Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P89e14t44r 18S26k93á32c90e21l

15. 5. 2020 23:21

Paní Němcovou jste třeba zleva "proklepl", ale zprava nikoliv. Protože zde jsou fakta kopírováno z obíhajícího emailu) a pokud je někdo chce vyvrátit, ať je uvede (autor níže uvedeného textu se pak musí omluvit) anebo nechť mlčí:

Miroslava Němcová - narozena 17.11.1952, tedy už jí je 68 let a to měla

odejít do starobního důchodu už 17.03.2013. K vůli penězům - vysokým

měsíčním platům z poslanecké sněmovny neodejde asi nikdy !!!

Dosud totiž vůbec nevyvrátila informace o důvodech

jejího vyloučení z gymnázia, kde kdysi studovala. Pokoušela se, dle očitých svědků, svůj špatný prospěch vylepšovat nabídkami sexu tamějším profesorům, byla však u toho přistižena, usvědčena a nakonec i exemplárně rychle i ze školy vyloučena. Proto pak začala studovat zemědělskou střední školu v Havlíčkově Brodě, po jejímž dokončení nastoupila na celých dlouhých 20 let do statistického úřadu jako řadová odborná referentka. V této době byla ale přesto přistižena při krádeži rohlíků v jedné známé Žďárské samoobsluze.

Co k tomu říct ??? Po vstupu do vrcholné politiky toto ospravedlňovala ale hlavně tím, že to byl údajně její způsob boje s tehdejším komunistický režimem. Když její syn poté nějaký čas drze využíval dokonce isněmovní Octavii ke svým soukromým cestám, i do práce, zdůvodnila to tak,

že syn nebo snacha používají služební Octavii údajně vždy jen ve chvíli,až když ona potřebuje někam rychle dovézt, jelikož dodnes nevlastní žádnýřidičský průkaz. Avšak už v té době, a zejména z titulu své opravd mimořádně vysoké ústavní funkce, měla plně dispozici navíc ještě i luxusní limuzínu BMW i s řidičem.Němcová však přesto v tom "neviděla" vůbec žádný problém,že ač neřidička, využívá klidně i té druhé možnosti navíc, mít plně k dispoziciještě i další, tzv. referentské služební auto. Prostě ho jen vypočítavě a ziskuchtivě poskytla svému synáčkovi dokonce i se služební kartou na

benzín, který potom následně plně proplácela Dolní sněmovna.

0 0
možnosti

P60e32t13r 38S24k79á63c53e34l

15. 5. 2020 23:21

...Na přelomu roku 2010 si začala před své jméno drze psát dokonce i titul Mgr.

Teprve až to novináři vypátrali a chystali se i zveřejnit, protože se

jednalo o naprosto arogantní podvod, a dokonce až na velký nátlak

některých svých nejbližších vládních spolustraníků, nakonec od toho zcela

potichu ustoupila. Napsal to teprve až nedávno server TOP. Na veřejnosti

se to tehdy přesto vůbec neobjevilo. Holt neuvěřitelná síla snadno

vydělaných peněz a politické moci u nás dokáže už téměř všechno možné

nemožné. I chudáci novináři a redaktoři jsou jenom lidé, a mnozí z nich

prostě musí živit především sebe a rodinu.

0 0
možnosti

Rozebral jste to pěkně, ale podstatné je, co vlastně od prezidenta očekáváme. Z vaší nabídky:

1. Na známkách a portrétech v úředních budovách by asi nejlépe vypadal pan generál Pavel.

2. Politické zkušenosti mají paní Němcová a pan Klaus.

3. Slušným chováním vyniká pan Eben.

Tak asi tyto rozmixovat a uplácat homunkula a toho zprezidentovat ve volbách.

Ale vážně, mě napadá jeden pražský politik, slušného vystupování, přijatelného vzhledu, zkušený politik z obecní i parlamentní politiky, jenom zatím nikdy neprohlásil, že má ambice kandidovat na prezidenta. Ale třeba se dočkám, toho bych totiž s klidným svědomím volila. Jméno si nechám pro sebe, protože nechci, aby se na něho vrhli dehonestátoři.

0 0
možnosti

Ze jmenovaných ani jednoho .... nějaká další nabídka by nebyla?

1 0
možnosti
Foto

Pokud nějakou máte - sem s ní :-)

0 0
možnosti
Foto

Mě na tom uklidňuje jedna věc. Že už nebude kandidovat M.Zeman.

Pana Hilšera jsem volila v 1.kole.

Z téhle nabídky asi pana Fischera.

On Marek Eben řekl, že uvažuje o kanditatuře, nebo to byla jen nějaká anketa mezi lidmi?:-)

2 0
možnosti
Foto

Byl to nějaký průzkum, četl jsem o tom článek na Novinkách.

0 0
možnosti

... dočetl jsem a souhlasím ! Paní Miroslava Němcová by s přehledem získala při této sestavě kandidátů i můj hlas. Je to češka, známá žena s jasnými politickými názory, na rozdíl od toho nynějšího bambuly na Hradě a potencionálního udavačského kandidáta Nebureše zcela svou minulostí nezatížená, vynikající řečnice [>-]!

1 2
možnosti

Mě by se líbil bývalý státní zástupce a nyní senátor M.Antl....ale lidi nezapomínají a udělali by z něho pro jeho nehodu alkoholika...takže to by asi taky nešlo.

0 0
možnosti

Národ, který si zvolil 2x Zemana a který preferuje estébáka, podvodníka a lháře Babiše si nezaslouží dobrou budoucnost. A pokud zvolí Babiše, bude to vrchol úpadku.

5 0
možnosti

Souhlasím s Vaším rozborem. Jako vždy se však najde veliké ALE. Orosil jsem se u dvou jmen, kterých bych si nedokázal vážit ve funkci prezidenta. Vámi zmiňovanou Němcovou ani omylem. Ta žena mi je neskutečně nesympatická.

Dále mě zarazila poloohlášená kandidatura Dominika Haška. I u něj vím, že jako prezident by pro mě byl nevolitelný.

4 0
možnosti
Foto

Věřím, že se ještě najde správný kandidát, tady bych si nevybrala.

5 0
možnosti

Ani já si zde nevyberu, autorovi bych paní Němcovou rozmluvil během dvou minut. Tedy pokud by mně věřil. Skutky přesvědčují a tak co za 30 let jako dokázala-la?

Ale určitě by našemu národu svědčil pan prezident, který do svých 50. let sjezdil svět, ne že by jeho museli znát ve všech státech světa. V roce 1968 se vážně uvažovalo s kandidaturou na prezidentský stolec u nás s Ing. Jiřím Hanzelkou. Znali jeho dobře všichni nejen doma, ale v 80. zemích světa! A toho se naši tzv. "spojenci" v Evropě zalekli, jejich šéfy vlád by určitě ve světě zastínil. Pro odlehčení - šli mj. za J.Werichem s otázkou, co by se stalo, kdyby on byl prezidentem. Odvětil: "Nic by se nestalo, akorát by bylo více srandy"! Ale vážně - v současné době nemáme mezi sebou muže zcestovalé, znalé světových jazyků, energické a s chutí něco pro národ dokázat? Kdo chce, hledá metody, kdo nechce, hledá důvody. Zkuste si zadat: https://www.hedvabnastezka.cz a "vyhledat" Jiří Kolbaba a další...R^

0 0
možnosti

Myslíte Pavla Fischera, velkého favorita Tomáše Halíka? No, jak myslíte ;)

http://halik.cz/cs/tvorba/rozhovory/text/

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám