Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Marně si hlavu lámu, co se asi tak musí člověku přihodit, aby ho to přimělo stát se Babišovým suspenzorem...

0 0
možnosti
Foto

Tak z tohohle článku se mi dělá fakt špatně.

3 4
možnosti
Foto

To znamená, že jsem se trefil do černého...

0 1
možnosti
PK

Díky že nám pomáháte udržet se na straně zdravého rozumu a slušných lidí.

0 0
možnosti
Foto

Přicházím pozdě, s článkem vyjadřuju souhlas, ale rád bych upozornil na diskuzi. Zatímco Vláďa nechává urážlivé příspěvky, ač by je měl plné právo smazat, ten jeho oponent-bloger, co pod svými neúspěšnými texty maže jako pominutý, tady zneužívá velkorysost autora. To je zásadní rozdíl mezi tzv. vítači-sluníčkáři a normálními lidmi. Vítači navíc dobře vědí, že jejich blogy jsou přitažlivé leda tak pro členy jim spřízněných duší s dopadem minimálním, chodí tedy exhibovat pod blogy těch úspěšnějších. Bez argumentu, mají jen v zásobě smršť urážek.

Napsal jsem to nejméně stokrát, ale znovu to opakuji: Pořád je lepší, když si tito lidé vybijí své flustrace tady na blogu, než aby tak učinili na pokladní v supermarketu.

12 1
možnosti
BV

Jaképak "urážlivé" příspěvky, které tu pan Kroupa nechává, máte na mysli, pane Preslere? A že by pan Kroupa v diskusích pod svými blogy nemazal (a navíc naprosto slušné příspěvky!) je také lež, pane Preslere. Podívejte se do této diskuse:

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180912_678623_blogidnes

- a vězte, že pan Kroupa mě tam nemazal z důvodu, že by mé příspěvky byly "urážlivé", ale proto, protože jsem si "dovolil" vyjádřit nesouhlas s blogem pana Kroupy, pod kterým je ta diskuse. Mazal mě tam jen proto, protože jsem si tam dovolil vložit tento příspěvek:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/polemika_s_Kroupovym_blogem_01.htm

Takže, pane Preslere, laskavě zde přestaňte urážet lidi, kteří s vámi resp. s panem Kroupou nesouhlasí a nelžete, že lidé "z vaší strany barikády" zásadně nemažou. Mažou - a jak je vidět v tom mém výše vedeném odkazu - i příspěvky naprosto slušné, jejichž jedinou "vadou" je, že si si jejich autor dovolil nesouhlasit s obsahem blogu.

A to co jste napsal o té "pokladní v supermarketu", pane Preslere, platí bezezbytku o vás. Ano, je to skutečně lepší, když si své frustrace, pane Preslere, vybíjíte tady, na blogu, než kdekoli jinde.

0 1
možnosti
Foto

Situace se vyvyjí a jak to tak vypadá na dalším volebním plakátě bude stát Andrej vedla syrského sirotka a prezentovat se jako lidumil....:-)

0 6
možnosti
JJ

J33i21ř93í 29J13a33n53d95a

21. 9. 2018 19:33

Klidně by se to mohlo stát. Problém bude v tom, najít toho syrského sirotka.

5 0
možnosti
OS

No a vidíte, vaše hnojení nemá patřičný výsledek. Po setkání s AB se najednou mluví o výběru sirotků a nakonec budou přijati. Jako vždy po nerozvážném projevu, AB obrací a nakonec bude Ten, kdo se bude ohánět svou lidskostí.

1 2
možnosti
JJ

J82i87ř20í 83J70a11n37d54a

21. 9. 2018 19:41

Nemluví se o výběru, ale jejich nalezení.

2 0
možnosti
JJ

J89i62ř37í 23J57a36n76d87a

21. 9. 2018 16:55

Karma.

Moje babička vždy používala rčení: "já do něho vidím jako do hubený kozy".

V tomto případě "do nich"

9 0
možnosti
JJ

J55i45ř29í 71J79a73n49d33a

21. 9. 2018 16:57

Pro neznalé tohoto starého rčení:

vidět do někoho jako do hubený kozy - uvědomovat si pravé a špatně skrývané úmysly druhého, nedat se oklamat jeho předstíraným projevem, zájmem, ochotou.

3 0
možnosti
FS

Máte pravdu, pane autore! Ono to s těmi sirotky dopadne stejně jako s hrůzostrašným příběhem o prodeji práva na těžbu lithia zlotřilými socany. Prý to prodali za hubičku i když šlo o jmění ve výši několika našich státních rozpočtů - ještě že to Babiš včas odhalil a před volbami hodil na plakáty!!! Už dnes se z toho máme lépe....

11 2
možnosti
RD

Lithium a syrský sirotek do každé rodiny:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám