Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mnohem nebezpecnejsi jsou ovsem plany EU na cenzuru internetu. Prezentuji to jako boj proti "fake news" a zvyseni "politicke gramotnosti" obyvatelstva. Nevhodne prispevky budou smazavany, po pr. kriminalizovany, a o tom, co je nevhodne budou rozhodovat zvlast k tomu urcene a financovane komise. Tento fakt si muze kdokoli overit .(Andrus Ansip-EU Komisar pro jednotny digitalni trh).

2 0
možnosti
DV

D13a54v24i70d 87V77l87k

22. 2. 2019 18:45

Vláďo ty jsi nalítl ,to je fakenews s těma nožíkama;-D

1 0
možnosti
Foto

A jak dlouho to vydrží? Už dnes se někteří zaklínají oblíbenou hloupostí, že jinde to mají a není to problém.

0 0
možnosti
VV

Nebylo nahodou za vlady te jedine a nejlepsi strany take zakazano nosit noze s cepeli delsi nez neco?

0 0
možnosti
LC

Zakazovali kde co, ale takovéhle poloviny je nenapadali. Nicméně, v UK to platí. Myslím, že to je 6 cm, ale jde to snadno vygůglit.

0 0
možnosti
BK

Karma. Jen nevím, proč jste " vypíchl " kovové propisky. Taková umělohmotná v oku taky není to pravé ořechové.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak ono i dřevěné párátko udělá svou službu...;-D

0 0
možnosti
Foto

Perfektný článok. K+. Už vidím, ako ten zákaz nosenia nožov budú prívrženci mierumilovného náboženstva rešpektovať.

0 0
možnosti
MH

tak vaši spoluobčané taky nosí vo vreckách nožík:-)

0 0
možnosti
EH

Kdysi jsem poslouchala nějakého baviče obhajovat zákaz zbraní. Mluvil dobře, ale měl tam chybnou premisu - že do vašeho domu půjde jenom někdo, kdo vás chce okrást. Nějak ho nenapadlo, že jsou lidé, kteří vás chtějí zabít pro nic za nic.

Zákaz nožů je fakt nesmysl, protože kdo si bere třeba do hospody s sebou nůž? Ten, koho zákony nezajímají. Zbytek holt bude muset houby okusovat. :-)

U střelných zbraní jsem na vážkách, protože zmáčknout spoušť je jednodušší než do někoho vrazit střenku.

0 0
možnosti
Foto

Tak já s sebou nosím nůž i do té hospody, ale nikdy mě nenapadlo tam s ním nějak šachovat. Nosím ho s sebou pořád, prostě je klipem v kapse u kalhot a nic krom toho klipu z něj není vidět. Ale zákony mě zajímají...;-)

1 0
možnosti
ND

Dnes jsem nevěřícně četla, že můžeme omezovat obchod s Polskem jen přiměřeně, říká EU, no není to už na hlavu? Já jsem pro EU, ale ne pro takovou které harasi na cimbuří.

0 0
možnosti
EH

Pak nezbývá, než hlasovat peněženkou. Je jenom na nás, jestli chceme kupovat polské výrobky.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na vražedný deštník! A s nošením burky to také nebude tak slavné, protože k čemu by potom byly všechny ty kamery v ulicích a k čemu by bylo skenování obličejů, když bude mít každý zahalený obličej? Takže žádná burka, všichni hezky s odkrytou hlavou a bez deštníku! Myslete trochu politicky! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Kamery přece zmizí, jde o jasný zásah do soukromí nevinných teroristů...:-)

3 0
možnosti
Foto

ten výčet je tak přesvědčivý, že nebýt té Vaší poslední věty, že je to nadsázka, já s dlouhým vedením jsem už vážně odhazovala mobil i propisku. DíkyV. Mohla jsem se zesměšnit.

ale jinak... jsou samozřejmě země, kde nůž nesmíte "jen tak" nosit dávno tomu už, a pokud tam jedete, tak to přijmete jako fakt a cachtáte se v moři; jedno, že ten zákaz mají. Když jsem viděla na fotce ministra Chovance ve své vlastní předsíni s kvérem na rameni a odhodlaným výrazem v své chytré tváři - svého času:)), a vezmu si, jak ho chytří obranáři chtěli pomalu následovat, něco na tom přehodnocení věci nosit si nože s sebou jako pomůcku asi i je.:)

0 0
možnosti
Foto

Právě jsem Vám v článku dokázal, že když Vás budu chtít zabít, nebo Vám alespoň přinejmenším hodně ublížit, stačí mi k tomu i tak běžné věci, jako je ten mobil s šátkem. Všechno je to o tom, jestli se někdo rozhodne Vám ublížit - pokud ano, tak vás zruchá i bez nože. Pokud Vám někdo ublížit nechce, může kolem Vás jet třeba v tanku, kde bude mít nabito tříštivým a přesto budete v bezpečí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám