Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to občasné násilí ze strany rodilých Němců k migrantům, není nic jiného, než důsledek pohrdání názorů a vůle vlastních voličů. Ono se nedá moc dlouho tlačit na lidi a myslet si, že to jednou nebouchne.

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=677029

to občasné násilí ze strany migrantů vůči Němcům, není nic jiného, než důsledek pohrdání názorů a vůle voličů vůči humanismu, které kdosi profesionálně organizuje (vláda to není). Ono se nedá moc dlouho tlačit na lidi a myslet si, že to jednou nebouchne.

0 2
možnosti

Je smutné, když lidé, kteří vykládají, jak hledají útočiště před válkou, pak ve svém "útočišti" vraždí, přepadají, znásilňují a dealují drogy. A stát to trpí, maximálně je jako vyhostí, ale prakticky proti nim nic nepodniká ani po několika trestných činech. Tenhle byl několikrát odsouzen k menším trestům, ale až teď po té vraždě se zjistilo, že měl celou dobu falešné dokumenty, a to kompletně falešné (jak teď musela přiznat media).

4 0
možnosti

Kde se na to hrabou protestní demonstrace proti Babišovi!

Na ty chodí jen samí zmanipulovaní

1 1
možnosti

Podle informací spolkového statistického úřadu německé hospodářství roste, export je silný, daňové příjmy se zvyšují, nezaměstnanost je nízká a německá vláda hospodařila v prvním pololetí letošního roku s přebytkem 8,5 miliardy eur (128 miliard Kč). To znamená, že v tomto období (arogantní) německá vláda vybrala na daních o 8,5 miliardy eur víc, než utratila.

Takže Německo hospodaří s přebytkem, a to i přes náklady spojené s integrací uprchlíků, investicím do infrastruktury a nových technologií.

Česko žádné finance na uprchlíky vynakládat nemusí, žádné nepřijímá, zato naše zadluženost se čím dál víc prohlubuje. Čím to asi bude?

A kriminalita? Česko je počtem obyvatel srovnatelné se Švédskem; v roce 2017 švédská policie zaznamenala 113 vražd, zatímco česká ve stejném období 146 vražd.

0 4
možnosti

V červnu 2016 se ČR umístila v žebříčku Světového indexu míru, sestaveném týmem expertů Institute for Economics and Peace, na šestém místě bezpečných zemí, před Německem.

5 0
možnosti

Sasko, kde se to děje, je podobná díra jako Severní Čechy, na které polohou navazuje. Od roku 1990 mu ubylo 15% obyvatelstva, v drtivé většině mladí lidé hlavně z venkova (ale do té statistiky jsou započítána i všechna města), a podle průzkumů by jich spousta ještě ráda odešla. Průměrný věk tam za stejnou dobu vzrostl o sedm let! Kraj zaprdlých strarochů, houba, plíseň, škvoři a volební bašta Afd. To je celý ten problém.

1 10
možnosti
Foto

Problém je v problému, který tyto jak píšete "zaprdlé starochy" vyhnal do ulic... A už se těšíte na to, až budete také staroch, nebo si myslíte, že budete navěky mladý, krásný a hloupý...?

8 0
možnosti

Máte naprostou pravdu. Německá vláda se ke svým loajálním občanům chová jako zlá macecha k nevlastnímu dítěti a dává přednost problematickému smíru s nepřínosnou menšinou. Uráží tedy poslušnou (prozatím) většinu, nezískává ale nic, co by vyvážilo ztrátu důvěry většinového obyvatelstva. Na revoluci to zatím není, ale už to pod povrchem hodně bublá.

Nadávat v tuto chvíli běžným občanům, kteří toho mají dost, do nácků, je projev hlouposti a zabedněnosti. Hezky to včera formuloval Alexander Tomský na Novinkách.

A že lidé ve východním Německu dávají znepokojení více najevo než "Wessis"?

Nevidím v tom příznak "enderácké" mentality, jak se náckovači snaží vnutit, ale spíše menší obavu z porušení zbabělého statu quo. Životní úroveň "Ossis" je stále pod západním průměrem, nejsou zřejmě tak podělaní z představy, že něco naruší jejich klidný a pohodlný život, protože ho beztak tak klidný a pohodlný jako "Wessis" nemají.

8 0
možnosti

J89a40n 58R21á10ž

31. 8. 2018 12:38

Mám obavu, že vinou vládní politiky, nejenom v Německu, počet těch, které "demokraté" označují jako krajně pavicové, či dokonce radikálními neonacisty, bude v Evropě stoupat.

Historie nás totiž učí, že neschopné vlády frustrovaní občané nahrazují často všeho schopnými autokraty.

A obzvláště u Němců takové "nahrazování" už mělo nejednou pro Evropu tragické důsledky! Německo máme, na rozdíl od tolik omílaného Švédska, či Británie, za kopcem, na což dnes zapomínáme!

3 0
možnosti

Problém islámského radikalismu je třeba vidět v širším kontextu. Na vině jsou Ti, kterým říkám omlouvači, a ti mají tendenci se z pozice Evropanů za všechno omlouvat, tedy i za to údajné příkoří muslimům, Arabům a dalším v koloniální éře. Jako kdyby druhá strana se na Evropanech také nedopouštěla zločinů. Výsledkem pak je přesvědčení muslimů, že oni si za své problémy nemohou sami, zavinili je Evropané a oni jim musí pomáhat a když k nám přijdou, tak jsou přesvědčeni, že mohou žít na náš úkor.

8 0
možnosti

Nejlepší řešením by bylo země odkud proudí uprchlíci vojensky obsadit a nastolit tam koloniální správu a tím zabránit nelegální migraci. Ale na tohle bohužel nemají Evropané koule. To je v současné době jedině možné účinné řešení. Jenomže ti samí lidé, kteří se rádoby staví proti migraci, by zase řvali, že je to agrese a nejvcí Okamura a spol.

1 0
možnosti
Foto

Spíše by to neskouslo Rusko...

2 0
možnosti

I81v13a33n 52M77i89n26á40ř

31. 8. 2018 11:39

Němcům je skutečně vlastní vládou - ordinován téměř vazalský poměr ke kulturně i nábožensky nepřijatelnému islámu. Skutečně tragické však je, že přirozené projevy nesouhlasu jsou označovány .. jako krajně pravicové.

Bohužel, ani interpretace ve zpravodajství ČT - není jiná.

9 1
možnosti

Němci si tu svoji vlastní vládu demokraticky zvolili. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám