Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skvely clanek. Jedeme v tom vsichni, nekteri mene jini vic. Pokud jde o ty najmy, myslim si, ze postup vlady je spravny. Jiste, prichazi o zisky. Ale leta pekne zisky meli, zatim ti, co jim leta platili, mohou byt rodiny s detme, zijici doslova z mesice na mesic. Takze na ulici s nimi, protoze narust meho uctu se zastavi? Ty najmy v Cechach nejsou v zadnem pripade nejmensi, takze strach z toho, ze by tito najemci trpeli nedostatkem neni. Zatim co spousta rodin s malymi detmi by mohla skoncit katastrofalne.

2 3
možnosti

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské.

1 0
možnosti

Zjevně nerozumíte (jako většina nevědomých), co je pointou tohoto výroku.

1 1
možnosti

A77l90e86š 35V51o69l36f

18. 4. 2020 20:06

Jen konstatuji: Vždy a každá opozice "by to dělala lépe" než zrovna ten, kdo je ve vládě. To ani koronavir nezmění.;-)

6 0
možnosti

Když tu debatu čtu tak se jen dovím. Všichni co po měsíci co tu máme problém a natahují ruky po státu si ten kapitalius představují nějak socialisticky. Opozice tlačí vládu ať všechno sanuje, ale ona přece pravice má dělat úplně něco zcela jiného. Rašína bychom tady potřebovali jako sůl. Ale kde brat když tu jsou z leva do prava samí populisti a nuly.

10 0
možnosti
Foto

Jistoty a záruky může poskytnout jen pojišťovna. Ale - našla by se nějaká, která by byla ochotna pojistit Vás? Ani Lloyd - a ten je schopen pojistit vše, jen ne poruchu šedé kůry mozkové. ;-D

10 2
možnosti

nedočetl jsem to: Autor si nezjistí základní fakta ( chytrá karanténa x plošné testování populace ) a hrdě tepe do opozice. To motto tvého blogu fakt sedí. Doufám, že nikdy nebudu tak hloupej, abych si o sobě myslel, že jsem nade všechny chytrej.

Dum Spiro Spero...

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749830

9 5
možnosti

Raději už nepište blogy. Jsou to skutečně nesmysly.

9 7
možnosti
Foto

Jen jen vaše věc, jaké nesmysly čtete. Já si budu s dovolením, nebo bez, psát co budu chtít.:-)

1 0
možnosti

A co asi tak mají opoziční strany dělat? Sedět a držet hubu a krok? A pokud mají náhodou stejné návrhy jako koalice, tak je to snad dobře, že se shodnou. Nebo snad mají vymýšlet ještě větší ho.adiny? Četl jsem jen část (hlavně začátek) blogu, ale pokud je pravda, co jste tam napsal, tak je zřejmé, že nás i "pravicové" strany považují za ovčany, kteří považují za důležitější bezpečnost a zdraví než svobodu.

1 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 10
možnosti

J83a96n 87H18r14u96b62e29š

18. 4. 2020 10:25

No vidíte, já třeba AB nikdy nevolil a jen při té myšlence se mi dělalo šoufl. Ale strana, kterou jsem léta volil, už dávno není to co kdysi. Napsat volební program dokáže, ale už dávno si nedělám iluze o tom, že ho bude taky plnit. A ty ubohosti, na které se zmohli teď? Ode mě už příště hlas nedostanou. A koho tedy? Asi poprvé od plyšáku k příštím volbám nepůjdu. Klidně mi napište, že tím Babišovi nahrávám - žíly mi to netrvá. Možná je to bída, ale ani nikdo z opozice není o nic lepší, teď mám pocit spíš že stokrát horší.

7 0
možnosti
Foto

Česká opozice slepená z nabubřelých pidistran už dlouho nebyla tak celkově nemožná jako v době koronavirové krize. Navíc je dezorientovaná, protože vždy s obdivem vzhlížela západním směrem, ať už odtamtud přišlo cokoli. Jenže koronavirovou krizi zatím daleko lépe zvládají spíše země na východ od nás s nutnými restrikcemi a disciplinovaným obyvatelstvem.

13 8
možnosti

P21e72t82r 27B48u48r38i77a10n

18. 4. 2020 13:25

A to si vemte, že opozice je ještě tak nemožná, že většina vládních opatření pochízí z jejich návrhů. To jsou věci, že?

5 7
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám