Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já to slyšel obráceně. Ženy nejsou ženami, a proto nejsou muži muži. Což se zhoršuje údajně již od druhé světové, kdy musely ženy převzít spoustu mužských rolí, vznikly silné ženy, a k nim později nutně jako doplněk slabí muži. Kteří a které to předávají dále svým potomkům, přičemž situace se dále zhoršuje díky Vámi zmiňovaným roupům. S armádou to myslím moc do činění nemá, stejný problém je i jinde ve světě, kde k profesionalizaci armády v posledních 20+ letech nedošlo...

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, karma, jasně, krásně jsi to téma popsal. Posílám Ti za to trochu moře.:-)

1 0
možnosti

I28v23a13n66a 21L82a42n20c60e

27. 6. 2019 22:44

"Něco, co by oběma pohlavím ukázalo, že svět není stále dokola se opakující a nikdy nekončící mejdan."

Tak to jste přesně vystihl!!! Připadá mi, že většina mládých myslí pouze v prvním pádě. Naučili se být perfektně sobečtí a s vaší ženou souhlasím. Jako kdyby mužští mužský se "nenosili", nebyli prostě v modě, a tak se většina snaží přetvořit na mužského bez testosteronu.

1 0
možnosti
Foto

K47a40r66e55l 80C24a76c78h

27. 6. 2019 18:28

Vladimníre:-) R^ a karma. Smajlíky používám jen výjimečně, ale zde musím. I forma takového lehkého fejetonu se dokonale hodí.

3 0
možnosti
Foto

J83a49n 37Š84i50k

27. 6. 2019 15:37

Myslím pane Kroupo, že ne všichni mladší jsou takoví jak píšete, stejně jako ne všichni starší jsou správňáci, protože byli na vojně. Jsou mladí, kteří jsou úspěšní, vstupují do manželství, mají děti a často se chovají správněji než jejich rodiče. Mladé ženy jsou dnes víc vidět, protože jsou emancipovanější a ambicióznější. My jsme sice měli v řadě případů tvrdší podmínky a neměli tolik možností a radovánek. Mladí našim problémům z tehdejší doby nemohou rozumět. Ale my zase nerozumíme jejich problémům. Nemají jich málo a zdaleka to nemají jednoduché jen proto, že v ruce třímají mobil a mohou cestovat kam chtějí. Mladým fandím a často se těším, až jednou přeberou věci po naší generaci. Ano, budou jiní. Třeba nezatížení nějakým marasmem z minulosti, co my. Třeba v politice, že...Určitě hodně poslanců naší generace na vojně bylo a moc jsem si nevšiml, že by to na nich zanechalo pozitivní stopu :-)

4 0
možnosti
Foto

Ta vojna je jen jednou možností. A jistě máte pravdu v tom, že nic z toho, co jsem napsal, nelze aplikovat na všechny. Já také už na začátku operuju nějakými těmi většinami, menšinami atd. Přesto jsem přesvědčený o tom, že my, co jsme si kdysi vojnou prošli, jsme si z ní i do civilu přinesli něco nehmatného, co ti, co tam nebyli, mít z logiky věcí nemohou a to "něco", má pro nás mnohem větší význam v osobním životě, než to mělo tehdy v tom vojenském. Když ale vidím, kolik mladých má dnes problémy najít si partnera se kterým by chtěli něco "většího" budovat, tak mám trochu o ně strach. Chápu, že za tento stav ti mladí nemohou a vlastně za něj mohou všichni předci těch dnešních mladých, včetně nás samotných. Všichni předci přeci vždy usilovali o to, aby se příští generace měla lépe, bezstarostněji, aby jejich život byl co nejméně obtěžován klacíky přes cesty. Jak se ale ukazuje, taková snaha je dost možná kontraproduktivní, protože pokud někdo nemusí řešit skutečné problémy, zakrní a zaobírá se hloupostmi, které mu ve výsledku brání žít plnohodnotný život. Pokud tedy za takový pokládáme model : muž + žena + děti = stát = svět.

4 0
možnosti

Dnešní blog se povedlR^. Vidim to kolem sebe, některým dívkám ujíždí vlak a kluci ..ti se nesnaží zase odpoutat od pohodlí.

3 0
možnosti

Na to mám už dávno zformulovanou prostou odpověď: 1. Armáda není výchovná organizace. 2. Stát tu není od toho, aby vychovával své občany (!!!) 3. Pokud chceme vychovávat mladé kluky, založme nějaké tábory nucených prací. Výchovný efekt bude stejný, bude to podstatně levnější a ještě zadarmo rozbijí nějou tu skálu na štěrk 4. Snad je jasné, že ve skutečnosti žádné tábory nucených prací nechci:-) 5. Jako dostatečný iniciační rituál považuju vykopnutí mlaďase z mamahotelu půl roku po dokončení studia:-)

6 2
možnosti

Váš blog mi asocioval vzpomínky na vojnu v letech minulých. Faktem zůstává, že negativní vzpomínky se již pomalu vytratily, ale přesto vždy jsem tuto dobu bral jako ztrátu času....no ale vaše pani to možná trefila, třeba jsme si něco odnesli, budu o tom přemýšlet,jen mi vrtá hlavou jak to, že žena to takto tvrdí, sama jí přece nezažila.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale zažila muže, co tam byli i ty, co tam nebyli...:-)

2 0
možnosti

Moc dobrý, shrnutí jako.... no, jako víno. Karma. 

2 0
možnosti

Máte pravdu. Intenzivní fyzická práce zvyšuje u mužů libido. Dnešní muži z kanceláří se ho snaží marně dosáhnout, jenže ani porno, různé podivné sexuální praktiky nebo věčné střídání partnerek jim moc nepomůže;-D.

3 0
možnosti
Foto

Ale zase pomalu s tou fyzickou námahou a pak sexem, jo. Ono odsaď - podsaď. Po celonočním vykládání vagonů už někdy na sex není svalová chuť, i kdyby hlava chtěla...:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS