Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mezinárodní soud v Haagu byl zřízen roku 1945 na základě charty OSN. Hlavním úkolem soudu je řešit spory mezi státy a podávat posudky o právních otázkách na žádost oprávněných orgánů. Nebylo by rozumnější výbuchy ve Vrběticích nechat tímto dvorem řádně vyšetřit, podobně jako se šetřila mnohem větší zvěrstva v bývalé Jugoslávii?

1 0
možnosti
VV

To opravdu pane BIcero nevite, ze Rusko opakovane odmita Uznavat vyroky Haagskeho soudu?

6 1
možnosti
JK

Dobře vy, Kroupa. Jen věřím, že v NATO ten příměr s Hitlerem znají a kdyby jen na chvíli Putin postřehl slabost, tak už Ukrajinu válcují tanky. Putinovi se to doma víc a víc bouří, Bělorusko taky není v klidu, v Bulharsku je čistka na agenty a Polsko stále hází klacky, strašně by se Putinovi hodilo mezinárodní vítězství i kdyby se nezískal ani metr území, přičlenit Donbas natvrdo k Rusku a demonstrativně tam přesunout armádu. Jenže jak to známe (Hitler) tím to nekončí. Jak říkám, v NATO to určitě ví a je načase bouchnout do stolu.

2 0
možnosti
Foto

Já se obávám, že nikdo v NATO do stolu nebouchne. Jako Francii a Británii v roce 1938 v Mnichově, ani dnes nebude malá země uprostřed Evropy stát ostatním státům za to, aby si špinily ruce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám