Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smazané diskusní příspěvky jsou ty, ve kterých byly urážky na mou adresu. Takové budu mazat vždy, i když je bude psát někdo takový, jako je slavný pan Jílek.

0 0
možnosti
Foto

;-DHlavně máme křišťálovou opozici! R^

5 0
možnosti
MV

Martine, zaráží mě, kam ses dostal za ty léta, kdy jsme se neviděli. Fajn léto preju.

0 0
možnosti
JB

Tak hlavně ať se předvede pan Babiš, jak bude makat pro tento stát a pro jeho občany. Vždyť to visí po celé republie na billboardech, denní tisk je plný rozverného pana Babiše, s hezkou retuší - jak bude maká, a co všechno komu přidá. Nechme se překvapit, mám obavy, že příjemné překvapení to nebude. Ano, a doufám, že opozice bude dělat to, co činí opozici opozicí, kontrolovat, kritizovat, navrhovat změny..

3 2
možnosti
Foto

A dáte mu na to sto dní, jak bývá slušným zvykem, nebo to chcete všechno hned příští týden? ;-);-D

4 1
možnosti
VH

Přesně to by si pan Babiš přál: Mám důvěru, už neotravujte!! (Ostatně tak si představovali a představují demokracii i pánové Klaus či Zeman.)

Ne - k podrazům nelze mlčet. Stejně jako k populistickému rozkrádání rozpočtu.

4 3
možnosti
Foto

To jsou tedy žvásty,hlavně si na všechny zanadávat a bude líp....

2 0
možnosti
AL

Opět dobře podaný článek.

Podle reakce pana Jandy níže pro některé trochu nepochopitelný, ale pro většinu (dle vysoké karmy) jasný a srozumitelný.

Karma a pěkný víkend.

R^

2 5
možnosti
Foto

No to jsou zase bláboly.

5 2
možnosti
Foto

Tak nesmíte tolik psát tady v diskusi a bude jich méně.

4 1
možnosti
LC

Žádný fiskální rozpočet, ale fiskální kompakt. Přeloženo do češtiny - přispívejme nezodpovědným. Dalším jeho oblíbeným tématem pana Kalouska je strukturální deficit. Že flákal absolutní deficity, kdykoli se ocitnul u financí, o tom mlčí.

1 6
možnosti
Foto

Pan Kalousek se ocitnul u financí jednou a to v době celoevropské ekonomické krize a dokázal státní dluh držet pod kontrolou a ještě dávat peníze na investice. Babiš o proti Kalouskovi je nýmand, v době kdy v celé Evropě jde ekonomika nahoru rozhazuje peníze plnými hrstmi, počet státních úředníků raketově roste a stejně tak jejich platy. Na investice nejde nic. Kam jdou hlavně dotace, ať z Eu anebo státní, tak to jde do jeho Agrofertu.

5 4
možnosti
NS

Proti hloupostem se ozvu vždy;-)

3 0
možnosti
MS

Pokud jsem si všiml, tak Babiš zatím jen populisticky rozdává a i přes současnou konjunkturu dál zemi zadlužuje. Jsem zvědav, jak se bude kroutit, až přijde recese a zjistí se, že výkon ekonomiky na důchody a navýšené platy státních zaměstnanců nestačí. Tipl bych si, že pak bude muset zatnout sekeru mnohem hlouběji, než předchozí vlády.

10 0
možnosti
LC

Od dob Klause je prvním, kterému se podařilo alespoň jednou skočit v přebytku a je prvním za jehož působení na MF relativní zadlužení, vzhledem k HDP, trvale klesá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám