Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobře popsáno, jen bych dodal, že Erdogan i s USA svými akcemi ty uprchlíky vytvářejí a pak staví světu na odiv, jak jich mají moc.

0 0
možnosti
JL

Blog v němž nic nového.... Ano, všichni to víme, všichni to vidíme. Von Lejn zajede do Řecka a nechá si vysvětlit problematiku. Celkem každému je jasné, že když Řekové a Bulhaři nezablokují neprostupně svoje hranice s Turkem, migranti budou přicházet. Fámy praví, že jde o Syřany (Rozumek a jemu podobní), ale čteme, že do Řecka pronikají Afghánci, Bangladéšané a podobní světoběžníci, Syřani z Idlíbu zdá se ještě nedorazili. Erdogan už ví, že důležitá je propaganda, co je viděno v médiích - proto jsou vždy všude nějaké malé děti a vystrčí se dopředu i ženy.

0 0
možnosti
Foto

Pro uprchlíky jsou země Evropy rájem. Obrovské bohatství, které je násilím odebráno produktivně činným lidem a přetvořené na dávky pro "potřebné" (tedy pro ty, koho politická autorita prohlásí za potřebné, bez ohledu na mínění okradených), je velkým lákadlem pro každého, který chce žít bez práce, nebo lépe než si žil před tím jinde.

2 0
možnosti
LB

Je smutné, že je třeba připomínat tak zjevné věci, ale je dobře, že to někdo dělá. Autorovi karma.

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno !!!!

3 0
možnosti
PB

Karma...a tu naději v nich vzbudili úmyslně. V honbě za vlastním egem.

2 0
možnosti
JR

J43a73n 23R12á74ž

3. 3. 2020 17:33

Není nic, co bych článku mohl vytknout. Zcela přesně a realisticky shrnuto, kde je problém a proč vzniknulR^

5 0
možnosti
Foto

A co neziskovky? Nezapomněl si na ně? Tak hlavně že známe viníka, a díky tobě a tobě podobným, kteří na něj vždy první ukazují prstíkem, budou všichni ochráněni. ;-)Super, zase ta prokletá EU, Merklová a další. Assád, rusáci a pak i Erdogan vyhnali ze Sýrie přes 3 miliony lidí, k nim se přidávají ekonomičtí běženci z Pakistánu, Afgánistánu atd., ale i podle diskuze, za to může za to EU, USA atd. Bravo, hned se cítím bezpečněji v Evropě, když vím, jak to doopravdy je. Je otázkou, mohl-li by Erdogan tak snadno EU vydírat, kdyby byla jednotná, a země jak jsme my, by Řecku a ttálii, pomohli tuto situaci lépe zvládnout. ;-D

2 9
možnosti
Foto

A pod pojmem - "zvládnout" si představuješ co? Podporu další klamné naděje migrantům tím, že bychom si je od Italů a Řeků převzali a živili je jen za to, že jsou...?

12 0
možnosti
FT

Realisticky, slušně R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám