznamenal jste jeho hlášku o hlouposti...? I pokud ne, jako byste se v ní právě našel...

0 2
možnosti
Foto

Zeptam se autora, to je ted ale vy vite, co vas treba ceka po vakcine za rok dva pet let?

3 0
možnosti

P35e55t63r 57S34k22á78l37a

15. 11. 2021 19:37

A Vy víte, co Vás čeká za rok, dva nebo pět let? Ať už s vakcinou nebo bez ní.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám