Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je to jako hrnečku vař a nedá se to zastavit. Postupně vyplouvají důkazy že AB

ovlivňuje svá média, že stále vlastní a řídí své firmy, že ovlivňuje čerpání dotací pro své firmy, že jeho firmy účelově krátí daně a vyvádí miliardy do daňových rájů, že ovlivňuje finanční zprávu, že dosazuje na důležité posty svoje lidi, že každý s vlastním odlišným názorem z vlády i z ANO vycouval nebo byl odejit, že slibovaní odborníci v ANO nejsou, že je schopen tvrdě postupovat i vůči vlastní rodině (místo účinné léčby nasadí dceru do vysokých funkcí korporace a syna "uklízí" z dosahu policie). Nejhorší ale je, že je skutečně ohrožen právní stát a pokud ho nezastavíme tak se můžeme dožít politických procesů známých z éry komunistů. O to se nyní hraje.

Zdraví dětí AB je přímo závislé na jeho angažovanosti v politice a možná by skutečně za ně položil život, jen ho musí položit v křesle premiéra, z toho neuhne. Kolik těch rodičů, na jejichž problémy s dětmi se odvolává, muselo nechat svého povolání a ukončit kariéru jen po zdraví svých dětí, kolik z nich obětuje všechen čas a poslední peníze pro byť jen minimální pozitivní pokrok v nemoci. Dovolávat se hlasů těchto lidí je nechutné a odporné hlavně vůči těm co skutečně strádají a nemají prostředky jako má miliardář a premiér. Proč jeho děti nemají tu nejlepší péči uznávaných odborníků a nežijí v přátelském přepychovém prostředí. O jeho dceři nevíme nic jen diagnózu a syn se v malém činžákovém bytě bojí zaměstnanců svého táty. To se vám zdá normální?

1 0
možnosti
Foto

No, zatím mně politický proces z éry komunistů připadá spíše ten hon na Babiše. Nemáte vůbec žádný hmatatelný důkaz o tom, že Babiš jr. mluvil pravdu (výpověď zmateného, evidentně nemocného člověka, který je jasně veden návodnými otázkami za důkazy nepovažuju...) , ale už jste přesvědčený o tom, že to tak bylo, že to tak muselo být, protože přeci to, co se píše v médiích, musí být samozřejmě pravda... Už jen chybí dopisy dětí ze škol, nebo z podniků, firem a fabrik, ve kterých budou žáci a pracující požadovat pro obviněného ten nejpřísnější trest... Vy tomu věříte ne proto, protože byste o tom byl přesvědčený jasnými důkazy, vy tomu věříte proto, protože si to tak strašně moc přejete, až je u vás přání otcem myšlenky...

1 0
možnosti
AT

21:00 a karma nad 45. Zajisté nikoliv pouze zásluhou zmatených a zoufalých ANO oveček, chytajících se jakéhokoliv náznaku, že by se mohlo, jako vždy, jednat o vylhané spiknutí proti jejich spasiteli.

0 3
možnosti
Foto

Tak si to shrneme - CO vlastně novináři a politici, kteří se jimi zaštiťují mají? Mají rozhovor s dezorientovaným synem Andreje Babiše, který tvrdí určité věci. Ty "věci" v tuhle chvíli nemá ani jeden opoziční politik, ani žádný novinář potvrzené z nějakého dalšího, pokud možno nezávislého zdroje. Ani z jednoho! Ale společností už vře požadavek na odstoupení premiéra na základě takových ubohých "důkazů". Nezlobte se na mě, ale něco takového, jako je potvrzování údajů z jiného než původního zdroje, to je přeci základ novinářské práce. Každý šéfredaktor, který si může právem říkat - novinář, by měl takovou nafouknutinu shodit ze stolu minimálně do doby získání dalších, potvrzujících důkazů. Jenže jak to vypadá, šéfredaktoři, kteří mají právo si říkat novinář, je nedostatkové zboží. Je to klasika - někdo vznese nepotvrzené obvinění a pak najednou jsou slyšet lidé, jako předseda ODS, Fiala, kteří tvrdí, že se vznášejí hrozné otazníky, kvůli kterým by měl Babiš odstoupit. A proč by to v tuto chvíli proboha dělal? Protože někdo tvrdí bez potvrzení něco, o čem není vůbec známo, zda jde o skutečnost? Je to jako MeToo, Při něm také dochází k honům na čarodějnice bez jakýchkoliv relevantních důkazů, stačí na někoho ukázat a už to jede. Já jen doufám, že se takové chování jednou obrátí proti těm lidem, co se ho dnes dopouštějí, že budou jednou i politici, jako je Fiala, Kalousek, Pospíšil a další, čelit stejné aféře, ve které budou odsouzeni dříve, než vůbec bude jasné, o co jde.

7 0
možnosti
AT

Když si to shrneme, dost na to, aby politik odstoupil z funkcí a počkal na výsledky vyšetřování. Jako už několik před ním.

Nebo se snad ANO bez AB rozpadne? To by nebylo dobré vysvědčení pro stranu s 30%ní podporou.

5 2
možnosti
PV

Ti dva šašci, co si říkají bůhví proč novináři, a jejich loutkovodiči jsou tak hloupí, že vůbec neznají voliče AB. Jeho to neoslabí, dost posílí, už teď mají o jeden hlas více, ode mne, protože to, co provedl Okamura, můj minulý favorit, to mi dává jasný signál, že tu ty vagabundy z Afriky chce. O nic jiného se tu nejedná než o ten migrační pakt!

10 2
možnosti

Pane Kroupo, příště dřív než se pustíte do latiny, vypilujte si raději nejprve češtinu. Slovo vyplývá je odvozeno od slova plynout, nikoliv plít.

0 0
možnosti
Foto

Díky za radu a za opravu. To samozřejmě celý můj článek totálně shodilo...:-)

7 0
možnosti
VV

Dobrý den , udělejte krok stranou a podívejte na autory , končí jim financování těch jejich nooo povídaček a hledají nové uplatnění . Pokud s nimi někdo mluví , musí být opravdu nějak nemocen

1 1
možnosti
Foto

J61a65n 53H52a66v38e35l97k50a

13. 11. 2018 18:50

Vážený autore, zdalipak jste si položil tuto otázku i v případě vpravdě tetrálního zatýkání jedné známé paní kvůli nezdaněným kabelkám?

7 0
možnosti
Foto

Správná připomínka R^

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu že obhájci AB mě umí jen napadat a nikdo se neodvážil mi přímo odpovědět, tak znova.

Ptám se všech obhájců p. Babiše, kteří tvrdí, že to sice není čisté, ale jeho přínos pro společnost to velmi vyváží: může hasič u dopravní nehody ukrást beztrestně z havarovaného vozu v majetku státní organizace mobilní telefon, protože jeho práce pro společnost je mnohem prinosnejsi?

3 5
možnosti
Foto

Pane Flaško, jste si jist, že reagujete pod správným blogem? Tady je řeč o údajném únosu mladého AB - a vy sem cpete hasiče a mobilní telefony...

8 0
možnosti
Foto

Já měl nejprve včera večer radost, že už ho mají.... ještě ráno jsem měl radost.... ale celý den mě to nejde z hlavy.... Nemají nic, dezorientovaného nemocného člověka, nahraného pokradmu a směrovaného otázkami. Bohužel...

16 1
možnosti
Foto

No právě. A přesto se najdou tací, co jásají ještě teď, k večeru...

8 2
možnosti
DT

Ano, tak nějak to připomíná "důkazy", které měly jisté státy o existenci zbraní hromadného ničení u Hussaina v Iráku.

Tam se za pravdivost klevet zaručily tajné služby, tady klevety roznášejí sami "nestranní" (...:-)) novináři.

19 3
možnosti
JL

Krasne odvadeni od podstaty clanku, pani Tenzlerova. Co ma Hussain delat s CR je mi podivne. Ale necham se prekvapit.

2 6
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám