Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemá valný smysl nasazovat Turkovi/Erdoganovi psí hlavu. Ten je stále stejný. To západní civilizace se v roce 1952 rozhodla, že islám je pro ni menším nebezpečím, jak komunisté a vzala Turka do NATO. Dále to byla EU, která Erdoganovi slíbila nesplnitelné, vstup Turecka do EU a tím otevření brány Turkům do Evropy. Byla to EU, která se takto falešnými sliby pokusila z Erdogana udělat před jeho národem slabocha a pitomce, který EU naletěl a donutila ho v roce 2016 ukázat doma ramena (bez toho by se u moci neudržel). Takto si západ vyrobil dalšího Putina, dalšího nepřítele, dalšího člověka, za kterým národ stojí, protože on spolu s ním čelí nepřátelství západu.

2 0
možnosti
Foto

P85e13t40r 81J21o68h11n

21. 3. 2019 1:23

Divíte se tomu? Kurdy, kteří opravdu za nás tady bojovali a to včetně jejich žen, zanechal západ včetně USA napospas Turecku.

To, že se Erdogan odvrátil o toho co udělalo Turecko Tureckem z pohledu Ataturka! je snad jasné! A ten pseudopřevrat, toliko neprofesionální, snad záměr dojde každému.

K historii, on tehdy souhlasil s USA o vybudování plynovodu do Evropy přes Sýrii. Ta to stopla a šup jak nám to zacelilo Arabské jaro ;-D (Egypt se nepovedl, bratrstvo podporované západem se vymklo, tak je tam dnes defacto druhý Mubarak, Libye a její likvidace Sarkozym je snad popsaná dost! a Sýrie, kde vznikla západem a USA podporovaná opozice (taky se z velké části radikalizovala ;-D). Ten svět tam funguje na úplně jiných principech, nám vzdálených. Ale měli by jsme je respektovat a nesrat se tam kam nemáme! Výsledek toho všeho za těch pár let tu máme zde v Evropě, spolu s rokem 2015 a Andělou. Tu dnes blahosklonně nahrazuje Motýl Popletený Emanuel!!

Jestli má NATO koule, mělo by ho vyloučit s razancí jakou činí vůči Rusku. A nehledě na to jestli je to druhá největší armáda v NATO!

Jestli se buším v prsa v Bruselu za lidská práva a to ostatní a vyžaduji to na jedné straně (sankce Rusku, a s legrací výstavba Nord Stream 2), tak to musím především žádat u svých partnerů!

7 0
možnosti

V Turecku mají USA základnu a tím je ohledně jeho vyloučení řečeno vše.

4 0
možnosti

Turek je v NATO a v dobré vyjednávací pozici se západem jen díky své strategické poloze k největšímu nepříteli celého lidstva a doupěti veškerého zla, tedy k Rusku.

Být Erdogan prezidentem nějaké středoafrické republiky, tak po něm neštěkne ani pes.

15 0
možnosti

J56i10ř25í 45D82a78n49i97š

26. 3. 2019 13:02

Jen jestli se tím největším nepřítelem lidstva a doupětem veškerého zla nestává právě Turecko. Diktatura skoro tak odporná, jako je ta Putinova a navíc podložená islámským fundamentalismem.

2 0
možnosti

I30v20a56n 23M46i76n53á39ř

20. 3. 2019 18:29

Domnívat se, že nám islámský svět není nebezpečný, je jen výplodem nátlakové multikulturní ideologie - kterou nám ordinuje současná EU. Ve skutečnosti nemáme ani ponětí, kolik skutečných sympatizantů .. terorizmus mezi muslimy má.

23 1
možnosti

R^

"Tisíckrát nič umorilo osla". Takže, každý z nás maličkých má možnosť urobiť aspoň minimum - tovar Made in Turkey vracať na predajné pulty. Také maličké osobné embargo.

2 0
možnosti
Foto

;-D Asi by Vám toho moc v domácnosti nezbylo. Snad už jen made i China;-)

1 1
možnosti

Je to tak. Je to podobné jako po vpádu té jeho sebranky z FSA, která tam za něj udělala tu nejšpinavější práci, do Afrínu a okolí. Ostatní členové této "obranné" organizace se raději pokrytecky otočili na druhou stranu a dělali že nevidí nic.

Miloš včera naprosto přesně vystihl skutečnost a tj. černé ropné turecké obchody s Daesh, které především v roce 2015 jen kvetly.

Karma. R^

17 0
možnosti

P15e47t97r 52B29e77r52a68n

20. 3. 2019 16:02

Turecký Erdogan tak jako každý diktátor potřebuje hlavně ohromit svoje vlastní lidi, voliče, protože přestává být "milován". Proto hraje tohle divadlo, aby byl doma za světovládce, to ostatně známe i u Putina.

Jezdím do Turecka a nejvíc je mi líto samotných lidí. Ti co nesouhlasí byli tvrdě potrestáni nebo utekli z Turecka. Lidi jsou tam pracovitý, Turecku se začalo na začátku století ekonomicky dařit a tenhle rádoby sultán je poslední roky naprosto potápí. A jsem si jist, že samotní Turci naprosto nemají zájem o nějaký konflikt se západem. Dnes už jsou jim i Kurdové většinou fuk a mají co dělat, aby se uživili. Většina by si naopak přála být v EU, aby mohli snadněji obchodovat pomocí příbuzných žijících v EU se západem.

To hlavní muslimské zlo je jinde, a tenhle blb se na tom jenom přiživuje.

19 1
možnosti

P58e22t98r 79N57o29v40á58k

20. 3. 2019 19:07

Ale kolik dalších Turků za ním stojí.

3 0
možnosti

J29i87r40i 18T86i67c68h55y

20. 3. 2019 15:20

"Zapad by se mel semknout". Na priklad, ministersky predseda Kanady Trudeau, ktrey by mel by zodpovedny za ochranu hranic pred nezakonnymi privandrovalci, otevrel hranice temto lidem z USA, bezpecne zeme, navic jeste naridil RCMP tyto lidi vitat. On ted zneuzil teroristickeho utoku v NZ a vyzval k boji proti islamofobii, proti bilemu extremism, jako by nevedel, ze bily extremismus je zanedbatelny, zatimco nejvetsi hrozbou nyni je zlocinecka islamska ideologie. S takovymto clovekem se semknout?

27 0
možnosti

Je třeba táhnou opět na Turka....

1 0
možnosti

A stačilo tak málo! Prostě ho sem netahat!!

A když tak alespoň bez štvavého manuálu na naše porobení.

12 0
možnosti

To je tak, když se nedá na odkaz našich předků a jedná se s odvěkým nepřátelem změkčile.

Dodržování našich pravidel bez vyjímek a není co řešit. Všichni co sem utíkají před islámem ho tady zároveň chtějí prosazovat. To nemůže dopadnout dobře:-/

Hitlerovi se také furt ustupovalo a jak to dopadlo!!

26 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám