Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, vše ostatní jsi řekl. R^

1 0
možnosti
PN

Prilis jednostranny a zaujaty pohled antipalestisnky pohled. Uz mi jen chybi moderni izraelska mantra, ze zadni Palestinci neexistuji.

1 0
možnosti
JB

Ta diskuse, to je tedy něco. Vy se nedohodnete ani v ní a to nejste ani přímo zainteresovaní, nežijete ani v Izraeli, ani u Palestinců, ale chytře tomu rozumíte.

Říká se moudře, že kdo nezná minulost, tak si ji zopakuje. Myslím, že nejméně z poloviny je to naopak. Ti co ji znají, tak nápravou opravdových či domnělých křivd si připraví buducnost křivd jiných, které mohou další generace opět chutě napravovat. Přeji Vám šťastnou budoucnost, i vašim dětem.

1 0
možnosti
KB

K95a17r94e37l 65B62o34k

1. 2. 2020 22:55

Autore blogu Karma.R^ Ale musím podotknout, že jste tímto blogem pěkně naštval rudý tábor.

2 0
možnosti
AF

A82l91e41š 70F20i77f96k68a

1. 2. 2020 18:53

Autorovi antikarma. Nadšená spoluúčast na státním terorismu Izraele.Rv

0 3
možnosti
Foto

Pane Kroupo, mohl by jste konkretizovat, kde paní Konečná ve svém článku lže? Mám spíše za to, že vy tady poněkud žonglujete s fakty. Takže, kde konečná hanobí Židy (izraelce) ? USA si samozřejmě mohou umístit ambasádu kde se jím zlíbí až na to, že Východní Jeruzalém patří stále podle rezoluce OSN Palestincům. Kde jste vyčetl, že Konečná schvaluje okupaci z roku 1968? Výcvik OOP, ano byla studená válka a velmoci se potírali v zástupných válkách. USA např. pomáhali cvičit členy eskader smrti v zemích latinské ameriky. Že se opřela do Netanjahua, no není to žádný svatoušek, spíše takový tamější Topolánek. A teď trochu k tomu s čím souzní článek paní Konečné. Trumpův plán totiž nekritizují jen významní komentátoři ve světových médiích, ale i ikona české liberální pravice K. Schwarzenberg, který napsal: Trumpův plán je pro palestimce nepřijatelný, a dodává jak může fungovat stát s omezenou suverenitou, rozdrobený ne nepodobný bantustanům vzniklých za aparteidu v jížní africe. Dále pan Schwarzenberg říká, že ač přítel izraele považuje současnou izraelskou politiku, za mírně řečeno, nešťastnou a za pozadím Trumpova plánu vidí volby jak v Izraeli, tak v USA. Kritizuje také snahu předat celý Jeruzalém Izraeli. Váš článek bohužel nejde ke kořenům problému, ale je z něho cítit jen laciný antikomunismus, ale kdo by odololal opečovat si trochu své ego, když se nabízí takovy lehký cíl.

2 4
možnosti
DR

Já se tu po odpovědi na tu Vaši první otázku pídím už od včerejška, ale kromě komunistobijeckých výkřiků jsem se bohužel nedozvěděl nic.

Ten její blog jsem si přečetl a ona v něm z hlavních bodů píše, že:

- „výsledek konference nahrává pouze jedné, izraelské straně konfliktu a tudíž nemůže přispět k mírovému uspořádání“

- „na Jeruzalém si dělají nárok jak Izraelci, tak Palestinci“

- „navržená podoba znamená vznik roztříštěného území, které tvoří enklávy, jež nebudou vůbec schopné samostatně fungovat“

- „skutečný mírový plán musí vzniknout u kulatého stolu, u kterého bude nezávislý mediátor, Palestina a Izrael. Co je na tom všem nepravdivého? A pak se ptá „co za tzv. mírovým plánem reálně stojí“ Dobrá otázka, tak to by mě taky zajímalo.

4 2
možnosti
TK

"Co na tom, že Židé již od prvopočátku existence svého státu přišli k Palestincům nesčetněkrát s nabídkou podané ruky, s nabídkou společného mírového a hospodářsky úspěšného života."

Bez vašeho svolení si násilím nastěhuji do vašeho bytu početnou rodinu a pak vám dám "nespočet mírových návrhů" jak si zaberu větší část vašeho domu a vás nechám milostivě živořit ve špajzu. A pokud budete stále něco mlet o tom, že má moje nezvaná rodina vypadnout a snažit se nás vystrnadit, označím vás za teroristu a v tom špajzu zazdím. A pak vám přes zeď občas hodím kus žvance a čekat, až "přijdete k rozumu" :-P

5 0
možnosti
Foto

Vy toho o historii vzniku Izraele moc nevíte, že ne? Melete dokola jen mantru, která má se skutečnou minulostí toho regionu málo společného. A jestli Vám to zatím nikdo neřekl, tak vězte, že Židé nepřišli do Palestiny jako okupanti, oni se tam vrátili domů...

0 0
možnosti
JH

J44i39ř60í 15H37o36l16ý

1. 2. 2020 11:43

Ta ženská by měla skončit nadlouho v kriminále za podporu teroristů. A všeci ostatní co podporují ten komunistickej hnus tak taky.

2 1
možnosti

Jasně. Všichni moji názorový oponenti by měli vyset na nejbližším kandelábru.

Kde už jsem to slyšel?

1 0
možnosti
LM

Drzost komunistů je bezmezná a věčná - nic nezapomněli a nic nového se nenaučili - stále jen pletichaří, lžou, podvádějí a kradou a kdybychom jim to umožnili, tak zase začnou utiskovat, věznit, mučit a vraždit!

5 2
možnosti
Foto

Polemika, skládající se z osočování a urážek není polemikou ... je třeba nalézt argumenty, fakta, reálné návrhy, rezoluce OSN ... jedině takto lze polemizovat, nejsme na pavlači Rv

1 12
možnosti
DR

Není se co divit, kromě pubertálních výlevů od místních křiklounů a komunistobijců na adresu autorky jsem se od včerejška v diskuzích absolutně nic smysluplného nedozvěděl.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám