Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Bylo jen otázkou času, kdy začnete odborně komentovat IT, zde například termínem "klik"...

0 1
možnosti
LT

L73u44d39ě98k 57T87o88n86d19r

27. 11. 2019 10:36

"klik" je zcela běžný termín v IT

1 0
možnosti
OZ

Včera jsem to dával pod jiný blog, ale hodí se to i sem.:-).....Jsme prostě v kybernetické válce, kterou na našem území vedou zpravodajské služby cizí moci. To je neoddiskutovatelné. V té zprávě jen BIS uvedla, které z nich jsou na našem území nejaktivnější. Ruská, která hledá hlavně politické a mocenské zisky a ta Čínská, která jde spíš po ekonomickém zisku. Normální občan je mnohdy až nevědomou obětí hlavně ruských lží, tu smršť zaoblených informací na Netu, TV atd každý nezvládá. Rusko je mistr ve lhaní a dezinformacích z mnohaletou praxí, vždyť hlavní částí v jejich nové politicko-vojenské doktríně z roku 2013-14 náčelníka generálního štábu Valerije Gerasimova, je právě rozvoj hybridního boje, kde se úplně stírají hranice mezi válkou a mírem a hlavně, kde se naprosto degraduje pravda, a to do do té míry, aby nikdo nebyl schopen určit co je a co vlastně ta pravda je....tohle považuji za největší zločin dnešního Putinova Ruska Rv

4 0
možnosti

Zjevně jste nepochopil třeba nějakého Andora Šándora, jenž se celý život živil tímtéž, čím ten Koudelka, když potvrzuje rčení o čučkařích. Nikdo nebyl odsouzen, nikdo nebyl vyhoštěn. Tam, kde je demokracie - tam holt takové Rusko aktivizuje takový Sputnik či snad Aeronet, tedy nějaké médium. Bylo je a bude. To slovo kybernetický je použito proto, že dříve to bylo třeba rádio či tisk a dnes je to web. Petra Procházková dala redaktoru Sputniku facku neb nechápe, že zkreslování, zavádění se dá vyvrátit argumentačně. Lež se dá v demokracii žalovat, stejně jako činnost, která překračuje zákony země se dá odsoudit soudem a následuje vyhoštění.

Ono to jde dost těžko, když "někdo" (ten Koudelka) vyrobí z technologie 5G bezpečnostní riziko a vědomě ho zamění se skutečným bezpečnostním rizikem, jak se stalo v kauze Huawei.

Jinak z odborných kruhů - máme jedno z nejlepších zajištění kybernetické bezpečnosti na světě. Ono spočívá v IT odbornosti, nikoli tedy v té samotné technologii, ale ve výši odbornosti v oboru IT a tedy i ve znalosti jakékoli nové technologie v tomto oboru..

0 2
možnosti
Foto

O víkendu autor sledoval Smrtonosnou past díl 4.

1 2
možnosti
Foto

Autor se na koniny nedívá.

0 0
možnosti
JH

Je dobře, že alespoň někdo té politikařící BIS důvěřuje:-)

Jistěže Rusko i Čína mají své zpravodajce a agitátory po celém světě, ale která velmoc je nemá, že?

Tahle agentománie nápadně připomíná padesátá léta, jen ty odporné Američany a revanšisty v roli úhlavních nepřátel lidu ,teď nahradili Rusové, Číňani:-)

1 4
možnosti
Foto

Víte co je vždycky ta největší chyba, která se vždy nevyplatí? Podceňování soupeře...

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám