Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

prchnout. nebo vypnout odposlech. oni vás potřebují stejně jen proto, že vědí, že kdyby mluvili sami k sobě, brzy by mluvili na uzavřeném oddělení k omezenému množství posluchačů ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ignorovat.

A v případě dostatku času je poučit, že své věci prokazují medvědí službu. Většina normálních lidí totiž po opakovaném sdělení, že Kartágo musí býti zničeno, dojde k poznání, že Kartágo by tedy asi zničeno býti nemělo... :-)

2 0
možnosti
Foto

:-)Tak jsi kulantně vyřešil, jak se opřít do Libuše Palkové a přitom to hezky zabalit do dalších zbytečných slov.

Už jsi jak ten Jílek, kterého jsi kritizoval.

0 0
možnosti
Foto

Jsi na omylu, ta mě napadla až dodatečně, nad článkem na tohle téma už jsem přemýšlel dávno. Ale máš pravdu, že to v tuhle chvíli je i o ní. Jestli sis toho nevšimla, tak ona je opravdu schopná namontovat svou... ehm nevoli k Židům i pod článek o sýrech. Ale už se o ní nechci bavit, pro mě je to "mrtvá" záležitost.

0 0
možnosti
Foto

J33a71n98a 74M21a14j89o29v41á

30. 4. 2019 22:01

Nic. Komunikovat jen v otrlé náladě nebo v lehkém oparu dobré nálady, která zvyšuje odolnost.

0 0
možnosti

Občas, když navštívím toto naše skvělé blogové a diskuzní pole, připadá mi, že těch monolidí je tu většina blogerů. Nebudu jmenovat, ale jeden z nich třeba odpoví na každý blog o něčem blogem o ničem, často bez jediné myšlenky. Ta původní odpověď byla jak o tom vtipu o jízdě v protisměru dálnice - ne jeden monočlověk, ale všichni!

0 0
možnosti

P40e13t54r 96L37a33n74g56e84r

30. 4. 2019 16:35

Mám takového tchána. Akorát těch témat je asi pět nebo šest. Dokáže se zarputile hádat tak dlouho, dokud druhá strana buď neuteče nebo neuvěří. Nejoblíbenější je Berlínská zeď. Ta podle něj nepadla v 89. roce, protože on ji přece osobně viděl fyzicky stát ještě v 90. letech při návštěvě západního Berlína.

1 0
možnosti

Že bych někdy s monolidem seděl iks hodin na pivě, to se mi fakt nestalo;-D

0 0
možnosti
Foto

Vláďo znám a že jich je

1 0
možnosti
Foto

:-) Měla jsem strýčka, který urputně hájil pravost rukopisů Královédvorského a Zelenohorského. Jezdil nám je neohlášeně hájit i do práce. Nedoslýchal, takže křičel. Jednou takhle navštívil svého staršího bratrance, vytíženého lékaře, který to líčil: "Jemu prostě nešlo naznačit, ho nešlo tiše a nenápadně odvést. Já jsem musel normálně před lidma zařvat JDI S TĚMA RUKOPISAMA do...!"

1 0
možnosti
Foto

Asi měl strýček kdysi dvě veliké lásky - jedna se jmenoval Hanka a druhá Linda... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pravda, monolidi existují. Často za to může nemoc, stáří - nebo utkvělá představa že to je jediné téma, které hýbe světem. Ale ono se to zatím bohužel jen trvale usadilo v jejich hlavách... Krásný pršavý den přeji... ;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak to já ty své monolidi znám od jejich mládí a řeknu Vám - už tehdy to tam bylo... A nejde o žádné omezené hlupáky, jde o lidi vzdělané, chytré i "přírodně" inteligentní, jen jsou jaksi zacyklení...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám