Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mimochodem Kroupa, jde ta vaše lyžařská kukla vyvařit?

0 0
možnosti
Foto

Zaprvé - pane Kroupo, a za druhé to není kukla lyžařská. A vyvařit si myslím že jde, protože je z nomexu.

0 0
možnosti
Foto

U těch prodavaček jednoznačně chyba... Při pohybu na čerstvém vzduchu mimo hustý výskyt obyvatel roušku používat nebudu - zkrátka proto, že je jich málo a v tomto případě nejsou potřeba a také proto, že po celém dni doma - dělám home office - se chci v lese prostě projít po čerstvém vzduchu... díky bohu bydlím ve městě, které s lesem přímo sousedí...

0 0
možnosti
Foto

Když praží slunko tak je životnost viru nula nula nic. Zataženo, bezvětří, vyšší vlhkost - riziko se zvyšuje. Ale musíte mít někde blízko bacilonosiče (vironosiče). Pakliže ho někde máte a prskne přímo na vás, tak je rouška stejně k ničemu. Respirátor a brýle lepší, celoobličejová maska nejlepší. Kdo to dnes má.....

0 0
možnosti
Foto

Hlásím že v brnisku už nosej hadry přes ksicht všeci. Všucde samý loupežný přepadení, asi. A na ulicích kromě těch lupičů skoro nejsou lidi. Panika jak za hajdrichiády, fakt.

0 1
možnosti

I62v88a89n 33M34i65n85á15ř

17. 3. 2020 19:57

Dnes, kdy je možné vidět i téměř prázdné vozy metra - jsem se setkal s dosud nevídanou věcí. Při nástupu ve stanici Bořislavka do centra (kolem poledne) byl vagon zaneřáděn odpadky. Většinou zbytky nedojezených potravin, povalujících se nejen na zemi, ale i na sedadlech.

Tak jsem si jen smutně vzpomněl na jakési rčení, že ztráta SVĚDOMÍ mnohdy nastává ve chvíli - kdy se domníváme, že se nikdo nedívá.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Je to paradoxní, ale právě v zaměstnání zaměstnavatel nemůže přímo nakázat zaměstnanci používání ochranných pomůcek, pokud mu je sám nezajistí. Já jako řidič MHD to vím moc dobře - prostě nemáme, nakazovat vám to nebudu. Jako by tak řekl, je to na vás, jak chcete Vy.

Víte, co jsem zaslechl v jednom supermarketu, od prodavačky - všichni se válej doma, plnou hubu ochrany, ale na mě tu všichni kašlou. Jako by jí to bylo úplně jedno. Mně taky říkají, nevycházej z kabiny, ale už mi neřeknou, co mám dělat, až budu muset.

0 0
možnosti

J24o92s80e32f 47N67o28v20á69k

17. 3. 2020 18:04

Pane autore jako souhlas ..... ale opravdu se zkuste zamyslet, proc zrovna v Praze je nejvice nakazenych lidi. Ja byl, rekl, ze nez proto, ze zrovna v Praze jsou lidi vyjimecne hloupi, to jsou 3 jine duvody.

Schvalne, prijdete na vsechny 3?

0 0
možnosti
Foto

Hodně lidí na jedné hromadě, hodně lidí co bylo nedávno lyžovat v Itálii (vyšší platy než jinde...) a třetí nevím, myslím, že vše se točí hlavně kolem vysoké koncentrace lidí na malých prostorech.

1 0
možnosti

J31a64r32d52a 98S94o45k40o32l

17. 3. 2020 16:14

V tomto naše vláda zaspala. Chránit so povinně nos a ústa mělo být nařízeno hnedle v začátcích.

0 0
možnosti

Vystála jsem si dnes dvouhodinovou frontu v galantérii, všichni měli roušku, drželi dvoumetrovej odstup, v prodejně pak všechny 4 prodavačky s rouškou, lidi procházející nákupákem v době čekání ve frontě měli všichni roušku až snad na 2 jedince.

Paráda! Fakt jsem měla radost, že konečně to snad dochází většině lidí.

Bohužel kromě mého kolegy s kterým musím sedět v kanclu...

Tak snad i těmhle sebestřednejm ignorantům to dojde co nejdřív.

A Vláďovi karma, samože.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám