Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, plný souhlas a karma. Jsem skutečně národ chytrých, pracovitých a soudržných lidí. Výjimky, a nemusíme chodit daleko, stačí se podívat do diskuze k vašemu blogu i jiných diskuzí, které se řídí heslem "Čím hůř, tím pro nás (= vševědoucí a vyvolené s jedinou pravdou) lépe" však budou . Nesmíme si od nich nechat, aby nám před to světýlko na konci tunelu věšeli oponu své nenávisti a elitního pohrdání národem.[>-]V

1 0
možnosti
Foto

"hasíme pandemický požár našeho společného domu, přičemž nemáme moc času hledět na to, co všechno hasícími prostředky zničíme..."

Podle mého je to nesmysl. Prodělala jsem za svůj pracovní život spoustu protipožárních školení, takže jsem si kupodivu i něco zapamatovala.

Když bude v kanceláři plně počítačů a elektroniky hořet odpadkový koš, a vy ho uhasite práškovým hasicím přístrojem, namísto, abyste ho zalil vodou, tak veškerou elektroniku zničíte. Přijde vám to jako rozumné?

0 0
možnosti

Jaká je souvislost mezi požárem zřejmě velkého domu plného lidí, kteří už i bohužel umírají a zapáleným košem v jedné z místností? Hasit tedy opatrně, nic nezničit ? Pak nevím proč se tak jinde rozčilujete, že nejsou ochranné pomůcky, že kupujeme drahé minimaxy od žháře. Počítače tady zůstanou i když lidé "shoří"

O to jde?? Nebo prostě jen nenávidíte Babiše A autor ho dostatečně nepohaněl?

0 0
možnosti
Foto

v celé Evropě ekonomika běží, žádný stát ji nepodvázal tak jako Bureš. Opravdu si myslíte, že náš stát byl co se týká zemědělství soběstačný ???? . Jinak v době komunismu 40 procent potravin bylo dovezeno z kapitalistických zemí a dovoz potravin činil 3, 74 miliardy korun. Pramen :Národní archiv, f. Archiv ÚV KSČ 1945-1989

0 1
možnosti
Foto

A co přesně bylo z těch potravin za komančů k nám dovezeno z kapitalistické ciziny, krom banánů a kokosů na Vánoce?

0 0
možnosti
Foto

Síla naší koruny je hodně závislá na vývozu automobilů, a obávám se, že tady nám pšenka nepokvete.

0 0
možnosti
Foto

Pak nám bude muset kvést na polích.

0 0
možnosti
Foto

J75a65n 91A69n47d69r63l84e

1. 4. 2020 15:09

Já tuším, že jste otázku položil jenom jako řečnickou, ale i tak - já jsem si stoprocentně jistý, že to zvládneme, jinak bychom se museli před našimi předky i potomky hodně stydět, že jsme zrovna my generací, která nezvládá....:-)

2 0
možnosti

Letos už se to nestihne, ale na příští rok máme jednu rezervu, pokud jde o osevní plochy:

Drasticky omezit řepku.

5 0
možnosti
Foto

Ano, právě o ní píšu. Je smůla, že letos už je asi zasetá (?).

0 0
možnosti

s prominutím, zase ta posedlost potravinovou soběstačností? každá ekonomika by měla dělat to, co umí nejlíp a k čemu má optimální podmínky. ostrov v karibku se bude živit cestovním ruchem, ne výrobou jaderných reaktorů. České země od 19. století jsou ekonomikou průmyslovou, nikoliv agrární. Jistě jste slyšel pojem kovozemědělec...tedy někdo, kdo dělá ve fabrice a zemědělství se věnuje po práci nebo pár měsíců v sezoně, protože jen zemědělstvím se neuživí. myslíte, že v zájmu pěstování jablek půjde dělník ze škodovky dělat do zemědělství za poloviční mzdu? tedy nějaké sny o zvyšující se zemědělské produkci narazí na nedostatek pracovních sil.

1 1
možnosti
Foto

Budou zlé časy. Asi nebude moc peněz na to, aby střední školy jezdily na lyže někam do Alp, tak by mohli středoškoláci začít (zase) jezdit pomáhat se sklizněmi, jako to bývalo kdysi. Žíly by se jim nezkrátili, my jsme také jezdívali na chmel, na brambory atd. a dodnes na to většina z nás vzpomíná v dobrém. Bude těžká doba, tak by prostě také mladí přiložili ruce k dílu. Bude třeba každé ruky

1 0
možnosti

Kdo vlastní obchody,ten rozhoduje!

0 0
možnosti
Foto

Dnes rozhoduje virus, který kašle na obchody. Měli bychom být na to připraveni i v budoucnu.

2 0
možnosti
Foto

Ahoj, smutná karma, viď...R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS