Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že než se snažit odkrývat existenci ruského agenta - vraha, bude příhodnější hledat spojení někoho z BIS s okolím některé z případných domnělých obětí. Proč?

Inu, koronáč do určité míry překryl skutky těch tří pánů a evidentně byly tyto určeny ne jako provokace Rusů, ale na domácí scénu jako zviditelnění, přičemž slastné hlazení vlastního ega jistě také hrálo roli.

No a namířit osten proti Rusku, to se přece v určitých kruzích nosí. Ne, že by občas východní golem nezavdal důvod, ale všechna špína, která se přetřásá, mu nepatří.

7 0
možnosti
Foto

kladete správné otázky, je to novinářská kachna, záměrně vymyšlená za účelem zhoršení mezinárodních vztahů

2 0
možnosti

Ja tomu divadlu rozumim a vidim jak ho mnozi basti i s chlupama. Rusky vrah s ricinem v Praze, Kovar, Hrib pod policejni ochranou a Cinane vrazdici Kuberu. Tak urcite...

3 0
možnosti

Velký blondýn s černou botou dorazil. Vidím to na roky s ochrankou. Možná bude stačit jen změna identity, stěhování a stále ve střehu. Pečlivý výběr do které země (když už) a přes kterou na dovolenou. Zásadně se vyhýbat tlačenicím, třeba v metru a bacha na muže (i ženy) s deštníkem. Tyhle služby mají času dost. A pak vás něco píchne do lýtka. Ricin působí pomalu, týden v bolestech, protijed neexistuje. Pamětní deska a přejmenování nějaké ulice na Kolářova ... ti hoši jsou schopni se navzájem tak vybláznit, že tomu i uvěří a umřou na infarkt.

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Není to tak dávno od pokusu zlikvidovat jedem novičok bývalého ruského agenta Skripala. Za tím účelem přicestovali do VB dva ruští agenti, které se podařilo dodatečně "vytrasovat". Netvrdím, že u nás jde o něco podobného, ale ty vaše vývody, že tu "mokrou" práci by mohl u nás udělat nějaký rezident, dostávají pěkně na frak.

4 0
možnosti
Foto

Novičok a Skripalovi je právě ukázkou toho, jak vypadá nepovedený pokus o provokaci. V té akci ale hlavně v reakcích britských bezpečnostních složek je taková míra nelogismů, že to tluče dveřmi.

A ze stejné nádoby je "použití sarinu Assadem v Sýrii". Všechno byla zinscenovaná komedie neziskovek a různých zájmových skupin, něco z toho vytřískat.

11 0
možnosti

M80i70l28a13n 87K67e33s26l

29. 4. 2020 18:23

Rusové přece jen udělali chybu.Proč nějakým nenápadným způsobem nepodpořili zprávu,že nějaký ruský špion s papachou na hlavě dostal za úkol tyto osoby likvidovat.Naši čučkaři by je potom na věky schovávali.

5 0
možnosti

To je geniální myšlenka. Bylo by ticho a klid i bez ricínu.

2 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, to, že opět něčemu nerozumíte, je přeci normální. Svět, potvora jedna, je složitý a lidé jsou nevyzpytatelní.

Nejste sám, kdo tu tápe v nejistotě, nicméně soudný člověk to o sobě nevytrubuje. ;-D

3 14
možnosti

Pane Dvořáku. Už vás nějakou chvilku pozoruji. Víte kdo řekl "Scio me nihil scire." a co to znamená? Chcete říct, že Sokrates nebyl soudný a vytruboval to o sobě?

Vy jste asi hodně zaměřen na svoji dokonalost. Že? Neberte si to prosím osobně ale celé mi to připomíná jednoho pána co skončil v nejmenovaném oddělení poté co se snažil své okolí přesvědčit o tom, že všichni kolem něj se pletou jenom on je Napoleon.

17 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS