Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P63e72t15r 16H56a18n89n17i61g

2. 10. 2019 23:03

Vážení přátelé, všichni cítíme velký smutek z toho, že odešla legenda, která nás provázela celým naším životem. Moudrý člověk, plný pokory a lásky k lidem. Už před časem, den po Mistrových osmdesátinách, jsem napsal článek: Karel Gott - síla pokory.

Dnes mne zastihl redaktor agentury Sputnik PhDr. Vladimír Franta a natočil se mnou rozhovor, který najdete když kliknete dole v článku na mou fotku. Omlouvám se, že začátek přímého přenosu byl provázen technickými problémy, kdy se zdálo, že nefunguje internetové připojení, i když opak byl pravdou. Vzhledem k tomu, že nechci upravovat nikterak rozhovor, který byl nepřipraven a vyvěral ze srdce a z obdivu ke Karlovu životu a umění, tak Vás prosím o prominutí těchto technických nedostatků v začátku rozhovoru. Zde je odkaz: https://cz.sputniknews.com/nazory/2019100210766767-petr-hannig-ve-videu-o-karlu-gottovi--byly-doby-kdy-jsme-dokazali-inspirovat-i-ameriku/

0 1
možnosti

To se máte tedy čím chlubit, pane Hannigu. Rozhovor pro dezinformační a otevřeně proputinovský server, který figuruje i v oficiálních zprávách o bezpečnostních hrozbách pro ČR - no, moc "hezké", jen co je pravda... Á, už chápu... pán je "vlastenec", proto mu nečiní problém kolaborovat s putinovským médiem... Styďte se, pane Hannigu.

Pane Kroupo - vám to nevadí, že se z diskuse pod vaším blogem stala reklamou na něco tak obludného, jako je server Sputnik?

0 0
možnosti

J71o83s59e67f 71K68l45a50t

2. 10. 2019 22:54

Proboha lidi zemřel zpěvák. Už měl někde ve světě nějaký zpěvák státní pohřeb?

3 1
možnosti

D87a37v77i31d 92H19o79r12á35k

2. 10. 2019 20:48

Pane Kroupo, v jedné z diskusí jste se před chvíli chlubil, že jste byl první kdo vzpomněl. A tak byť toto není první zveřejnění, chtěl bych i v této Vaší diskusi apelovat, že bychom, když už bude Mistrovi uspořádán snad ten Státní pohřeb a Den smutku, mohli navrhnout podpisovou petici, kterou bychom se my, Slavíkovi příznivci zasloužili o to, aby mu byla na důstojném místě postavena socha.

...a nejlépe stejným sochařem, kterému se tak povedla vytvořit socha V. Špinarové.

0 0
možnosti

J78o65s21e98f 78K69l72a48t

2. 10. 2019 22:52

Nebo Koněva, ten je taky hezkej

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti

Karel Gott mi bude chybět :-(:-(

Nemyslím si, že moje generace Gotta nějak zbožňovala nebo jej cíleně vyhledávala, ale mně se jeho hudba líbila. Bude to znít pateticky, ale fakt se mi chce brečet, jako kdyby mi zemřel někdo z rodiny. Nemusíte se mi posmívat, vím, že málokdo brečí pro cizího člověka. Je to možná tím, že jsem hudbu vnímal silně a ta jeho mě provázela celým mým dosavadním životem.

Považuju ho za excelentního člověka s ohromným talentem a charismatem. Mám dojem, že by uzpíval všechno.

7 0
možnosti
Foto

Od 16hod. jedná vláda o státním pohřbu.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem dnes udělala výjimku a pustila jsem si Karla.:-)

Mou nejoblíbenější - Lorelay. Není moc známá, ale k dnešku se hodí.V

0 0
možnosti
Foto

Vláďo, ač byl Karel Gott výjimečný zpěvák, několikanásobný Slavík, tak si myslím, že státní pohřeb byl a je pro prezidenty. Pohřeb s účastí veřejnosti ano, nechala bych to na rozhodnutí rodiny, ale státní pohřeb a státní smutek - za mě ne.

Karmu jsem Ti dala, i když teď asi schytám mínusy.:-)

7 0
možnosti
Foto

Proč mínusy? Jsi slušná, tak co. Hele, já Ti nevím... když nad tím tak přemýšlím, Karel Gott měl více, než má kdejaký prezident - lásku (doufám, že to nepřeženu...) většiny národa. Možná Havel měl něco podobného, ale Karel Gott ji měl přeci jen déle. Myslím si, že pro naši zem udělal víc, než kdejaký politik kdy udělal, takže pokud bude mít opravdu státní pohřeb, budu to chápat. Pokud ne, určitě se nebudu zlobit. :-)

10 0
možnosti

Doufejme, že bude státní smutek. Jedna z mála věcí, kde s Babišem souhlasím.

Hodil by se mi den volna :-P

0 0
možnosti

A co když by to zrovna vycházelo na den kdy by měl být vysílán další díl seriálu Ordinace a ten by kvůli smutku nemohl být odvysílán. Ani to by Vám nevadilo?

1 0
možnosti

Ano pane Kroupo, je to dnes smutný podzimní den, ale ani si nedovedu představit až něco podobného třeba jednou potká Evu a Vaška.

0 0
možnosti
Foto

Smrt každého člověka přijde ve smutný den, i ta Vaškova, Evy, nebo Karla...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám