Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Polsko do Řecka posílá 100 pohraničníků a 100 policistů.

ČR posílá 8 policistů.

Za tohle se můžeme leda stydět.

0 0
možnosti
VS

Řekové v tomto momentě potřebují spíš peníze na financování této akce a jasně vyřčenou podporu, personálu mají dost. Jejich armáda čítá kolem 100 000 lidí.

0 0
možnosti
BH

To je už dané, že migranti u plotu tam jsou nahnáni jak židé do "sprch".

Protože ti co se chtějí od nepřekonaného plotu vrátit jsou zmláceni a posláni zpět k zoufalým pokusům o překonání. Turek půjde v tlaku svých velmocenských choutek klidně přes mrtvoly, které se bude chtít hodit na odpovědnost Řecka. Kdy se k tomuto úmyslu postaví EU čelem?:-/

0 0
možnosti
BS

Pane Babiš založte prosím účet pro Řecko kam posílat peníze třeba přes sms,asi těžko se v Bruselu zřeknou výplaty na jeden měsíc, to by byl balík který by asi dost pomohl do začátku než vytáhne EU hlavy z písku a začnou tuto válku Turecka proti nám řešit.

0 0
možnosti
Foto

Řecká vláda je pravicová, žádní levicoví srabíci neomarxističtí liberálové, co “to myslí dobře”. Žeňte je zpět do Turecka. A my neposílejme policisty, ale neziskovky, aby pomáhali “uprchlíkům” a starali se o ně. Klidně jim na to pošlu dárcovskou SMS.

0 0
možnosti
RS

A kde je problém? Nové smlouvy, která by řešily ochranu vnějších hranic členské státy (za velkého přispění V4) zablokovaly, tak se jede podle starých dohod. A ty říkají, že za ochranu hranic je plně zodpovědný hraniční stát.

2 0
možnosti
Foto

Vyloučit Turecko z EU !!! ;-(

3 0
možnosti

Mělo být -, Turecko v EU není

0 0
možnosti
MK

Jestli chcete lépe a podrobněji pochopit situaci na řecko-turecké hranici, poslechněte si na Youtube příspěvek

MaP 306 Vladimír Putin. Stojí to za to.

2 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D ... Pat a Mat, a je to ;-D - no, pokud vy a další čerpáte informace zde, pak je vskutku vše jasné, to je taková snůšká blábolů, že i malé díte musí poznat, odkud vítr fouká;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MK

Je to skutečně průšvih. Vezměme ještě v úvahu tureckou "pátou kolonu" v Německu, kdy mnoho Turků má dvojí státní občanství (další šílenost ze strany Němců) a Erdoganovi fandí. Stačí, aby zavelel a vpadnou Němcům (později celé EU) do zad.

8 0
možnosti
MV

M96i64l42a23n 10V55i69k

7. 3. 2020 15:45

Tam je ale i dost Kurdů...

0 0
možnosti
PG

EU raději tleská šílené Grétě.

13 0
možnosti
MT

Souhlas, ale toto je mozne jen v teto uchylne evropske junyjy ktera drzi papulu a nerekne ani píp... RvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám