Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Excelentní! Děkuji, sám bych to takhle nedokázal formulovat. R^

2 0
možnosti
JH

O tom, že F. Peroutka byl velkou osobností, nikdo rozumný nepochybuje, ani Miloš Zeman.

V té své řeči, s největší pravděpodobností spletl název článku, ale na druhé straně, objevně upozornil na potvrzené, pro většinu veřejnosti neznámé, autentické citáty, které, bych od Peroutky nikdy - nikdy nečekal.

Je proto dobře vědět, že dokonce i Peroutka může někdy šlápnout do.....

V tom je i přes zmíněný Zemanův omyl jeho přínos. Ti jeho největší, často zoufalí kritici, ovšem skrze strom, pochopitelně, nevidí, nechtějí vidět les.....

4 8
možnosti
PB

Miloš Zeman se sekl, příbuzným to vadí a to celé uznal i soud. I ten poslední kořalečník by tedy po naléhání řekl: no tak jsem se spletl, přiznávám.

Vy, místo toho, abyste uznal jasné rozložení karet na stole, ještě urážíte ostatní. Je vidět, kdo toho namyšlence volí. Zase jen jiní neomalení namyšlenci.

12 0
možnosti
BJ

Dobrý večer paní Kaslová,

já, jako část tohoto státu se Vám také omlouvám.

S pozdravem

Boris Jedlička

2 0
možnosti
LC

Já tu kauzu vidím veskrze pozitivně. Co já se všechno o Peroutkovi, díky Zemanovi a Kaslové, dozvěděl a konečně jsem si od něho i pár článků přečetl. A jak jsem ho dříve, podle vyjadřování "morálních autorit", považoval též za morální autoritu, jak z hlediska novinářského díla, tak osobního života, tak dnes je můj, samozřejmě naprosto nepodstatný, názor na něj poněkud rozpačitý.

3 3
možnosti
Foto

Dobrý den, to je možné, ale nemá to vůbec žádnou souvislost tím, že se prezident Zeman ve svém tvrzení seknul a měl by se, pokud v sobě má kouska cti, normálně slušně za svůj omyl omluvit. Nic by ho to nestálo, dokonce jsem si jistý, že by případnou omluvou mohl více získat, než ztratit. Fascinuje mě, že já, jako blbej skladník to vidím, zatímco ono, studovaný člověk, usazený v nejvyšší státní funkci, to nechápe...

4 0
možnosti

Od tohoto nenávistného a arogantního staříka nelze čekat žádnou míru sebereflexe. Nezbývá, než vyčkat konce jeho mandátu (ať už předčasného, nebo regulérního). Myslím si, že poté si zhodnocení své činnosti ve funkci hlavy státu za rámeček nedá.

9 0
možnosti
KT

Myslím, že Miloš Zeman bude naopak na své prezidentování velmi hrdý

3 0
možnosti
Foto

Smutné na tom je, že se celou kauzou už pět let zatěžují soudy různých úrovní a právníci vymýšlejí různé kličky, aby se Zeman omlouvat nemusel. A přitom by stačilo málo. Kdyby se Zeman hned za začátku paní Kaslové omluvil, že cosi popletl a

zmýlil se, dnes by se o tom už vůbec nevědělo. Bohužel, apelovat u Miloše Zemana na čest nemá smysl.

12 0
možnosti
Foto

A proč by to měl Zeman dělat, když se mu paní Kaslová starala o mediální pozornost.

0 2
možnosti
Foto

Problém etatistů je, že si myslí, že stát jsme My. To je tragický omyl, stát nejsme "My". Stát se skládá z a) aparátu na plný úvazek – z králů, politiků a byrokratů, kteří provozují a řídí stát, a b) ze skupin, které dokázaly manévrovat tak, aby od státu získaly privilegia, dotace a benefity. Zbytek společnosti tvoří ovládaní.

2 0
možnosti
Foto

A paní Kaslová patří kam?

1 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám