Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobré ráno!

Vy fakt nedohledáváte jiné zdroje (a zdaleka nejen o covidu) a řídíte s tím, na čem jede mainstream a vláda?

tak to je pak těžký, to se nedivím, že jste teď tak překvapenej

2 0
možnosti
Foto

Můj známý prodělal covid loni na podzim a protilátky má na úrovni čísla 400. Není s Babišem příbuzný a i jemu řekli, že se nemá nechat očkovat. Tak asi záleží spíš na lékaři, než na vztahu k premiérovi.

0 0
možnosti

Pan Kroupa se tedy ukázal jako férový chlap a pod vlivem nových informací otevřeně přiznal pochybnosti o svých jinak velmi pevných názorechR^. Všechna čest, to dokáže jen málokdo... Když byly zveřejněny první informace vakcíně Pfizer minulý rok, už tehdy se psalo, že není vhodná pro ty, kteří covid prodělali. Postupně se však na tuto informaci zapomnělo, protože priority jsou jiné než zdraví obyvatel. Je potřeba očkovat, očkovat a zase očkovat. Milióny vakcín se objednaly, je tedy nutné je spotřebovat, jinak by byla vláda kritizována za vyhazování peněz. Navíc se před volbami potřebuje chlubit jak výborně zvládla očkování a jakou vysokou proočkovanost dosáhla. A v neposlední řadě je očkování tak úžasný byznys... Zjišťování protilátek by jen zdržovalo a navíc ještě vnášelo pochybnosti do oficiálního názoru o „jediné správné cestě“...

3 0
možnosti
Foto

Respekt za Vaše otevřené přiznání pochybností nad vládními prohlášeními. R^

Moc nevěřím, že oficiální vyjádření MZ k nevhodnosti očkování při vysoké hladině protilátek bude jednoznačné. Spíše se bude zase mlžit ...

P.S. Osobně premiérovi a zejména právníkovi Vojtěchovi nedůvěřuji poté, kdy podcenili první i druhou vlnu covidu (ale i to, jak koronakrizi zpolitizovali) a kdy premiér sám znevěrohodnil svá nařízení - viz povinnost karantény po setkání s nakaženým, jemu ale stačila výmluva o vysokých stropech a otevřených oknech. Pak zase všechny občany vybízel, ať nejezdí do zahraničí na dovolenou, ale on sám i jeho manželka odletěli, protože prý už měli pobyt u moře zaplacený. No a teď zase jakási "výjimka" pro jeho dceru. Hlavně proto si své názory vytvářím spíše z informací v zahraničních médiích.

5 0
možnosti

Aby toho nebylo málo, Chorvati nebudou uznávat očkování starší 210 dní. Je otázkou kdy to dorazí i k nám. Jsem zvědav na disciplinovanost nezabedněnciů.

6 0
možnosti

Už dorazilo- do lázní nesmíte pokud máte očkování starší devíti měsíců.

0 0
možnosti

L79i89b79o45r 43H14a65m40p71l

16. 7. 2021 21:11

panu Kroupovi poděkování za to,že v sobě sebral odvahu a napsal dnešní blog,opravdu mohl někde zalízt a dělat že není.K tomu covidu mám takovou osobní nejasnost. Pracuji v menší fimě,kde se mimo jiné opravují nákladní auta a těžké stavební stroje,takže bych rád viděl nějakého kovaného dodržovače,jak leží pod návěsem a mění brzdový válec s hadrem na pysku třeba... Do konce r.2020 jsme covida znali jen ze zpráv...když kde se vzal,tu se vzal,asi 10.1.dorazil do firmy a během tří dnů bylo vymalováno...až na pár lidí ovšem! Infikovaní měli různý průběh,od týdne do dvou měsíců,jedna paní s následnými komplikacemi možná bojuje dodnes,ale...asi pět lidí prostě nepostihlo NIC! A to jsme byli na firmě preventivně testováni ještě dříve,nežli to bylo nařízeno!

takže mi vrtá hlavou,jakto,že lidé,jejichž životospráva není nijak příkladná,tedy je běžná ,ani žádný aspirin preventivně nechroustali,tak PROČ NEONEMOCNĚLI,když virus kolem nich kroužil neustále? Kdyby někdo věděl,rád si to přečtu,co je zatím?

8 0
možnosti
Foto

třeba přirozená imunita? Já třeba nebyl nemocný asi tak 40 let. Proč? Nevím prostě to tak je. Každý máme dospozice k něčemu jinému a tak je to správně. Nemůže přeci lidstvo zemřít najednou na jednu breberku, vždy se nejde někdo divný co to má jinak a zase ho skolí něco jiného co neublíží ostatním.

2 0
možnosti

Líbí se mi na vás, že jste nejspíš férový chlap. Navíc se zdá, že jste pochopil, že nemusí být všechno vždy tak jasné a jednostranné, ani takové, jaké se vám to na první dobrou jeví. A s těmi protilátkami bych si nedělal starosti, pokud jste doteď neměl po očkování problémy

1 0
možnosti
Foto

I60v38o 33C30i94l96i70c72h

16. 7. 2021 19:06

To se obvykle projeví už u první dávky.

0 0
možnosti

J89a59n 51R93á64ž

16. 7. 2021 18:25

S názory vědeckých kapacit na téma očkování, zda testovat protilátky atd, je to stejné jako je to v tom známém vtipu o právnících: Sejdou se tři právníci a vypustí pět různých názorů.

Záleží na každém, čemu věří, ale vydávat jeden názor, byť vyřčený skupinou respektovaných vědců za jakési obecně platné dogma, je naprostý nesmysl, neb jiná skupina neméně respektovaných vědců prohlásí pravý opak.

A tak si dnes často vzpomenu na slova mé babičky, které podobné záležitosti komentovala vždy: Nech to být, neb vše je v rukou Božích:-)

2 0
možnosti
Foto

I75v53o 42C33i90l29i98c75h

16. 7. 2021 18:54

Řekl bych to takhle. Pokud má někdo hodně protilátek, tak je evidentně chráněný minimálně stejně dobře jako po očkování. Takže není pravděpodobné, že by se nakazil a nakazil i někoho dalšího. A pokud existuje, byť třeba jen teoretické riziko, že by mu mohla ta vakcína ublížit, tak proč to zcela zbytečně riskovat?

3 0
možnosti

Aaa, svědek covidův procitá... ;-D

Za předchozí článek byste se mohl omluvit i bez požadovaného vysvětlení, protože byl dost přes čáru. Tedy omluvou rozhodně nic nepokazíte. :-)

Já se naočkovat nechal, ale plně respektuju obavy i volbu těch, kteří tak učinit nechtějí. Já se jimi ohrožen necítím.

7 1
možnosti
Foto

P61e43t56r 95O65m51e82l93k67a

16. 7. 2021 15:57

:-) Pane bože, co teď? Očkovaný pane nezabedněnče Kroupo, jste ztracen. Nezbývá než čekat co to s Vámi udělá, nebo se rovnou vydat na nádraží a zjistit příjezd prvního rychlíku.;-(

2 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám