Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J14a43n 44Z48e88m43a94n

26. 4. 2019 22:55

jj, pěkně sepsáno. bohužel.

už jen podle reakcí jste trefil hřebíček na hlavičku

0 0
možnosti
Foto

J59i14r33k50a 19H67o24n40c55ů

26. 4. 2019 22:45

Pročpak máte v článku několikrát zmínku o hajlování? On na Václaváku někdo hajloval? Ne, viďte. Ale co by jeden neudělal, aby podpořil svojí falešnou tezi o tom, že je Okamura nácek? I kdyby měl lhát.

4 0
možnosti
Foto

Tak jiste, vsichni vime, ze Okamura je ten spatny. Stejne jako Charta 77, Sladek, Delnicka Strana, Trump, Le Pen, Wilders, a taaaak. Hlavni je zustat soucasti hykajiciho stada s mavatky na tu aktualne spravnou stranu. Kazdy vi, ze Hlas Ameriky, Svobodna Evropa, pred tim Londyn, nebo Moskva, to vsechno bylo spatne a pravdu mel vzdycky jen rissky protektor, generalni tajemnik, nebo ustredni vybor. Dnes Ceska Televize. Ja se jen obavam, ze lide kaslou na hlasatele propagandy bez rozdilu barev a ideologii a maji svuj rozum a sve nazoy. A toho satanskeho Okamuru si klidne zvoli jako formu protestu. Pokud ho nezakazou. Cesi prezili nacisty i komunisty, nejaka radoby progresivni svazacka eurofilni byrokraticko diktatorska ideologie je rozhodne nesrazi na kolena. Jejim zvastum veri jiz malokdo. Cekaji nas historicky zajimave casy.:-)

5 1
možnosti

J97a25n 40Z73e13m41a34n

26. 4. 2019 22:59

jako fakt? charta 77 ve spojení/srovnání se Sládkem, Dělnickou stranou atd? hmm.

0 1
možnosti

I57v40a92n 98M31i30n12á96ř

26. 4. 2019 20:09

Opravdu, nerozumím, pane autore, o co Vám vůbec jde. Pokud vím, Okamura se vůči demokratickému směru této země nijak nezpronevěřuje. Měl byste být konkrétní a uvést - co Vám (tak zásadního) z občanského hlediska na SPD vadí.

Na rozdíl od Vás, nevidím jediný důvod, proč příznivce Okamury řadíte do kategorie jakéhosi tupého stáda, aniž byste si třeba uvědomil, že zejména ty "nejušlechtilejší" partaje - počínaje ODS, TOP 09 a pod. - své pravicové voliče již tolikrát zklamaly.

Je opravdu těžko pochopitelné, proč těm, kteří by tak rádi nacházeli v SPD jakýsi skrytý neonacismus - nevadí ideologie komunistických pohrobků, které fyzicky trpíme v senátu i sněmovně a kteří se .. zcela legálně podílejí na vládě této země.

Na závěr bych jen připomněl, že i kdyby byl Okamurův přístup k islamizaci, jak tvrdíte, pouhým populismem - dodal bych, zaplať Pán Bůh - alespoň někdo před ním varuje !

9 0
možnosti
Foto

Nevím, proč si a-priori myslíte, že pokud někomu vadí pan Okamura, že mu nevadí komunističtí pohrobci... To je nějaká logická rovnice? Co se ostatních stran týká, např ODS, nebo TOP09, asi jste na mém blogu prvně, jinak byste věděl, že pokud jde o kritiku, nešetřím žádnou ze stran, ty Vámi jmenované nevyjímaje. Co se týká příznivců pana Okamury, tak se zkuste podívat kritickým okem na jejich shromáždění, věřím, že pokud budete férově spravedlivý, najdete tam to, co jsem tam našel já - často tupé telecí obličeje, lidi s divnou minulostí, co nemají moc šťastnou budoucnost. Jak říkali tvůrci seriálu Most! - "blbí lidi se budou mít vždycky blbě" a já dodávám, že právě tací budou vždy hledat "mesiáše" typu pana Okamury. Zkušenosti z historie mluví jasně, historie, na rozdíl od některých vykladačů té jediné a správné budoucnosti, nelže. Nemám rád lidi, co blbnou lidem hlavy - o to mi jde.

0 5
možnosti

Každý člověk, který otevřeně poukazuje na problémy ve společnosti, a který dává i návrhy na řešení je užitečný. Například také V.Klaus mladší, zpočátku i Babiš, Vítězslav Jandák, Martin Bursík, Ringo Čech, Marvanová, Josef Lux....

6 0
možnosti

"Pan Okamura je užitečný už tím, že ukazuje právě na existenci lidí s určitým extrémním názorem."

Takže člověk, který nesouhlasí s neustálými ústupky islámu v Evropě, kdo si při všech těch teroristických útocích islamistů nenasazuje růžové klapky na oči, nebo kdo ještě pamatuje doby vánočních trhů bez po zuby ozbrojených těžkooděnců a betonových zátarasů, tak takový člověk má extrémní názory? Váš názor taky názor, ale zdá se mi, že se teď nějak roztrhl pytel s články o Okamurovi :-/.

17 1
možnosti
Foto

A Vy máte pocit, že by naše politická scéna schvalovala ústupky islámu v Evropě? Máte pocit, že naši politici mají vzhledem k teroristickým útokům růžové klapky na očích? Máte pocit, že kdyby nebylo pana Okamury, že by si u nás jak lidé, tak politici neuvědomovali nebezpečí radikálního islamismu, máte dojem, že ostatní politici naší země, krom Okamury spí? Ne, nespí, to se jen pan Okamura s halasným řevem vlamuje do dokořán otevřených dveří. Populismus se tomu říká...

1 11
možnosti

K29a56r12e71l 76U54h32e85r

26. 4. 2019 16:26

Pan Okamura je určitě užitečnější než jiní politici,přesto se kdejaká nula otírá o Okamuru,místo třeba o Bendu.Benda ovšem není sám,takových je tam víc.

11 1
možnosti
Foto

Nula je pořád víc, než záporné číslo...:-)

3 2
možnosti

Nadpis je dvojsmyslný.

0 0
možnosti

Dovolil bych si pochybovat o užitečnosti Okamůry a jemu podobných. Kdyby jich nebylo, neměli by se "lidé, kteří dnes slepě naslouchají" kolem koho sdružovat a sami by nic nedokázali.Oni totiž umí hulákat a ukazovat svaly jen v davu.

0 12
možnosti
Foto

Uvědomte si, že kdyby nebyl Okamura, byl by jiný, jiná "planeta", okolo které by kroužili. Okamura už je alespoň čitelný. A stále lepší on, než nějaká verze slovenského Kotleby...

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS