Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alča je dobrá v socialistickém právu, ruštině a rychlokvašeném správním právu. O znalosti ekonomie nic nevím.:-)

0 0
možnosti

P32e57t16r 87Č37e85j42k57a

15. 5. 2020 20:29

Doporučuju skvělý komentář pana Čermáka na Seznam Zprávách..... S tou angličtinou je to trochu o českém mindráku, kdy si myslíme, že díky angličtině budeme mnohem významnější a světovější....

4 0
možnosti

Divny pro neni po ministrech vyzadovana Francouztina Spanelstina a arabstina? vsechny 3 (svetove) jazyky jsou v EU vice doma nez anglictina kde uz jeji domovina uskupueni upustila.

0 0
možnosti

M34i70l64a53n 22K62e43s56l

15. 5. 2020 18:03

Upravené ženské hlavy.Dávno za totality bylo dost žen,které na úpravu vlasů u kadeřníka neměly.Barvu koupily v drogerce a tvořily ony nebo blízcí příbuzní.Můj soused povoláním šofér manželku upravoval perfektně.Za 12 st.pivo upravil hlavu i sousedkám,ovšem za přítomnosti manželky.Nevím zda paní ministryně řekla někde,že umí a neumí nebo jen utekla.Je útěk lhaní.Neutekla protože se styděla.I úspěšná ministryně se může za svou neznalost stydět.

4 0
možnosti

L23u66b11o89š 37K33r90i32m69l

15. 5. 2020 18:20

Jsou věci, které si sám na hlavě vyrobíte, ale stříhání k nim opravdu nepatří. Stejně rak melíry neuděláte rovnoměrně když si na ně nevidíte přímo, ale přes dvě zrcadla. A pokud jí to dělal soused nebo kdokoli jiný, tak lhala.

0 0
možnosti

Nikoho se nezastávám, ale nenaučili jsme politiky lhát hlavně my? Chceme, aby byli dokonalí, jenže nejsou. Pak raději lžou a mají šanci, že se na to nepřijde. Stejně jako všichni ostatní se bojí postihu (což by bylo v tomto případě odvolání) a neuvědomují si, že si to akorát zhoršují.

A že se chovají papalášsky, pijou víno a kážou vodu? Slušný člověk by se sotva dostal na kandidátku strany, natož do vrcholné politiky. Doporučuji seriál House of Cards.

1 0
možnosti
Foto

Seriál o americkém pozadí prezidentského úřadu a česká realita jsou ovšem někde jinde, i když špína je určitě tam i tam. Nemyslím si, že by hrozilo paní ministryni odvolání. Problém vidím v tom, že ona zpočátku marginální záležitost, která šla vyřešit snadno a rychle, sama povznesla na úroveň kauzy. Novináři dělají jen svou práci, která je, chytit politiky na švestkách, Jim nic vyčítat moc nelze. Paní Ministryně by jako vrcholná politička už ale měla být v těchto vodách zkušenější a měla by poznat, kdy má co dělat a říkat. Dnes už není ani tak důležitá ta anglina, jako chování paní ministryně. A k tomu všemu nemuselo vůbec dojít. Zajímalo by mě, jak a kdo jí radí v takových otázkách, zřejmě jsou ti lidé úplně odtržení od reality a nechápou základní psychologické pochody.

3 0
možnosti

Opozice se tohoto tématu plného spekulací - asi, možná...., jak už zmínil kolega Fogel chytili, protože se to šikne proti Babišovi což ovšem není případ Vladimíra. Tomu stačí, že jde o téma chytlavé:-)

4 2
možnosti
Foto

Právěže paní ministryně mělo být jasné, kdo a proč se toho chytí, tak měla postupovat více machiavelisticky. Než mlžení a lhaní, měl vše utnout hned v počátku tím, že by přiznala, že anglicky umí jakž-takž třeba číst, ale s hovorovým AJ už je to horší, Dále by dodala, že má ale k dispozici lidi na to, aby tento její handicap nebyl na škodu při mezinárodních jednáních. A bylo by po legraci. Takhle sama novinářům dodala munici. Já nevím, nejsem politik, ani školy nemám, ale takhle bych to na jejím místě udělal já.

2 0
možnosti

neni tohle tema uz blogove preplnene?

3 0
možnosti
Foto

To je možné, ale co jsem dnes četl, tak většina řešila jen zda umí, nebo neumí, ale žádný autor (mohlo mi to ale uniknout, v tom případě se omlouvám...) nepsal o tom, že hlavní problém je v mlžení a ve lži...

3 0
možnosti
Foto

Lže? To pro kobliháře není žádný problém, takové kdysi morální selhání už nevnímají...

8 6
možnosti
Foto

Docela nechápu, proč si dělají blogeři blogu iDnes problémy a zbytečné starosti s tím, že ministryně Babišovy vlády neumí anglicky...? Když jiný ministr /vnitra Jan Hamáček/ zase naopak umí jazyků několik a zase přitom nevystudoval žádnou "vejšku". Zvláště pak pro občany nepřizpůsobivé je Hamáček jasným důkazem, že nějaké zbytečné školy jsou k ničemu, přesněji na pytel, protože na jeho dva skvělé platy poslance a ministra stačí středoškolské vzdělání úplně bohatě. ;-) !!

3 5
možnosti
Foto

Ano, nechápete... nechápete, že některé blogery vůbec netrápí, jestli umí, nebo neumí anglicky, ale že je trápí, že hloupě mlží a lže...

7 0
možnosti

J56i27ř45í 84F76o41g74e96l

15. 5. 2020 12:35

Já tedy mám problém se slovy asi a podle všeho.......

2 0
možnosti
Foto

Určitě víme jen to, že v CV má napsáno, že anglicky umí. Určitě víme, že na lidi anglicky mluvící reagovala tak, jako že jim vůbec nerozumí. Nic více určitě nevíme, proto to "asi" a "podle všeho"...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám