Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dal jsem tomuto vašemu blogu, pane Kroupo, karmu.

Nicméně řekl bych, že "pláčete sice správně, ale na špatném hrobě". Vysvětlím. Napsal jste:

>>Myslím, že je čas toto změnit. Je to na Vás, vážené poslankyně, vážení poslanci, senátorky a senátoři, případně Ústavní soudci. Jen Vy můžete sebrat jednomu ješitovi to, co je po právu nás všech. Jen Vy máte možnost navrátit státnímu svátku jeho důstojnost, jen Vy máte možnost zrušit tu podobu směšné frašky, kterou díky současnému prezidentu tento státní akt má.<<

Opravdu se domníváte, že poslanci, kteří šli na ruku tomu bezostyšenému "hradnímu pánovi" v případě jejich krytí jeho porušení Ústavy - a stali se tak de facto komplici toho jeho "ústavního zločinu" - opravdu se domníváte, že takto bezostyšní poslanci vyslyší vaše volání po tom, aby se pokusili navrátit státnímu svátku 28.října důstojnost? Když by tím de facto "klepli přes prsty" toho ústavního činitele, kterému již jednou naprosto bezostyšeně tolerovali jeho ostudné pošlapávání Ústavy? Ne, pane Kroupo, pláčete opravdu správně - ale na opravdu špatném hrobě.

0 0
možnosti

Vezměte to současnému a příštímu to bude scházet. Navrhujete mēnit zákony podle nálad ?

0 1
možnosti

Ano vyjádřil jste svobodně svůj názor. A o tom demokracie je. A pokud máte dojem že někdo něco ukradl, konejte svou občanskou povinnost.

2 1
možnosti

Nemyslím , že president si nějak ,,krade" státní svátek pro sebe.Pokud někoho nepozve , jako paní Němcovou, není se co divit,po té maškarádě co předvedla ona a další v minulém roce,když sama odešla ze sálu.Jestli někdo snižuje váhu slavnostního aktu ,tak tam nemá co dělat,když se neumí chovat.Asi si paní Němcová a spol.sami neuvědomují ,že tam nebyli jen za sebe.

6 4
možnosti
Foto

Hlavně že si pan prezident uvědomuje totéž a že se na většině akcí umí chovat on...Rv

2 0
možnosti

J86a86n 11K29o54z46l56e36r

28. 10. 2019 8:36

Moc jste toho při svém vývoji asi nepobral, podle mého si nemůžete vedle MZ ani stoupnout, nemusíte ho mít rád ale podle mého je to řádně zvolený prezident a jako takový si zasluhuje respekt a ústu

4 3
možnosti

Pan Kroupa a o voze, vy o koze.

1 0
možnosti

Sorry Vladimíre - i když Tvé blogy čtu rád, tohle mi přišlo argumentačně slabé a ten titulek je zcela nesmyslný.

7 1
možnosti
Foto

Každej na to máme jiný názor. To se stává R^

1 0
možnosti

Mně u toho blogu stačila první věta. Autorovi zřejmě nenávist k Zemanovi zatemnila mozek.

5 6
možnosti

Pokud vím, tak pozvánky nedostávají Ti, kteří demonstrativně proklamují, že stejně npríjdou. Tedy ti, kteřil si kradou svátek 28.10. svátek pro své osobní politické exhibice. Tím, že jim pan orezident pozvánku nepošle jim udělá dobře a zároveň zabrání hanobení svátku. Prostě dvě mouchy jednou ranou :)

11 3
možnosti

Největší hanobitel "zabrání" hanobení? To jako fakt, jo?

0 0
možnosti

OK, souhlas..

Ale také by nikdo z oficiálních politiků neměl sabotovat státní svátek..

Minule se někteří politici rozhodli oslavit státní svátek jiným způsobem ..po svém.. Takže nyní se dá argumentovat tím, že nikdo nebrání těmto politikům oslavit si státní svátek po svém..

9 3
možnosti

J49i54ř63í 42N13ě13m25e17c

27. 10. 2019 20:36

Poněkud "přepjatý" názor na dění u nás, když se tak podíváte do zahraničí. Prostě všude se politici štěkají, podívejte se např. na tahanou o Brexit v takové demokracii jako je v Británie.

Jinak i já bych si přál, aby to prezident bral s větším nadhledem, aby se všichni sešli, aby nikdo uprostřed neodcházel atd. Jenže ono je to jedno velké klubko různých akcí, reakcí a naschválů, které už nikdo nerozmotá. Takže když už někteří žalují prezidenta, nebo v minulosti odmítli, tak se zase nedivím, že on je nepozve. Nikdo jiný by to asi jinak nedělal.

17 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS