Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M63i13l45a22n 61K27e41s59l

5. 3. 2019 21:42

Můj otec kouřil čtyřicet cigaret denně i když byl po mozkové příhodě.Matka mu jich dávala jen dvacet a měla s ním peklo.Stěžovala si ošetřujícímu lékaři.Ten jí řekl,aby jich otci dávala kolik on chce.Prý už nemůže na tom být hůře.Co když je to s prezidentem podobně.

1 0
možnosti
Foto

Pan prezident je tak zabedněný solitér, který musí mít vždycky pravdu (a ta pravda mu musí vyhovovat), že si nedokážu představit odborníka s profesionální hrdostí který by po něm chtěl aby se vzdal něčeho čeho se vzdát nechce.

Takže logicky musí mít odborníka který mu všechno odkývá jako to dělají všichni kteří s ním chtějí vyjít.

1 1
možnosti

:-)......Ještě jsem se vrátil, abych Vás asketiky, kteří si myslíte, že Vás při zdravém životním stylu budou ve stovce dotloukat, abyste tu nestrašili, trochu svedl na cestu hříchu.....požívání alkoholu.

Pije se od nepaměti. Obohacuje to život a jak se praví....ve víně je pravda. Ještě dodávám....kdo tomu nerozumí, ať se do toho nepouští! Alkoholikem se stane člověk rychle, hlavně je to problém u žen. Mongolové dělají kumys s mléka klisen a pokud jste trochu seznámeni s Biblí.....už Kristus v Káni Galilejské, když svatebčanům došlo víno, učinil zázrak....z vody udělal víno ! ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tělo má jít do hrobu zhuntovaný... :-)

2 0
možnosti
Foto

Inu, Vláďo, já mám nedůvěru k lékařům, jejichž hlavní léčebnou metodou jsou doporučení typu nekuřte, nepožívejte alkohol a nejezte tučné maso. Správný doktor by ti ani neměl dávat za prohřešky "kartáč", nejsi přece malej kluk. Všechno chce svůj povolný vývoj: Kouříš dvacítku? Zkuste to omezit na deset a potom na půlku, to samé s alkoholem. Důležitým klíčem k vyléčení je i psychická pohoda, které abstinencí ze dne na den určitě nepomůžeš. Píšeš, že máš cukrovku. Můj strýc také, velmi těžkou a projevila se u něj až v padesátce. Doktorovi se to zdálo divné, ta rychlost a tak, tak se strýce ptal, zda v poslední době neprodělal nějaký psychický šok, třeba mu nezemřel někdo blízký? Strýc to pochopitelně popřel, jen řekl, že před měsícem ze dne na den přestal pít a kouřit. A doktor pokýval hlavou, příčina náhlé cukrovky byla jasná. Tělo totiž na jeden šok reaguje šokem jiným...

4 0
možnosti

Tyhle poučné příběhy o tom, jak se někdo strašlivě roznemohl poté co přestal pit a kouřit bývají většinou záměnou příčiny a následku.

Pokud dotyčný nedostane delirium tremens, neutopí se ve vlastním hlenu který se objeví na par týdnu po skončení s cigaretami, nebo nenabere +50kg když vytlouka klín klínem, bývá to větsinou naopak. On neomarodí, protože přestal kouřit a pit. On přestává kouřit a pít, protože omarodil a tělo si řeklo.

0 1
možnosti
Foto

Vladimíre, karma za článek. Osobní lékař pana prezidenta byl určitě vybrán jeho Pravou rukou. Měl velmi kvalitní lékaře, ale těch se zbavili. Nemáte z toho blbý pocit, naopak, máte pravdu. Hloupé je, že to prezident neeviduje.

2 1
možnosti

Třeba to pan doktor myslí dobře.... ;-)

1 0
možnosti

:-).....Pane autore, já Vám tu Vaši teorii, trochu nabourám! Víte, že každý jsme jiný a každý máme jiné genové vybavení!' Jsem stár jak Methusalem, od 15 kouřím, s několika přestávkami. Nic moc asi 12 denně. celý život jsem sportoval. Fotbal, hokej, závodil na koni, parkury až do pozdního věku. Alkohol taktéž od 15, příležitostně, v důchodu pravidelně! Doporučuji Vám náhled na pravidelné používání alkoholu v pozdním věku kardiochirurga Pirka, po šedesátce ještě běhá maratony a nebo prof. Šamánka v rozhovoru s Markem Ebenem "Na plovárně".

Za poslední čtyři roky nevím co je to nemoc, a přestavte si.....v mém věku beru 2,5 gr. rivokoru, každé ráno. Moji vrstevníci to mají v krabičkách a berou hrsti. Noooo, nejsem šťastný člověk?

Víte, kolik moji přátel i o hodně mladších už je na druhém břehu?: A to někteří žili velmi střídmým způsobem života. Ani já, stejně jako president nehodlám svůj způsob života měnit, to by mě asi zabilo. Život je krátký, tak si ho užívám, svět je nádherný! !!!!!!

8 0
možnosti

:-)......Ještě do doplním.....jak jsem závodil potřeboval jsem každý rok lékařské vyšetření, že jsem schopen. Lékař, který mně vyšetřoval měl někdy cígo v ústech, Kouřil tehdy špičkové Rothmans, popelník přetékal špačky. Tak to fungovalo.

Ještě jednu vzpomínku.....letěl jsem v 88. do Ruska, objevil jsem papírovou fotku z letadla jak si vypaluji s cígem zobák! Dnes by asi letadlo spadlo! !!

3 0
možnosti

Eman si hraje na Churchilla a spoléhá se, že má i on tzv. "churchillův syndrom".

V čemž se ho zřejmě jeho nejbližší okolí včetně lékaře snaží servilně utvrzovat.

Ovšem, stačí se podívat jak vypadal a jak se choval Churchill, když byl ve věku cca 75 let...

0 2
možnosti
Foto

Ano. Také chodil s hůlkou a doutníkem, sklenkou dobrého moku nepohrdl, a myslelo mu to;-)

2 0
možnosti

Tak jak jsem pana "doktora" pochopila, u MZ nejde o léčbu, ale o konzervaci. Může-li se, navzdory svým diagnózám, cpát cukry a alkoholem (zase cukry) a uzeninami (hromadami soli) a hulit jako fabrika, v podstatě je za života balzamován jako Lenin. MZ navíc i uzen cigaretovým kouřem. Má jen o krapítek zdravější barvu. Na druhou stranu je výrazně škodlivější než Leninova mumie z Mauzolea

4 3
možnosti
Foto

a čím je škodlivější? Třeba k aféře Huawei zaujal odtažité stanovisko a dnes se ukazuje, že měl zase pravdu. Neškodili republice víc ti, kteří lezli USA do zádele?

2 2
možnosti
Foto

Tak lékař mojí příbuzné s cukrovkou říkal, že pokud má na něco chuť, ať si to dopřeje. Protože nejdůležitější v léčbě cukrovky, přesněji řečeno v udržování cukrovky v přijatelných mezích, je osobní pohoda a vyhýbání se všemu, co jí tu pohodu bere. Ten Zemanův lékař bude asi podobný tomu pohodovému lékaři z Vesničky střediskové, který léčil svojí laskavostí.

7 0
možnosti
Foto

Ano. Klíčová je ona vyrovnanost, vč. duševní. A to se projevuje i jako nedílný celek každého jedince. Nakonec, to ví i každý opravdu ve všem všudy erudovaný lékař;-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS