Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, samozřejmě nevím jak to bylo v tomto konkrétním případě, ale většinou ta "šokující odhalení" o našich "celebritách" nevyčenichávají bulvární novináři při svém slídění, ale dostávají je úhledně zpracované na redakční stoly od manažerů těchto výše zmíněných.

0 0
možnosti

Nesleduju osobní život G. Koukalové, ale jen její výkony. Ale nepřekvapuje mě, že jsou zde primitivové, kteří řeší cizí životy místo těch svých.

Kdyby to tak dělali všichni, ten hnus by tady nebyl. Ale předpokládám, že se někteří se bez toho hnusu neobejdou.

1 0
možnosti
Foto

To jste se o autorovi moc hezky nevyjádřil ;-D

0 0
možnosti

Kde žijete pane Kroupa? No přeci v kapitalismu.Každý se musí něčím živit.

1 1
možnosti

...mám dojem,že to chtěla aby byla tase na titulku a je jedno jestli bulváru a udělá cokoliv a doufám,že ji u toho nebolel kotník..;-D;-D

2 0
možnosti

Když paní Koukalová šla do podobné soutěže, musela počítat s tím, že se možná stane středem pozornosti bulvárního tisku.

Není to sice pěkné, ale taková je realita, že kdo chce mít od bulvárního tisku pokoj, musí se stáhnout někam mimo podobné akce, jako je ta taneční soutěž.

Za všechno se platí, i za tohle. Ono to nejde mít výhodu člověka, který je středem pozornosti, být na očích a zároveň mít výhodu anonymního člověka, kterému dá bulvár pokoj.

Slavné osoby se musí vybrat (drtivá většina z nás si vybírat nemusí, prostě i kdybychom se stavěli na hlavu, tak máme před sebou jen tu variantu občanské anonymity).

3 0
možnosti
Foto

Musela počítat, že se možná stane středem pozornosti bulváru? Ona tam právě proto šla.:-)

2 0
možnosti

Čtenáři Super.cz resej opravdu důležitosti...

4 0
možnosti
Foto

Karma. Gábinu je z mého města. Jasně, říká se, že se manželstvím změnila, což je možná pravda, ale naprosto s Tebou souhlasím. Ta holka je jinak dobrá. Je to hnus.

1 1
možnosti
Foto

Asi Vám nedochází, že každý řešíme něco úplně jiného...

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS