Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě na závěr: Kdyby se vám dostal do rukou a k soudu nějaký ten sovětský účastník dopravní nehody, tak byste ho odsoudil za úmyslný trestný čin, nebo za nedbalost, za neúmyslné zabití? Pokud abstrahujeme od toho, zda vůbec směl vjet na československé silnice atd. bez platného řidičského průkazu atd.

0 0
možnosti

Diskuse je koukám výživná, nikoho ale nezajímají existencionální vývody z celého příspěvku. Dochází Vám trpělivost, což hrozí něčím nepředstavitelným. Zbývá odpověď na kardinální a důležitou otázku založenou názvem Vašeho příspěvku - co bude s republikou až Vám trpělivost dojde ???

A my doma nemáme kapku octa !!!

1 0
možnosti

Nejsou to jenom cesti komuniste, kteri sedi v politickych funkcich. Staci si precist zivotopisy komisaru EU a hned budete vedet o koho se jedna. Vyhodite je dvermi, vlezou zpet oknem a rozhoduji a poucuji.

1 0
možnosti
Foto

skutečný bolševismus se vyznačuje tím, že není schopen respektovat odlišné, menšinové názory - tedy názory lišící se od těch, které razí aktuální převládající propaganda. Jmenovitě: bolševikem tedy rozhodně není pan Grospič, zastávající vlastní, menšinový názor, ke kterému patrně dospěl na základě nějaké soukromé faktografické analýzy - bolševikem je spíše ten, kdo na něj zcela nesmyslně útočí, bez jakýchkoli argumentů, jen proto, že v televizi dnes a denně slyší něco jiného Rv

2 4
možnosti
Foto

J14a96n 98P84e40c20h47a

26. 10. 2019 18:19

Takže dle vaší logiky, když budu odsuzovat popírače holokaustu, který má podle vás právo na svůj názor, "ke kterému patrně dospěl na základě nějaké soukromé faktografické analýzy", tak jsem také bolševik?

3 0
možnosti

Soudruh Grospič v souladu se svým příjmení prokázal jasně, co jsou komunisti za zač. Jsou to zločinci srovnatelní s nacisty. Grospič tak ze sebe udělal rudou obdobu popírače holokaustu.

2 2
možnosti
Foto

Ve svobodné společnosti si mohou lidé myslet co chtějí a ostatní normální lidé to zpravidla respektují. Je zajímavé, že ti, kteří tohoto základního životního postoje nejsou schopni, se zpravidla sami nazývají demokraté, což je ovšem jejich hluboký omyl.

4 0
možnosti
Foto

J34a55n 48P54e96c22h21a

26. 10. 2019 15:33

Ani ve svobodné společnosti nesmi nikdo překrucovat objektivní historická fakta!

5 0
možnosti

Před rokem 1989 bylo v Československu minimálně jeden milion a sedm set tisíc členů KSČ. To je tedy více jak desetina všech žijících občanů v tehdejším Československu. A to ještě mnozí práskali svoje sousedy, a byli buď v STB, KGB a nebo práskali lidi pro svoji zvrácenou radost. Dnes jsou všichni mnou výše popsaní vypočítavky (jinak ty hrůzolidi ani nazvat nemohu) - vysmátí. Nalezli do všech státních a obecních funkcí a vzájemně si pomáhají a mají se více než dobře. A my ostatní na ně opět pracujeme. Osobně se více obávám těch komunistů, kteří zahodili stranické knížky a dnes jsou to "demokraté", ti jsou opravdovým nebezpečím pro slušné lidi. I když na všechny komunisty je třeba asi dávat pozor, jsou stále hodně nebezpeční!

1 1
možnosti

Spíše se bojím jejich dětí, protože Ti už rudpu knížku neměli, ale politický základ z domu ano. Nezapomeňte na bývalé svazáky (hlavně funkcionáře) z různých FF UK. Nějaká Ema nám dnes musruje a máma byla svazačka jak řemen.

0 0
možnosti
Foto

J37a16n 67P46e95c44h18a

26. 10. 2019 14:47

Vám jsem dal karmu a Grospič by zasloužil, aby ho někdo chytil za hlavu a pořádně mu vymáchal ústa v krvi těch zavražděných sovětskými okupanty!;-€

3 2
možnosti

§403 TZ: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,

b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,

Pro komouše, kteří splňují vše to kupodivu neplatí a ještě mají tu drzost díky estébáckému udavači říkat jak a co máme dělat;-€

9 1
možnosti
Foto

Zkuste vyjít v tričku s háknkrajcem - a uvidíte ten frmol. Protože ten znak už policie umí. Ty ostatní se ještě nedoučili. R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám