Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučuji, přečíst si rozhovor současnými adminy zlikvidovaným bývalým blogerem IDnes Lukášem Lhoťanem: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tvrda-slova-znalce-islamu-Lhotana-Zapad-uz-prohral-Kdyz-si-chlapec-predstavi-ze-bude-40-let-hnit-v-ruske-dire-642418

Doufám, pane Kroupo, že nebudete z blogu IDnes "odejit" pouze vlastní vinou. protože situace už je taková, že oběti pašování islámských radikálů do Evropy jako pan Sagan, hnili ve francouzeském vězení, ale skuteční pašeráci islámských radikálů jako "kapitánka" Racketová budou soudit politiky jako Salvini, kteří se snažili dát přítrž masovému pašeráctví muslimů do Evropy.

0 0
možnosti
JK

Pan Kroupa se chtěl za války dát k partyzánům, ale pak zjistil, že je to od Němců zakázané, tak z toho sešlo... :-)

4 0
možnosti
Foto

Že zrovna autor razí takovou připo....st, to bych nečekal.

1 0
možnosti
Foto

Tohle bych pochopil, kdyby jste psal o dráždění karikaturami Mohameda v zemi, která je muslimská.

5 0
možnosti
ZZ

Evropa již začíná být muslimská !!!

U nás to ještě tak nevidíte, ale v Německu, Francii, Belgii, Británii - jsou místa, kde je zcela zřejmé !!!

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
PB

P90e25t10r 97B87u33r53i82a36n

31. 10. 2020 2:37

Opravdu nelze dojít rozumně k jistému kompromisu, že si my, na Západě, nebudeme dělat srandu u proroka Mohameda, přičemž pak je jasné, že mnoho radikálních muslimů nebude mít důvod (ať už si o tom „důvodu“ myslíme cokoliv...) jít a vraždit v našich městech?

---------

Jdi si vyměnit kalhotky. Už mají dost, holka.

1 0
možnosti
PB

P77e27t24r 78B68u43r58i21a97n

31. 10. 2020 0:36

Čtenost 914 a karma jen 22 mě varovaly, že se zase pouštíš do tématu, na které nemáš.

Věta uprostřed : Tak to je, to je realita a žádné řeči o svobodě slova na tom nic nezmění. Je třeba to chápat a je třeba to brát vážně.

Mě utvrdila, že se v tom rveš sám se sebou.

Tak hodně štěstí.

2 0
možnosti
JP

Souhlas, konečně rozumný názor. Tak, jako nechceme, aby někdo urážel či zesměšňoval to čeho si vážíme nebo v co věříme, neměli bychom to činit ostatním. Není to o svobodě, ale o vzájemném respektu a úctě.

1 4
možnosti
PB

P56e35t28r 85B46u83r70i39a64n

31. 10. 2020 0:38

Tak, jako nechceme, aby někdo urážel či zesměšňoval to čeho si vážíme nebo v co věříme,...

Pane Procházko, ale ono se to děje už 10 let úplně běžně. Dokonce je to trend. Dobré ráno!!

3 0
možnosti
MN

To máte pravdu, že to dělá zlou krev. Podřezat náhodně kolemjdoucího je mimo jakékoliv normy, málokoho by to nechalo chladným.

5 0
možnosti
LB

Je mi líto, že pan Kroupa přijal takový náhled na realitu, ve kterém je slušnost vyjádřena strachem publikovat něco, co by jiného urazilo. Právě tento přístup k realitě, jinak též nazvaný pojmem "politická korektnost", brání v lidem v tom tu realitu skutečně poznat a adekvátně ji pojmenovat.

Malůvky magazínu "Charlie Hebdo" mi připadají většinou pitomé a o to více hodnotím české mistry karikatur a kresleného humoru.

Nesnáším dechovku a mám rád metal. Ale pokud se setkám s někým, kdo pro samou slušnost odmítá jeden či druhý hudební styl, protože by jiného mohl urazit, pokud se setkám s názorem, že "dechovku poslouchají dědci nad hrobem", nebo že "metal je hudbou Satanovou", mávnu nad nimi rukou.

Kreslené postavy ani hudba nepopírají nic, co je jinému svaté. Pokud se nad tím někjdo uráží, pak dává najevo, že mu to tak svaté není a že s tím hluboce nežije, poněvadž mu stačí jen nějaký vnější projev někoho jiného, aby ho tolik rozlítil. Dotyčná dává najevo pouze svůj fanatismus, a ten ještě nikdy nikoho neobohatil a nedal mu více, než realita a pravda.

11 0
možnosti
Foto

Chápal bych, kdyby ti, co ty karikatury kreslí, tak činili "s odkrytým hledím", jenže ti jsou ze strachu schovaní na "neznámém místě", navíc pod policejní ochranou a klidně nechávají za své "hrdinské postoje" umírat cizí nevinné lidi. Že se bohužel najdou bezmozci, co si takové cíle jako zástupné vyberou, je nad slunce jasné. Přitom ty karikatury nikdy nepřinesly nic dobrého, pokud nepočítáme plácání si po ramenou od hrdinně schovaných autorů těch kreseb navzájem...

0 1
možnosti
MP

Mrtví křesťané ? - Mrtví muslimové! Taky akce a reakce. A myslím si že zabíjení křesťanů je pro křes ́tany více cditlivé, než karikatura.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS