Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Kroupo, snad poprve jsem vam dal karmu. Clanek vas je opravdu ukazkou idiotskeho mysleni americkych POLITIKU. Nic vic, nic min. Jiz po treti v blizske historii se snazili levicaci znicit navrzeneho soudce do "Supreme Court" protoze se nevyrovnaval s levicatskym myslenim. Vsem davam jen jmena techto tri osobnosti. Wikipedia objasni vse do detailu. Jsou to Mr. Bork, Mr. Thomas a nyni Mr Kavanough.

Snad na omluvu tech americkych politiku, mohu rici ze nasi politici se jim blizi velmi rychle. Cesti politici maji zde naskok v nedostatecne ustave a s organizaci statu ktera se vyrovna "bananove republice". Akce "Me/Too zde prijde co nevidet. Jen co se nase "damy" osmeli.

1 0
možnosti
Foto

modelka nebo model jsou ke koukání-metoo není proti koukání ale zneužívání moci spojené se sexuálním nátlakem-až tak jednoduché je to pane Kroupo.k tomu angličtinu znát nepotřebujete ani nemusíte být Einstein stačí trocha logického uvažování

1 3
možnosti
SB

A že si na to vzpomenou až s odstupem třiceti nebo i více let? A zrovna jako na potvoru, když ten muž kandiduje někam do funkce.

5 0
možnosti
Foto

H40a76n76a 41V40l11k82o38v19á

19. 9. 2018 16:33

tak nevím- měla jsem pár možností Mee too a nevyužila jich - neměla bych se cítit diskriminovaná? (já vím že ne, moje přítelkyně a kamarádky jsou na tom podobně - propásly jsme zřejmě příležitost;-))

Beru to tak že to vzal čas....

A k těm co si po třiceti letech "vzpomněly" - holky, zřejmě to byl dobrej mejdan - proč to řešíte po 30 letech - protože "aktiva" už zkaměněly?;-)

2 0
možnosti
JZ

Blogere, Americanum nerozumite z jednoducheho duvodu: USA si predstavujete jako napr. okres Jesenik. Takovym zpusobem je tato obrovska zeme prezentovana i v maloceskych mediich. Predstavte si Americana, ktery po mesicnim pobytu v nejakem portugalskem malomeste, zverejnuje znalecke blogy o zivote v Evrope, jak to delaji nekteri cesti znalci Ameriky. Valel byste se smichy nad blbosti Americanu, kdyby v obchodech kupovali pytliky koreni nesouci nazev Evropa, zatimco inteligentni Cesi vari "cinu", ochucenou obsahem pytliku koreni nazvu Cina. V USA koreni Evropa ke koupi neni, zatimco v Cesku je koreni Cina k mani v kazdem obchode. Proto Americanum nerozumite.

3 5
možnosti
Foto

No, ještě že jste mi to takhle pěkně vysvětli, já už se bál, že nerozumím tomu, že si v jednom a tom tom samém městě (New Yorku) hrají některé baby jednou na jeptišky a podruhé na pouliční holky:-)

2 0
možnosti
JJ

J81a79n 19J52í74l52e27k

19. 9. 2018 15:06

Co je na tom nesrozumitelného? Tam, kde nejsou jasná pravidla, se nejlépe vládne a bohatne a nejsnáze se vyřizují političtí odpůrci. Nikdo neví, co bude a všichni s ebojí, co bude. Stará finta všech těch, kteří chtějí, nebo uchvátí moc. :-)

4 0
možnosti
OP

K těm módním přehlídkám: většina tvůrců, kteří odhalují ženy, nejsou heterosexuálové. Skoro bych si dovolila předpokládat, že se heterosexuálům tímto způsobem vysmívají či mstí. A mušle na penisu? To je zase rajc pro ně

0 0
možnosti

Všiml jsem si, ruština vám jde líp:-)

2 5
možnosti
Foto

Da, ja, učilsja v škole gavariť parusky, patamu, što u meňa byla očeň charošaja taváryšť učitelnica. Anglickyj jazyk u meňa v škole neučilsja, patmu, što ja chadil v školu jiščo v Čechoslovackyje socialističtije respubliky.

1 0
možnosti

USA nejsou nijak zvlášť homogenní. To není malá ČR, což je pro ně tak nějak dvorek za humny. To je země zahrnující 50 států s 320 miliony občany. Lze očekávat různorodost názorů i chutí a přání.

4 0
možnosti
LC

Ale tenhle způsob pokryteckého chování (two faces, či NIMBY) fungoval v US vždy. Teď to asi jen trochu graduje. V kanceláři jste si připadal jako sexistické prase mezi anděli a pak došlo na firemní večírek či nějakou pánskou jízdu a rozum se mně hrbil.

7 0
možnosti
JH

J35a27k71u38b 11H29o45z49a

19. 9. 2018 13:41

Pozoruhodným jsem shledal to, že jedna z iniciátorek Metoo sama zneužila nezletilého kolegu herce. Snažila se zapírat, ale ten chudák z toho byl tak traumatizovaný, že si při samotném zneužívání fotil selfíčka, takže měla smůlu. Revoluce požírá svoje děti. Jako bych to už někde četl...

10 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám