Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Váš názor Vám neberu, ale pojďme se tedy zamyslet, co ti dva agenti v tom regionu v té osudné době dělali? Byli na dovolené...? Že jde o agenty GRU je prokázané, že tady v oněch dnech byly je prokázané taky. Že se celá situace hodila pro vyřazení Ruska z tendru na dostavu Dukovan nepopírám, ale nechce se mi věřit, že by na tohle myslel někdo z našich už v roce 2014, kdyby zakládal požár ve Vrběticích. Ono je přeci fuk, jestli došlo ke zničení skladu rovnou výbuchem, nebo nejprve požárem a pak až výbuchem. Jsem si jistý, že všechny možné okolnosti, které jste Vy popsal, má k dispozici i BIS a další vyšetřující naše orgány. To, že denně neseznamují veřejnost s postupem vyšetřování je normální, že se některé věci na veřejnosti ze strany politiků neřeší je v takových věcech běžná praxe. Stále je na stole ale otázka CO dělali v inkriminovanou dobu prokazatelně nedaleko Vrbětic oni dva agenti GRU...?

0 0
možnosti
JH

Právě, že jde o termín "dost věrohodné důkazy". Vždyť bylo zveřejněno jenom něco (a souhlasím, že to ukazuje k Rusku) , zbytek je tajný. Myslím si, že občané západních krajin by požadovali odtajnit rozhodující a konečné důkazy, než vyrazí do ulic.

Připodobňovat výrok ruskou mluvčí k prohlášení masového vraha a spolustrůjci holocaustu se mi dá dost přestřelené (stejně jako dehonestace celého národa, viz první odstavec blogu) , její výrok je sice ostrý a nepřátelský, ale podmiňuje jejich reakci akcemi našimi, zatímco výrok číslo jedna je prostě finálním rozsudkem nad naší existencí minimálně ve středoevropském prostoru, rozsudkem nevyhnutelně plynoucím z nacistické rasové ideologie.

1 4
možnosti
Foto

Pletete si asi příčinu s následkem. Naše akce byly podmíněné akcemi Rusů - agentů GRU... A velkopanské manýry měl jak Heydrich, tak je má současné vedení Ruska. Sami Rusové kde koho označují jako nacistu a fašistu, ale slovník používají směrem k slabším skoro totožný. To to fakt nevidíte?

0 0
možnosti

Nebojte se, až bude naším novým prezidentem (a vrchním velitelem ozbrojených složek) prorežimní kariérista, vojenský zběh (přísahu skládal zcela jistě jiné armádě než NATO) a komunista - že všech těchto vlastností se mi dělá špatně od žaludku - vše se v dobré obrátí - vyhlásíme válku Rusku a po boku spřátelených (momentálně) armád dobudeme zpátky naše někdejší državy na Zakarpaské Rusi. Myslím, že Putin už se nyní klepe z nás Čecháčků strachy;-)

2 4
možnosti
Foto

se divím, u pana premiéra vám jeho "kariéra" nevadí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám