Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zase mne pobavilo, jak pan Kroupa nadhodil téma, pod kterým diskutují lidé mnohem inteligentnější než autor. A pan Kroupa se pokouší přicmrndávat a neustále něco naznačuje a naznačuje. Všiml jsem si, že je to takový opakující se jev... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ale no tak, vždyť si ho můžete demokraticky vyměnit. Je tu ale jedno dost velké riziko, že ten další bude ještě horší.

0 0
možnosti
JD

Vždy, když si přečtu takovýto článek, vzpomenu si na vládu Dalíka s Nagyovou. Bylo hůř, bude líp.[>-]

1 0
možnosti
Foto

Však také celý národ slyšel proslulý výrok Mirka Topolánka: "Marku s Tebou stojím a padám."

A Nagyová zase úkolovala naše tajné služby a nedovolila nikomu, aby Petra Nečase zatěžoval takovými zbytečnostmi jako je řízení státu.

Andrej Babiš nemá ani Dalíka, ani Nagyovou a je na řízení státu jako firmy prakticky sám. Co s tím?

1 0
možnosti

Taky názor. Jen k tomu úvodu, co AB kontroluje: vnitro mají socani.

2 0
možnosti
Foto

A socany kontroluje kdo...?

0 0
možnosti
MB

Nová doba přinesla nová hesla :

1) Kup si zboží, které nepotřebuješ - za peníz, který nevlastníš. Pokud tak neučiníš, věz, že nebudeš šťastným ! ...

2) EET je dobrá věc - z výnosů stavíme školky, školy. Věří tomu pouze voli ! ...

3) Kdo není dotován - Okrádá vlastní rodinu ! ...

Já dodávám - AB si může dělat co chce, 30% bude mít stále. Jeho segment - starších voličů to neřeší. Byty nepořizují - RD nestaví> Dnešního navýšeného ČNB + 2.25% úroku si ani nevšimnou. Hypo brát nebudou. Podobně dálnice je netrápí, byro + EET. Zvyšování nájemného, inflaci 2.8% kompenzují přidáním. Sice se mají tak, jako před tím, nicméně pocit opečovatelnosti zde je. Odsud - Na synka nám útočí a dokonce jej chtějí zavřít ! Tak to ne ! - ANO. (Tady se pomalu zakládá mezigenerační problém) ! Mládežníci mají svou budoucnost kde ? ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Myslíš, že ČNB je pod kuratelou ministra financí?

3 0
možnosti
AL

A jéje, občan Kroupa si našel svého nepřítele.

Teď s ním svede drtivou bitvu ve které (opět) slavně zvítězí a hned bude líp.

Držme mu palce!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Já se vždycky divil, proč Vám někteří diskutéři píší, jako "občanu" Ličkovi. No, konečně mám jasno...:-)

1 0
možnosti
Foto

Lidi Babiše chtějí a mají ho. Babišovi odpůrci se snaží jeho voliče informovat, jakože když budou mít víc informací, že jej volit nebudou. No a ono ne. Asi každý tušíme několik důvodů, proč má stále těch 30%. Kdybychom si ty důvody vyskládali vzájemně na stůl, byla by jich asi spousta a byla by kolem toho taky spousta diskusí. Za sebe říkám, že Babiš možná prohraje volby, ale je otázka kdy, a jestli to nebude náhodou tak, že jednoho dne prohraje volby ANO, protože už bude bez Babiše, protože ten už nebude vůbec. Dokud bude Babiš živ, bude se snažit si udržet nějakou takovou obživu jako je Agrofert, a aby se Agrofert udržel nad vodou, potřebuje k tomu přízeň vlády. Logické tak je, že dokud bude Babiš živ, potřebuje mít pod palcem vládu, aby si udržel Agrofert. Tak proč by nemohl být předsedou vlády sám Babiš, dokud bude chodit a mluvit? - - - Samozřejmě to má ty konsekvence, že taková vláda řeší jen to, aby fungoval Agrofert, a aby voliči zase hodili hlasy ANO. Takový kouzelný kruh, docela malý, takže se do něj vlastně už nic jiného, než je servis Babišovy voličské skupiny a servis zájmů Agrofertu, nevejde. Na druhé straně je to možná pozitivní, protože důchodová reforma by nadělala stejně jen zlou krev (navíc, pokud něco funguje, proč to rušit? A že v roce 2030 to fungovat přestane? Kdoví, co bude v roce 2030.... Babiš má v tom pravdu), po okreskách se dá taky jezdit...... bydlet se dá i u rodičů..... Lidi jsou zatím spokojení, práce je dost, je i placená. Proč by Babiše měli chtít měnit? - - - - - Babiš slíbil, že šlápne podnikatelům na krk. A zavedl kontrolní hlášení a EET. Sice absurdní, nic podstatného to státu na daních nepřináší, ale lidi volili Babiše i kvůli tomuto a Babiš to udělal. Konečně si na ty podnikatele zlodějský někdo vyšlápl. Lidi jsou spokojení jako včely, dejte na mne, vidím to kolem sebe. Nikdo to nechce měnit, Babišovo postavení se pomalu upevňuje a nebude dlouho trvat, a Babiš bude jistou formou vladařem Agrofertistánu. Ale lidi to chtějí.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, která děsí... Vám R^

1 0
možnosti
MV

doufam, ze si tohle precte Marek Prchal...

0 0
možnosti
Foto

Když já nevím, kdo je Marek Prchal...;-(

0 0
možnosti
JN

J63o18s51e31f 87N91i78k88l

6. 2. 2020 10:17

Rv...zatím je líp než bylo...

0 6
možnosti
Foto

To je fakt, koblihy jsou nadejchanější a sladší, dálnice se opravují, už dlouho a ještě dlouho budou, jen ty brambory, co jsou dražší, než pomeranče, to nějak kazí...

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám