Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufám, že z našich obchodů zmizí potraviny uvnitř i navenek zelené (hnijící), resp,. do druhého dne nevydrží (z mrazáku chleba nejím). Počet aut bych zastropovala - jeden vůz na rodinu (klima není jen o potravinách). Asi dojde i na farmy p. Babiše. Jenže snahy západ. zemí brzdí postkomunistické země, takže čekám spíše další katastrofy.

0 0
možnosti

Nejdůležitější a nejdůsledněji prosazované bude to donucení se všeho vzdát a rozdat se chudým a hladovým aby se mohly nerušeně množit geometrickou řadou...

0 0
možnosti

No, hlavně abyste se "chudou a hladovou" nestala i vy, paní Bělo, abyste se nám také nerozmnožila "geometrickou řadou".

0 0
možnosti

Vše se schyluje k jediné změně, demokraticky a elegantně provedené. Vystoupení z nefunkčního spolku, což je v demokratickém systému běžné. Něco nefunguje, nahradím jiným, jak prosté.

1 1
možnosti

Precizně jste vystihl současný závadný stav "moderní" doby:

Situace je nelehká. Na jedné straně jsme se dostali na určitou životní úroveň, kvůli které mnoho generací našich předků posunovalo kvalitu našeho života stále kupředu. Na straně druhé jsme se ale bohužel dostali do situace, kdy jsme v určité fázi tohoto procesu zapomněli zatáhnout za záchrannou brzdu a vypadá to, že se řítíme vstříc vlastní katastrofě nebývalých rozměrů a dopadů.

Zdroj:https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=726153

1 1
možnosti

Jak vidím v diskuzi, existuje spousta čtenářů, kteří si vážně myslí, že lidé jsou schopni aktivně ovlivnit klima planety. Tak určitě, jsou, ovšem v podobném rozsahu jako motýlí křídla směr běhu událostí.

0 0
možnosti

Neblázněte ... ještě se toho nějaký lidový komisař v EK chytne.

Není totiž technicky úplně nereálné, aby každý občan vyfasoval speciální trencle do kterých se to bude jímat, a jednou za týden to občan povinně odevzdá v nejbližší bioplynce.

;-D

2 1
možnosti

Srandičky, srandičky.

Ale on vás ten humor brzy přejde.

5 0
možnosti
Foto

Tento způsob ironie, zdá se být poněkud nešťastným - tedy u některých autorů;-D

1 1
možnosti

To je Kroupova specialita, montovat se do věcí, kterým nerozumí, a že jich je... Je skoro jisté, že jednou přijde ekologický kolaps, ale ještě předtím přijde něco horšího, Kroupa sem vedle slohových prací začne zase dávat svoje básničky. V minulosti za ně pravidelně sklízel posměch, ale teď... mám z toho trochu deprese :-)

0 2
možnosti

Bezkarbonova civilizace ? Novodobe cirkevni dogma. Navrat do stredoveku, podobne jako vyuka marxizmu -leninismu. Novodobi Koniasove jsou nepoucitelni.

3 1
možnosti

No, ještě je k tomu navádějte ! ;-D

3 0
možnosti

Zatím si ještě děláte srandu, Zatím, zatím, ...:-(

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS