Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláďo, jen drobný podotek k těm taxíkům. U nás na Praze 7 fungují už dlouho "důchodcovské" taxíky, což spočívá v tom, že si několikrát do měsíce (myslím 4x) senior může několik dní dopředu objednat taxi, které ho za stovku dopraví tam a zpátky kamkoli po Praze. Buďto na něj počká, ale pokud je třeba lékařské vyšetření delší, tak mu důchodce po skončení prohlídky zavolá a on pro něj přijede. Což mi nepřijde vůbec špatné a jen se divím, že to v Praze 3 ještě nemáte.

0 0
možnosti
Foto

Já vím, že to jinde je, dokonce snad za 20 korun, jsem slyšel. Jde mi o to, že kdyby byla opravdová snaha to na P3 prosadit, už by to tady dávno bylo. A tak se z toho udělá volební slogan a hurá na voliče...;-)

1 0
možnosti
MK

Taky je nikdo vážně nebere. U nás jeden 4 roky dřepí v zastupitelstvu. Ted začal dělat kampaň za obnovu městského koupaliště. Né že by to nebylo potřeba, ale víc nás tíží vybudování obchvatu. Na dotaz, proč to koupaliště vytáhl zrovna teď, odpověděl, že 4 roky trvalo nakreslit plány.;-D

0 0
možnosti
LB

Předpokládám, že investorem obchvatu nebude město, ale nejspíš kraj nebo stát.

Vybudování koupaliště není záležitostí jediného zastupitele. Pokud s ním město počítalo v tomto volebním období, nejspíš by to bylo zmíněné v koaliční dohodě a také by to muselo být - po schválení zastupitelstvem - v plánu investic.

Taková investice se nevyřeší ze čtvrtka na pátek. Nejdříve musí být studie a orientační rozpočet, když to zastupitelstvo schválí a městský rozpočet s ní počítá, zadá se prováděcí projekt, k němuž se musí vyjádřit desítky zainteresovaných institucí a získat mraky razítek. K získání územního rozhodnutí a stavebního povolení je potřeba i na houpací kačenku na dětské hřiště předložit projektovou dokumentaci a vyjádřená asi jako na stavbu atomové elektrárny.

Spíš mám dojem, že onen zastupitel (nebo subjekt, za který kandiduje) si hodlá obnovu koupaliště zařadit do svého programu pro podzimní komunálky.

0 0
možnosti
Foto

Karma. Musíme to přežít.

1 0
možnosti
Foto

U nás je město oblepené plakáty s hesly : " Město bez kriminality a dealerů drog . "Zajistíme " " Čisté město a sídliště " Zajistíme.

1 1
možnosti
Foto

Zajistějí leda prdlajs. kdyby chtěli, tak už by to dávno zajistili, vždyť většinou tam rotují stále stejné strany a hnutí, jednou to má na pár let tahle partaj, podruhé ta druhá. Každá z nich už měla nejméně jednou příležitost, aby "Zajistila"...

3 0
možnosti
MB

W. Churchill se zapsal do dějin - Slibuji vám pouze krev, pot a slzy - zvítězíme! (Budeme bojovat všude a nevzdáme se). Dnes by to asi mělo znít - Neslibuji vám nic. Snad jen to, že budu hospodařit jako v domácnosti, nebudu sužovat byrokracií to tvořivé - jedince, nebudu krást a výkon funkce beru jako službu. Nepotřebuji k tomu imunitu, ani poposedávání ve Správních radách. Nesnížím se k populismu a předstupuji před vás zcela "Nahý". Pokud by se objeila Churchillova a podobná hesla, je to jasné! Nevolitrelný blázen - My přece čekáme, na to lépe ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Chybí osobnosti, tak nám mažou med kolem huby jen žvanilové a budižkničemové.

1 0
možnosti
VH

Ale ony přece nejsou určeny soudným!!!

1 0
možnosti
JZ

Před čtyřmi lety před komunálními volbami jsem V Praze viděl na billboardu heslo už nevím jaké strany "Uklidíme Prahu". Si říkám, tak ji ukliďte, kdo Vám v tom brání. :-)

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS